waar gaan we heen dit jaar

@ Parabolica, ik persoonlijk zou Floortje vervangen voor Yolanthe, maar voor de rest prima idee.

B.
 
Idd. BT we hebben daar ook een keer een huisje gehuurd. Met prachtig weer en dat was genieten zonder slakken.

Maar eigenlijk gaan we nooit weg.
Komt ook we hebben 2 katten en 1 hond.
De hond kan mee maar de katten niet.
 
Laatst bewerkt:
Ga je dat overleven denk je? We worden ouder kerel, triootjes op onze leeftijd, weet niet of dat nog verstandig is
 
Ga je dat overleven denk je? We worden ouder kerel, triootjes op onze leeftijd, weet niet of dat nog verstandig is

Er zijn posities die minder inspanning vereisen en net zo veel genot geven voor beide of alle drie. En tijdens een vakantie kan je meer dan na een drukke dag. :) Het hoeft ook niet meer binnen 5 minuten klaar te zijn.

Hij wil er ook alleen maar tussen in slapen. De rest is te vermoeiend. :biggrin: :biggrin:

Slapen tijdens een vakantie? :oops:

Als ze gaan rennen en roepen pak me dan, dan kan het zijn dat ik wat begin te hijgen maar in de buitenlucht krijg ik ze wel te pakken.

Ik hoorde trouwens van de meeste kennissen die terug kwamen van vakantie dat ze lekker uitgerust waren totdat ze op het vliegtuig stapten naar Schiphol en de ellende toen echt begon.
 
maar in de buitenlucht krijg ik ze wel te pakken.
Hahaha niet in het Boetsenbos. Daar hebben wij vaker gejaagd en ook niet in staat geweest de bosnimfen te vangen. :)

Ze zeggen altijd de vakantie begint als je de deur achter je dicht doet. Ik zei altijd mijn vakantie begint op plaats van bestemming want dan kun je pas uitrusten en je zorgen vergeten even en eindigt op het moment dat je met de koffers gepakt weer vertrekt.
Als je dat ziet bij Schiphol en inmiddels ook bij Eindhoven bij heen en terugreizen, dan zie ik dat alleen maar meer bevestigd worden.
 
Mijn vakantie begint pas als ik na thuiskomst bijgekomen ben van de vakantie.
Waarheen dit jaar?: nog geen flauw idee, komt hier vaak 's morgens op van: Hee zullen we daar eens kijken? en dan vertrekken wij.
Vanaf de laatste week van juli 4 weken vrij eens kijken wat het gaat worden dit jaar
:geek:
 
Hahaha niet in het Boetsenbos. Daar hebben wij vaker gejaagd en ook niet in staat geweest de bosnimfen te vangen.

Ik ken dat Boetsenbos eigenlijk niet maar heb er wel af en toe wat over gelezen. :)
Als het de achtertuin is van Boets dan kan hij toch ook een paar vallen bouwen voor die bosnimfen en ze dan in de val lokken met een lokroep?

Een goede vakantie moet minimaal 3 weken duren want in de eerste week heb je nog het dagritme van een werkweek en wordt je om 06:00 wakker hoewel dat per persoon kan verschillen. De tweede week begin je echt uit te rusten en aan het einde van de derde week ga je weer aan je werk denken.

Een kennis van mij vloog gisteren naar Frankfurt en het begon al met een vertraging op Schiphol. Aangekomen in Frankfurt werd zijn aansluitende avondvlucht plotseling gecanceld en had hij meer dan 11 uur vertraging. Deze kist moest vertrekken om 08:04 uur en dat werd 09:10 uur. Nu maar hopen dat hij ook goed omgeboekt is voor de volgende vlucht in het land van zijn bestemming anders moet hij weer in een hotel overnachten voor een reis die normaal 24 uur had gekost en in het ergste geval opeens 3 dagen.
 
@Parabolica, ik ken dat Bos van @boets redelijk goed, en vallen wegzetten is geen optie vindt ik, dan beschadig je alleen maar die mooie dames!
Boets heeft gewoon een slimme zet gedaan, en heeft 80 vierkante meter achter zijn huis gebouwd, onder het mom van extra bedrijfsruimte!!!
Dus meer slaapkamers....

Vergeet even niet dat er nog een bos is nabij @Black Tiger zijn stek, het Encibos!!!
En niet te vergeten onze Kasteelheer, @Big-Henk


Meer zeg ik niet, want anders mag ik niet meer op de BBQ komen. :stupid:
 
Ik vetrek morgen met mijn dochter richting Canada, landen op Toronto en dan de wegen onveilig maken met een camper die we daar gehuurd hebben...

Althans, als ze daar op Schiphol hun werk eindelijk eens goed gaan doen, het is van de zotte wat daar allemaal gebeurt, mijns inziens door mis-management waar de toeristen nu de dupe van worden :(
 
  • Leuk
Waarderingen: Dr.Z
het is van de zotte wat daar allemaal gebeurt, mijns inziens door mis-management waar de toeristen nu de dupe van worden

Toen ik zo'n 30 jaar geleden op Schiphol werkte heb ik de toekomst plannen voor Schiphol mogen inzien. De bedoeling was toen om een terminal te bouwen aan de andere kant van de A4. Deze nieuwe terminal zou dan alleen bestemd zijn voor de Europese bestemmingen en de bestaande hal zou alleen voor internationale transit vluchten gebruikt gaan worden, dit om de passagiers beter te verspreiden. Ik denk dat het nooit is uitgevoerd i.v.m. de hoge kosten en de kleinere winstopbrengsten door de steeds grotere concurrentie van budget luchtvaartmaatschappijen en andere Luchthavens.

Ook moesten Schiphol en de KLM van deze regering 15% bezuinigen op de personeelskosten als voorwaarde voor de Corona steun, dus de overheid heeft hier ook schuld aan. Veel mensen hadden ook nog een voucher die ze dit jaar konden verzilveren.
 
dan de wegen onveilig maken met een camper die we daar gehuurd hebben...
Hahaha, beter daar dan hier. :biggrin:
Ik hoop in elk geval dat het niet te gek wordt met het wachten overal.
Een neef van mij heeft dat eens gedaan, zo'n toch door Canada met een gehuurde camper van de ene kant tot de andere kant. Prachtig land, alvast fijne vakantie!
 
kun je net zo goed naar Urk gaan.
 
Dan ben je in een half uur klaar met je vakantie, of nog niet eens. Da's toch veel te klein?
Als je al met zo'n grote camper door de smalle straatjes van Urk komt. :biggrin:
 
Canada, mijn collega is daar een aantal decennia ook voor een maand geweest. Na terugkomst benieuwd naar zijn ervaring.
Hij zei heb je wel eens een boom gezien?? En dat voor een maand!!!
Met andere woorden leuk maar zeer eentonig
 
Dat hangt er toch echt vanaf waar je zit, ik heb al behoorlijk veel diversiteit mogen ervaren in de korte tijd dat we hier rondreizen.
Tot nu toe een prachtig land met veel vriendelijke mensen.
 
Ik denk dat het nooit is uitgevoerd i.v.m. de hoge kosten en de kleinere winstopbrengsten door de steeds grotere concurrentie van budget luchtvaartmaatschappijen en andere Luchthavens.
Daar zit het knelpunt. Consumenten willen graag voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Vliegen is eigenlijk te goedkoop geworden om personeel goed te kunnen betalen. Ik heb een tijdje terug een artikel gelezen over de werkdruk van de koffersjouwers gelezen. Hard werken voor een minimaal salaris. Dat zijn dus geen baantjes waar makkelijk personeel voor te vinden is, mits het salaris zo blijft.
 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan