Bijna plofkraak Zundert.

freggel1

Addicted Member
Moderator
Lid sinds
5 jan 2003
Berichten
20.146
Waarderingsscore
568
Punten
113
Leeftijd
59
Locatie
Zundert
Deze automaat is al meer keer "misbruikt" ik kan mezelf nog herinneren dat er op de geldsleuf een andere klep gemaakt was waar het gepinde geld aan een stuk tape bleef hangen, en de klep ging niet open. Het moment dat dit door de plegers geprobeerd werd was op een moment dat ik wilde pinnen, er staat een buitenlandse vrouw aan de pinautomaat en zegt tegen mij dat er geen geld uitkomt, ik zie meteen dat de klep iets anders is dan de originele, en had dus het geluk dat ik niet mijn pas er in stak, en geld pinde, want dan was ik dat van mij waarschijnlijk kwijt geweest. Zij rende dan ook meteen weg na dat ik dat klepje er af haalde.

Er hing aan de klep een briefje van 5, en volgens mij komt dat niet uit de pinautomaat? 

Nu vannacht weer het doelwit, maar nu van een [bijna] plofkraak. 

Lees hier het bericht [Omroep Brabant]

 
Er hing aan de klep een briefje van 5, en volgens mij komt dat niet uit de pinautomaat? 
Misschien om de te pinnen briefjes beter te geleiden voor diefstal op een of andere manier. Want inderdaad komt er geen 5 euro uit de pinautomaat.

Ik controleer ook altijd dat klepje en rammel er aan voordat ik uberhaupt ga pinnen. En terecht wat je ziet dat ze deze oudere en bekende truc nog steeds proberen. Kan me voorstellen dat ze zich meteen er tussenuit maakte toen je het door had.

Het is jammer maar om die reden (plofkraak) worden de pinautomaten zowat overal weggehaald. Dat is ook wel weer jammer.

Hopelijk krijgen ze die gasten te pakken. Ze hebben nogal wat laten liggen dus goede kans dat er wel wat sporen vanaf te halen zijn.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan