Jump to content

Black Tiger

Administrators
 • Content Count

  15,801
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

556 Excellent

About Black Tiger

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday October 15

Personal Information

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Van de 4 bedoel je toch? Ik zie bij Netflix alleen 4 schermen staan. Alhoewel er op ons abo ook met 5 gekeken wordt, maar schijnbaar niet tegelijk want die melding hebben we gelukkig nog niet gezien.
 2. Dit deel van het bericht strookt niet met het latere bericht waar je naar linkt. Is dat nu een fout van Omroep Brabant of hoe moet ik dit nu zien? Als het is zoals die vriendengroep zegt, moeten er ook getuigen zijn van het maken van de filmpjes en de toestemming dat het feest door mocht gaat. Dat doet echter niets af aan het feit dat je nu nog eigenlijk niet zo'n groot feest voor 100 man zou moeten houden en zeker ook niet dat het geluid te hard staat, iets wat ik me later op de avond goed kan voorstellen dat dit kan gebeuren. Men heeft in elk geval netjes meegewerkt en dat is zeker een pluspunt te noemen. En als men getuige heeft van de filmpjes en de toestemming 's middags zal de overheid het nog moeilijk kunnen krijgen juridisch dat feest nog een staartje te kunnen geven. Dus eigenlijk hangt of valt alles met het feit omtrent het maken van die filmpjes door de politie en met name wie dan die toestemming gegeven en bevestigd heeft. Persoonlijk vind ik het echter momenteel nog steeds onverstandig om zoiets te doen, maar kienen in een kienzaal met 100 man max. mag ook weer dus als men zich aan de regels zou houden zou hier ook niets op tegen mogen zijn. Alleen dat zich aan de regels houden heb ik persoonlijk dan weer sterke twijfels aan, mede ook vanwege beelden die ik vanavond op het nieuws zag bij een soortgelijke party.
 3. Black Tiger

  Ovenvers!

  Ha gaaf! Dat is wel weer iets aparts.
 4. Dat je het abonnement delen bedoelde dat dacht ik al, maar ik dacht dat je het via de AppleTV deed, omdat het er zo onder stond. Wij delen ook bijv. een Netflix abo, maar dat mag je maar met 4 devices max. bekijken met dat abo. Wat ik me nu wel eens afgevraagd heb is of je op een gegeven moment niet tegen die beperking op loopt als je dat met meer mensen doet. Als mensen bijv. ook op hun telefoon en iPad gaan kijken want dat telt toch ook als device of niet?
 5. Vier je net als mij ook nog met dierendag dan?
 6. Zolang je die top 1000 op joetjoep maakt en niet hier heb ik er geen problemen mee.
 7. Hoe doe je dat delen dan? Of bedoel je dat je met je devices (iphones en ipad) op de Appletv in logt en op die manier ook naar Netfix c.s. kunt kijken? Of ook van andere TV's want ik weet bijv. niet hoe ik met mijn TV boven naar mijn AppleTV beneden zou kunnen kijken.
 8. Oh ik dacht al dat je deze bedoelde. Ik ben er eens op gaan zoeken trouwens. En toen viel mijn mond open van verbazing. Het liedje schijnt van Duitse origine te zijn en al van rond 1700 te stammen. Lang voordat Dorus en Bellafonte het zongen bleken er al velen hun voor geweest te zijn, veelal met name ook Duits. Van wikipedia: Interessant. Zo leert men nog eens wat.
 9. Ook namens mij van harte proficiat en nog vele jaren!!
 10. Wat is RD? Ik denk trouwens dat freggel1 bedoelde dat hij de beelden van iptv voor zichzelf wilde houden. Niet de app want hij heeft al aangegeven welke app hij gebruikt. Zo'n stick lijkt me wel leuk, alleen ben ik niet gecharmeerd van draadloos daarom dat ik er nog niet aan begonnen ben.
 11. Netjes. Evt. kun je in plaats van IPTV Smarters ook eens de XC-IPTV player proberen, die werkt wat beter (zegt men).
 12. Dank je wel. Lijkt me een nette prijs. Heb je ook een merk en type of misschien een afbeelding? Dan kan men zich een beetje een indruk maken van waar het om gaat. Er zijn immers zo enorm veel soorten meters in omloop. Misschien vind ik 'm zelf ook wel interessant.
 13. Top, heeft toch weer iemand anders er plezier van, da's nog altijd beter dan bij het oud ijzer of zo. Dan kan dit topic op slot en wordt het binnenkort verwijderd.
 14. Dat ziet er heel goed uit. Apparaatje lijkt hiermee wel de moeite waard. Ben benieuwd naar de ervaringen met de Ziggo Go app en de NAS software.
 15. Een derde uitgave! Het Up/Downlink Magazine nummer14 van 26 juli 2020. Inhoud van dit nummer: 2 (Kanalen)nieuws en wijzigingen 2 Algemeen omroepnieuws 3 Astra 1, 19,2 oost 3 Astra 3, 23,5 oost 3 Astra 2, 28,2 oost 4 Hotbird, 13,0 oost 4 Kabel, IPTV, DAB+, DVB-T2, FM, AM, VOD, 5G, streams, apps (enzovoort) 7 Dab+ Lokaal 9 Reacties en vragen van lezers 9 Wetenswaardigheden 12 Coronavirus en de media 13 Zendmasten 14 Hardware 14 Baseus BS-01 Dual USB Bluetooth Car Charger Wireless MP3 Player 15 Software 15 OpenPLi release 7.3, eerste ervaringen gebruikers 15 Pluto TV en STIRR TV 18 RaiPlay en Mediaset 20 Philips toestellen met ingebouwde satellietontvanger zijn voorzien van JOYNE-scan 20 Stel je eens voor… deze keer: boudeman over de Intel NUC 7PJYH 22 De Transponder 23 Uitsmijter 23 Intelsat speelde een sleutelrol bij de eerste mens op de maan
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.