Jump to content

Black Tiger

Administrators
 • Content Count

  15,461
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

545 Excellent

About Black Tiger

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday October 15

Personal Information

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er kan wel eens verschil zitten tussen signaalsterkte tussen verschillende frequenties. Bij zenders op dezelfde frequentie voor zover mij bekend niet echt, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Het is wel vreemd dat je die RTBF zenders niet kunt ontvangen. Wat ik ook vreemd vind is dat ze wel bij Lyngsat staan, maar niet in de Hans Settings frequentielijst die in mijn ontvanger zit. Kan er iemand anders nog eens kijken of zij wel de frequenties van de RTBF hebben op Hotbird en daar ook beeld op krijgen? Prachtig uitzicht inderdaad!
 2. Er zijn winkels die dat doen ja, maar ook die het niet doen. Stel je voor er zullen geen pinautomaten meer zijn dan zou men dus alleen nog bij die winkels terecht kunnen. Dat gaat niet werken want die zouden dan weer meer cash in huis moeten hebben om aan de vraag te kunnen voldoen. En de meeste winkels proberen juist om dat te voorkomen i.v.m. winkel overvallen. Dat het nu wel nog kan in sommige grotere winkels, is omdat het nog niet zoveel gedaan wordt. Maar als straks geen pinautomaten meer zijn zal die vraag toch wel stijgen. De banken zullen plofvrije automaten moeten bedenken, lijkt me een beter plan. Vermits mogelijk.
 3. Oh ja, dat kan wel even duren. Misschien was het bij een reguliere satellietzaak in Europa sneller geweest. Maar da's koffiedik kijken. Ik hoorde dat zelfs post in Finland flink kan vertragen wegens stakingen van de post daar. De post is niet meer wat het geweest is vreoger. In elk geval goed om te lezen dat je al een betere kwaliteit en signaal hebt met de werkzaamheden tot nu toe. V.w.b. dat RTBF 1 en 2, die zitten samen met de RTBF 3 op frequentie 10930 H op de Hotbird. Een frequentie die voor de rest vrijwel geheel vol zit met erotische kanalen. Je zou eigenlijk eens moeten kunnen kijken of een ander kanaal op diezelfde frequentie wel goed werkt als RTBF 1 en 2 het niet doen. Of.... je hebt het over dat RTBF 1 en 2 geen signaal geeft. Hoe zit dan met RTBF 3? Kun je die op dat moment wel ontvangen? Of misschien UA TV? Dat is wel Russisch maar volgens mij Free to Air.
 4. Ik ruim met nieuwjaar wel op. Misschien reageert er toch nog iemand omdat het nu omhoog gehaald is.
 5. Ja en hoe/waar moet je dan geld gaan pinnen? Dit soort criminelen maakt het alleen maar moeilijk, niet alleen voor ons maar ook voor hun eigen familie. Echter als je dan van die paar wat ze gepakt hebben weer de strafmaat gaat horen straks en de strafmaat van een oplichter die enkele tonnen had buit gemaakt en dan 16 maanden krijgt... Nja 200.000 / 16 = 12,500 per maand. Dat loont zich gewoon. De strafmaat moet gewoon een stuk hoger liggen.
 6. Spectrum Dreambox Keyboard. Geschikt voor Dreambox 7000 en misschien ook andere modellen. Maar ook voor TV's. Er zit een handleiding bij met codes, die o.a. ook geschikt zijn voor verschillende oudere merken televisies. Eigenlijk maar 1 of 2x gebruikt. Batterijen hebben er wat te lang in gezeten dus aan 1 kant moet een klein beetje de roest van de connector gehaald worden. Prijs: alleen de verzendkosten. Bij meer interesse krijgen vaste gebruikers van het forum voorrang. Bij 0 interesse gaat ie naar de kliko.
 7. Dit topic is al van april. Heb je nog iets gevonden of kan dit verwijderd worden?
 8. Of anders bellen naar PCsat, die doen dat ook omgeving Eindhoven. Maar ik kan me voorstellen dat je liever een hobbyist hebt want dat is natuurlijk goedkoper. Ik durf niet te zeggen of we gebruikers in die omgeving hebben wonen.
 9. Klopt The Matrix, zo denk ik er ook over. In de tijd van LakeSide vroeger was het echt nog apart en mooi met ook enkele markante figuren die meespeelden. Dat was leuk om te zien. Sinds ze zijn overgegaan naar die ander meer lawaaierige competitie is er misschien wel meer te verdienen voor de darters maar is het alleen maar meer van hetzelfde. Idem zo voor de mensen in de studio. De lol is er wel vanaf. Zo'n 9 darter gooien vind ik nog steeds knap. Maar kijken doen wij ook al lang niet meer. Wij? Ja want voorheen keek vreemd genoeg mijn vrouw regelmatig mee, normaliter kijkt die nooit naar enige sport.
 10. Hallo. Welkom op Satellite Fun. Mocht er niemand in je buurt wonen misschien even kijken voor een satelliet winkel in de buurt of die iemand weten? Wat ik vroeger altijd deed is kijken naar de schotels in de buurt en dan zorgen dat ik ongeveer de juiste elevatie (hoogtestand) had en dan voorzichtig links en rechts draaien. In het analoge tijdperk ging dat nog een heel stuk gemakkelijker. Met digitaal is het steeds maar tikjes want 2 mm verder en je bent er al weer langs, dus een meter is eigenlijk wel noodzakelijk om af te stellen.
 11. Jaaaa dat heeft ie geweldig gedaan! De eerste op TV in 2019. En dat terwijl 2019 bijna gedaan is dus ook mooi op tijd.
 12. Een beveiligingslek in de camera-app van Google en Samsung maakte het mogelijk voor malafide Android-apps om toegang tot de camera en microfoon te krijgen en gebruikers te filmen, ook al hadden de apps hiervoor niet de vereiste permissies en zelfs als het toestel was vergrendeld of het scherm uitgeschakeld. Google en Samsung hebben inmiddels een update uitgebracht, maar het probleem speelt waarschijnlijk ook bij de camera-apps van andere Androidfabrikanten. Normaliter kan een app alleen toegang tot de camera krijgen als de gebruiker hiervoor permissie geeft. Een beveiligingslek in de camera-apps van Google en Samsung maakte het mogelijk om deze controle te omzeilen, zo ontdekten onderzoekers van securitybedrijf Checkmarx. Zodra een gebruiker een malafide app had geïnstalleerd kon die via de kwetsbare camera-app foto's maken, video's opnemen en eerder gemaakte foto's en video's benaderen, alsmede de gps-metadata in de foto's zelf. De onderzoekers ontwikkelden zelfs een aanval waarbij de malafide app telefoongesprekken opslaat. Google werd op 4 juli van dit jaar door Checkmarx over de kwetsbaarheid ingelicht. Het techbedrijf stelde begin augustus dat het probleem mogelijk ook bij andere fabrikanten aanwezig is, maar noemde geen namen. Checkmarx meldt dat het op 18 augustus meerdere Androidfabrikanten over het probleem heeft benaderd. Op 29 augustus maakte Samsung bekend dat het kwetsbaar was. Zowel Google als Samsung hebben inmiddels een update voor het lek (CVE-2019-2234) uitgebracht. In het geval van Google is dit via een Play Store-update voor de camera-app gedaan. @bron: nu.nl
 13. Niet zo'n best nieuws. Ik heb hier al elders antwoord op gegeven. Zal nog even kort hier antwoorden. 1.) Ik weet niet of je korting kunt krijgen. Maar als je voor een invalidenvoertuig gaat zou ik voor een bus kiezen, daar heb ik mijn redenen voor. 2.) Diesel en dan met gebruikmaking van de gehandicaptenregeling. Hiervoor moet je echter wel in het bezit zijn van een invalidenkaart anders kom je niet in aanmerking voor die regeling. Diesel want dat is goedkoper rijden met een bus. Een bus want dat is gemakkelijker uitstappen, je kunt nog eens wat meenemen, je kunt evt. dubbele cabine nemen en qua comfort doet het nauwelijks onder voor een auto tegenwoordig. 3.) Lijkt me niet rendabel, temeer daar ik geen tegemoetkomingen zie voor personenwagens zo vlug, of het zou uit de WMO moeten komen of zoiets. 4.) Dat is me dus niet bekend. Ik heb zelf een busje gehad en was daar zeer gelukkig mee want dat was ideaal voor mijn rug en ik kon wat meenemen. Heb dat helaas weg moeten doen omdat met stoppen van die grijs kentekenregeling voor particulieren de wegenbelasting voor mij onbetaalbaar werd. Daar rij ik te weinig voor. En voor een invalidenkaart kom ik niet in aanmerking met m'n rug. Daarvoor moet je al zo'n beetje al aangewezen zijn op een scootmobiel.
 14. Het is dan natuurlijk ook wel handig om te weten waar je het juiste cccam ipk bestand kunt downloaden. Oh daar hoor ik graag meer over, evt. per pm dan kan ik er naar kijken. Want het moet natuurlijk wel voor zoveel mogelijk mensen mogelijk zijn om in te kunnen loggen. Ik zie namelijk wel een account met jouw naam en een hotmail email adres.
 15. Welkom op Satellite Fun Jannie/Ronnie24. Je mag hier gerust openlijk op het forum over spreken hoor. Het gaat om CCcam en die heb je ook nodig om met je officiële kaart te kunnen werken. Toch? Je mag het ook over interne cardsharing hebben (dus binnenshuis) alleen niet over extern. Dat gezegd hebbende.... zal er best wel iemand zijn die weet welke CCcam je moet downloaden en welke bestanden je dan moet overschrijven met DCC. Mijn persoonlijk advies: Sparen voor een nieuwe ontvanger waar originele software op kan, zoals de Xsarius Pure HD voor 8 tientjes.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.