Jump to content

Black Tiger

Administrators
 • Content Count

  15,230
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

533 Excellent

About Black Tiger

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday October 15

Personal Information

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Maar de vraag ging over de dvbstand.com website. Of was die stiekem eigendom van Sab?
 2. Hallo Jetje, welkom op Satellite Fun. Het ziet er inderdaad naar uit dat dvbstand.com er niet (meer) is. Het zou ook kunnen zijn dat ze van server aan het veranderen zijn, maar het zou ook kunnen zijn dat ze er mee gestopt zijn. Eigenlijk zijn langzaam maar zeker bijna alle satellietforums aan het sluiten, behalve enkelen. Dat heeft ook te maken met de grote opkomst van Smarttv met o.a. zeer betaalbare tarieven van Netflix en Videoland maar ook vanwege de opkomst van IPTV. Dus het is niet met 100% zekerheid te zeggen of deze nu definitief opgeheven is, maar het zou mij dus niet verbazen als ze wel gestopt zijn. Misschien dat een van onze andere gebruikers nog iets meer weet.
 3. Apple roept een deel van de 15"-versie van de MacBook Pro uit 2015 terug vanwege het risico op oververhitting van de accu. Apple raadt gebruikers van laptops met die accu aan om het apparaat niet meer te gebruiken! Apple vervangt de accu's van laptops met accu's die gevaar lopen op oververhitting kosteloos, aldus de fabrikant. Het gaat om modellen die verkocht zijn tussen de release medio 2015 en februari 2017. Apple zegt niet hoeveel laptops er zijn met die accu's of een hoe groot deel die uitmaken van de in die periode verkochte 15"-MacBook Pro's. De Amerikaanse fabrikant heeft een pagina online gezet waarop klanten het serienummer van hun laptop kunnen invoeren om te kijken of hun laptop gevaar loopt op oververhitting. Als dat zo is, raadt Apple aan om de laptop niet meer te gebruiken en contact op te nemen met een winkel in de buurt waar gebruikers de laptopaccu kunnen laten vervangen. Het gaat om het laatste model van de MacBook Pro zonder Butterfly-toetsenbord en Touch Bar. De laptops met Butterfly-toetsenbord die sinds 2016 verschenen vallen buiten deze terugroepactie. @Bron: Tweakers.net en anderen.
 4. Oh daar hoef je niet naar te informeren, dat kan ik je nu al met zekerheid vertellen. Sinds er geen nieuwe kaarten meer geregistreerd kunnen worden kunnen ze ook niet meer worden overgenomen. Ik had er hier ook nog eentje extra liggen en had daar toen ook al naar gevraagd en naar evt. overname. Ook bestaande werkende kaarten kunnen niet meer overgenomen worden door anderen. Er worden momenteel alleen nog kaarten geleverd gekoppeld aan apparatuur. Niet zoals Sky DE maar wel dat het kaartnummer bij een serienummer van een CI module of ontvanger hoort. Als je die niet meer gebruikt moeten die ook samen worden ingeleverd. Zo was er bij een kennis van me bijv. een tweede ontvanger gekomen met kaart, maar de kaart waren ze vergeten in het systeem te zetten. Gevolg, het gehele pakket moest terug en er zou een nieuwe ontvanger met geregistreerde kaart worden geleverd. Is ook gebeurd.
 5. Dat kan ook maar dan is ie wel afhankelijk van jouw abo.
 6. Wij hebben hier geboft, het is hier weer net langs ons gegaan. Een lichte regenbui met wat hagel en 3 donderslagen en dat was het al weer. Vanavond laat nog 1 of 2x gerommeld en verder nauwelijks iets. Dus we zijn er nu voor de tweede of derde keer dit jaar al genadig van af gekomen. Mooie foto's trouwens, sjiek dat je die bliksem gevangen hebt!
 7. Je kunt geen smartcard mee los kopen nee. Die worden alleen nog bijgeleverd met CI Modules of extra ontvangers. Maar op je hoofd aansluiting zou je bijv. (vanaf TV Compleet) een Horizonbox XL of nog veel beter... een Nextbox kunnen vragen. Dan heb je die smartcard al over en kun je die gebruiken met een Humax op een andere kamer. Scheelt toch al weer. En anders is er natuurlijk nog altijd optie 4 of de stoute 5. En als je 1 DVB-C ontvanger hebt in de stijl van een Dreambox of soortgelijke, dan heb je ook maar 1 kaart nodig. Met nog wat goedkope ontvangertjes met een dvb-c tuner er in kun je dan ook nog met interne cardsharing verder.
 8. Nou, 1500 euro is niet bepaald een sloopprijs, die ligt op 150 euro. Ligt er natuurlijk aan hoe groot de auto is en hoe oud hij was. Die grote bakken raken ze namelijk aan de straatstenen niet meer kwijt. En toch vraag je het je af, want als je ziet dat ze voor een oude stationcar (15 jaar oud bijv.) nog gerust € 2300,- durven tellen.... Er zijn garages die wel een meer fatsoenlijke prijs geven, echter dat worden er steeds weiniger. Voor een kleine auto kun je wel nog vaak een leuke inruilprijs krijgen.
 9. Het schijnt dat je nog soort van SD kunt kijken op een andere frequentie. De smartcard die je hebt, blijft vooralsnog gewoon geldig en blijft ook werken zolang je die hebt. Als het goed is kun je die ook nog altijd in Mijn Ziggo terug vinden onder de producten bij Televisie. Hoezo is het geen optie om elke TV van een ontvanger te voorzien? De kabel ligt er inmiddels al. Wat zijn je opties: 1.) Extra ontvangers bij Ziggo bestellen, kost dacht ik 3 of 4 euro per maand per ontvanger, kaart inclusief. 2.) Indien je TV er geschikt voor is, extra CI module, deze kost 1,65 per maand extra, kaart inclusief. 3.) Als je zelf een smartcard over hebt, een DVB-C HD ontvanger bijv. Humax HD 5300C. 4.) Chromecast apparaat. Dan de Ziggo TV app gebruiken om naar je TV te streamen. 5.) Niet legaal maar je kunt ook een IPTV abonnement nemen, dit is puur ter informatie.
 10. Kijk voila. Nog even de winkel erbij tellen en de B.T.W. en personeelskosten etc. en dan kun jij het misschien bieden voor € 80,- aan de mensen en nog veel lekkerder ook. Nu alleen nog even een pandje en dan is die ander binnen no time weggeconcurreerd.
 11. Ja wat dacht je nu zelf? Ze hebben ook een tijd het gas gepromoot, totdat wat veel mensen dat begonnen te gebruiken en toen werd het duurder, nu zelfs flink duur. Nu wilden ze electrisch rijden promoten, dat doen al steeds meer mensen en het gaat teveel kosten, even los van het feit dat men verwacht dat mensen zelf wel gaan overstappen omdat fossiele brandstoffen steeds duurder zullen worden. Dus nee die subsidie wordt te duur, dat moeten we elders voor gaan gebruiken. Men gaat echt niet de belangrijkste melkkoe in dit land langere tijd tegemoet komen hoor, dat gaat hem niet worden. Verbaast me dus ook niets deze plannen.
 12. Geen probleem, dan wordt er ook gewoon niet voor betaald. Toch?
 13. Nou dat had ik dus nooit geaccepteerd en die halfgare hamburger ook niet. Ik had die zaken dus regelrecht terug de keuken in gestuurd. Doe ik vrij zelden, maar als het niet klopt, maar in elk geval zeker als het niet gaar en/of koud is dan gaat het meteen terug. V.w.b. het dessert... tja... dat ligt aan de interpretatie. Er -is- immers chocolade gebruikt, alleen niet zoals jij dacht. Je betaald er voor inderdaad. Vaak zeggen mensen niets en komen dan niet terug. Ik zeg er wel iets over. Heb ook al eens ongare boontjes gehad bij een restaurant (ik noem geen namen maar was met zo'n Vogel in 't logo) en het vlees was lauw. Dus ober geroepen en gevraagd of ie ook gare boontjes kon leveren. "Ja maar meneer" was het antwoord "die zijn prima, dat is al dente". Waarop mijn antwoord dus "dat staat niet in de menukaart erbij en ik ga dan uit van gare boontjes en wens die ook te hebben, geen knauwel groente voor mij en het vlees van vrouw en dochter is lauw". Daarop durfde hij te antwoorden met "het kan zijn dat het iets minder warm is, omdat we de hoofdgerechten gezamenlijk wilden bezorgen en dan moet er even gewacht worden tot alles klaar is. Maar hoe wilt u dat wij dit nu oplossen?". Wij waren slechts met 4 en ik heb 1 jaar horecaschool gedaan, dus daar vangt hij me niet mee. "Welnu meneer, allereerst moet de kok dan beter uitkijken en het vlees ofwel heter maken, ofwel beter timen zodat alles heet en tegelijk klaar is, zijn slechts 4 stukken vlees, toch? Ik zou niet hoeven zeggen hoe u het oplost, maar ik zou dus fijn de boontjes even terug in de ketel gooien of nieuwe regelen, die echt gaar zijn, dan zal het vlees nog wel kouder worden. Gooi dat nog maar even terug in de pan of zo. Magnetron mag ook maar ik wil het hier heet terug zien en als het slap wordt van de magnetron krijgt u het ook weer terug. Dus ik zou zeggen saus eraf schrapen, terug in de pan, nieuwe saus er op". "Ik ga kijken wat ik voor u kan doen" was het doen en hij nam de borden mee terug. Een kwartiertje later kwam hij terug met gare boontjes en ook heet vlees, de kok had het inderdaad zo gedaan als ik gezegd had en was het met me eens dat het vlees te lauw was opgediend. Met excuses en een gratis glaasje drank! Kijk en zo hoort het. Maar je moet natuurlijk ook wel bij ontevredenheid niet alles opeten maar gelijk de klacht indienen. Is trouwens maar 1x geweest, we zijn daar vaker geweest in datzelfde restaurant en altijd zeer goed geholpen en lekker gegeten zonder klagen!
 14. Dat zou wel leuk zijn als men een SSD en nog wat extra memory kon bijplaatsen in het hoofd.
 15. Ja dat schreef ik toch? Ik had dat overlezen (=er overheen gelezen). Ja dan wordt een mop wel verkracht. Ik was hier ook de blinde. Vage is dat dit de laatste tijd vaker begint te gebeuren, ook dat ik dingen zie en me ze dan verkeerd herinner. Alzheimer lite? Phew...
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.