Kunnen mensen nog wel normaal doen tegenwoordig?

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.774
Waarderingsscore
1.000
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Veel mensen zijn ontevreden over het commentaar bij Viaplay, maar zoiets?

Dit gaat toch wel heel erg ver.
Ik vraag me af of mensen nog wel normaal kunnen doen als ze ergens ontevredenheid.

Steeds vaker hoor je dat als mensen het ergens niet mee eens zijn, dat er hier of daar wel weer bedreigingen geuit worden. Dat was voor tijdens de Corona periode het geval bijv. bij ministers, maar ook bij bedrijven, werknemers, onenigheid op Facebook, in het verkeer, noem maar op.

Lijkt wel of bepaalde mensen gewoon hun verlies niet meer kunnen nemen in een discussie of wetgeving of wat dan ook en dan maar moeten menen te moeten gaan bedreigen.

Maar als je niet van deze commentator(s) houdt, dan is dit toch echt de verkeerde manier om dat duidelijk te maken. :(
Triest dit.
 
Diep triest.................................................................................................

Maar als je niet van deze commentator(s) houdt, dan is dit toch echt de verkeerde manier om dat duidelijk te maken. :(
Triest dit.
Dan ga je ergens anders naar luisteren, persoonlijk was/ben ik ook niet weg van Mol en consorten dus ik doe het al jaren met engels commentaar de F1, wielrennen kijk ik op EEN HD ( ook vanwege het commentaar )

In alles heeft het iets te maken met vermeende rechten die ieder denkt te hebben maar voor het gemak "vergeten" we ff de plichten. ( slaat niet op bovenstaand )
 
Heb vanmiddag naar de vrije training gekeken. Op F1Pro (SKY UK )
Nou moet ik zeggen dat de twee commentatoren die ik hoorde ook aan een stuk zittem te blaten. Vond het verschrikkelijk. Het enige wat positief was , was de diepere toonhoogte ipv van die piepstemmen bij viaplay.

Maar viaplay spant echt de kroon zowel in de studio als de interviews en tijdens de race. Zoooooo slecht en amateuristisch.
Maar goed viaplay denkt daar anders over en zal heus niet door een.Paar honderd klagers de set vervangen.
Dat mensen klagen is hun goed recht maar bedreigen is nooit te tolereren
 
Laatst bewerkt:
Ik heb mijn abonnement bij Viaplay opgezegd, en ga over naar F1TV.

Het andere aanbod wat men bij ViaPlay heeft is voor mij net iets te oud.

Het commentaar wat er bijgeleverd wordt, tja, Olav kan wel spanning brengen in een race, maar hier staat de race vaak op gedempt geluid,
want iedere keer als er een mooie race is, dan kan ik de klok er op gelijk zetten, want dan hebben we een feestje oid.

Dit weekend ook, verjaardag van mijn dochter, dus ik vrees dat ik wat extra schermen weg moet gaan hangen. :biggrin:

Laat het maar gauw terug komen bij Ziggo!
 
Maar als je niet van deze commentator(s) houdt, dan is dit toch echt de verkeerde manier om dat duidelijk te maken. :(
Triest dit.
Ik ken Viaplay verder niet (wel het nodige over gehoord en gelezen, maar dat zijn dan weer meningen van anderen) maar niemand is verplicht om daar naar te kijken en te luisteren. Beeld kan ook zonder geluid, eventueel met geluid van de radio.
Persoonlijk heb ik ook niet zoveel met F1.
 
Juist, er zijn gewoon alternatieven. Zo heb ik afgelopen weekend wegens gemist aan internet ook naar het Duitse RTL geluisterd met commentaar van Olav via de Grandprixradio en kreeg zowaar ook nog eens meer en sneller info dan men op Viaplay had of RTL zelf (was aan het appen met vrienden die daarop keken ondertussen).

Smaken verschillen nu eenmaal, maar om met bedreigingen te reageren is gewoon diep triest. En we zakken af in de maatschappij, want dat gebeurt niet alleen hiermee maar met steeds meer zaken waar wat lieden het niet mee eens zijn.
Het lijkt erop alsof het steeds moderner wordt om bij onenigheid gelijk maar spierballen te laten zien om je zin te krijgen. Zo werkt het echter niet.
Diep triest.
 
Ik heb mijn abonnement bij Viaplay opgezegd, en ga over naar F1TV.
Daar kun je nog een half jaar van genieten, want F1TV stopt er eind dit jaar mee. Want, rechten viaplay. (wetenschap van een paar maanden terug overigens)
 
Na 40 jaar bezuinigingen op het onderwijs door PVDA en CDA in het verleden, is dit wat wij hebben gekregen...
 
Na 40 jaar bezuinigingen op het onderwijs door PVDA en CDA in het verleden, is dit wat wij hebben gekregen...
Ligt het daaraan of zijn er teveel mensen met een gebrek aan opvoeding normen en waarden?
 
50000 juichende supporters toen Hamilton vrijdag een flinke crash maakte.
Andersom juichende supporters toen Verstappen vorig jaar door toedoen van Hamilton flink onderuit ging.

Dus.......😡
 
Dat is toch ook heel iets anders dan bedreigingen uiten. Je gaat vol voor een team en dan valt dit misschien nog wel binnen de normen. Volgens mij is dit al vaker zo gebeurt als er iemand af ging.
Juichen ze dan voor het feit dat die ander verlies lijdt? Of juichen ze dan omdat hun favoriete team meer kans maakt? Valt nog wel mee mijns inziens.

met een gebrek aan opvoeding normen en waarden?
Dat lijkt me veel eerder. Welke opvoeding? Ouders zijn veelal beiden werken, je wordt opgevoed in de creche, kinderopvang, overblijfjuffrouw. Dat is geen opvoeding.
In mijn tijd was er bijna altijd een van de ouders thuis tussen de middag en in elk geval om 16.00 uur na school in de belangrijkste jonge levensjaren. En wij kregen opvoeding. En veelal wisten de ouders ook wat de kids op straat uitspookten of kregen ze dat wel te horen van buurtgenoten als het niet deugde en dan werd je daar wel voor gestraft.

Tegenwoordig weten ze vaak niet eens waar hun kind uit hangt en met wie en wat ze doen.
 
  • Leuk
Waarderingen: Peer
In mijn tijd was er bijna altijd een van de ouders thuis
is hier nog net zo
noem ons ouderwets maar wij voeden ons eigen kind op
hij krijgt opvoeding niet alleen voeding zoals bij zovelen naar mijn id
 
Juichen ze dan voor het feit dat die ander verlies lijdt? Of juichen ze dan omdat hun favoriete team meer kans maakt? Valt nog wel mee mijns inziens.

Het lijkt mij dat als iemand crasht dat je dan wacht met juichen totdat iemand ongedeerd uit zijn bolide stapt. En juichen na het uitvallen door een mechanische defect dat kan ik nog wel begrijpen hoewel dit ook vrij onsportief is.

Bedreigingen moet je nooit tolleren ongeacht wat de aanleiding is dat iemand het ergens niet mee eens bent. Als je op sociale media leest dat andere zich er ook aan ergeren dan is er altijd wel iemand die zijn zelfbeheersing verliest. Gebeurt dit op een forum dan kan je iemand nog corrigeren maar als het anoniem gebeurt dan moet je andere middelen inzetten om de berdreiger achter zijn computer vandaan te halen.

Of het iets met opvoeding te maken heeft, ik ken voorbeelden zat waar goed opgeleide personen andere bedreigen. Dat andere dat weer gaan kopiëren heeft eerder te maken met de verharding in onze maatschappij want 30 jaar geleden was er iets meer respect naar elkaar toe.
 
En wij kregen opvoeding.
Daar begint het leren van normen en waarden ook. Maar kijk ook eens naar wat wij vroeger op tv zagen en wat de jeugd tegenwoordig op tv, internet en games te zien krijgen. En verder schijnen de korte lontjes ook regelmatig in de uitverkoop te zijn.
Vroeger was niet alles beter, maar sommige dingen wel.
 
Daar kun je nog een half jaar van genieten, want F1TV stopt er eind dit jaar mee. Want, rechten viaplay. (wetenschap van een paar maanden terug overigens)
Waar haal je dat vandaan, bij mijn weten blijft F! TV Pro beschikbaar in Nederland tot eind 2024
 

Die koehandel om alle rechten zo maar even over te nemen moet eigenlijk verboden worden want daar heeft de consument geen enkele baat bij. Elk land moet zelf kunnen bepalen of het sport evenement wel of niet wordt uitgezonden, zo niet dan kan je overwegen om naar een andere aanbieder over te stappen.,
 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan