Jump to content

Black Tiger

Administrators
 • Content Count

  15,639
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

553 Excellent

About Black Tiger

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday October 15

Personal Information

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja dat dacht ik al maar dat noemen ze een subdomein, normaliter is de domeinnaam dan synology.me en is die dan ook te bereiken. Schijnbaar hebben ze dat bij Synology anders gedaan of het web deel weggehaald. Er is wel een redirect naar www maar verder lege pagina vandaar dat dit me even verwarde. Als je dan de SSL goed hebt ingesteld, zou je jouw NAS moeten kunnen bereiken middels https://jouwnaam.synology.me met groen hangslotje. Maar ook alleen op die wijze, anders geen hangslotje.
 2. WordPress heeft een plug-in met meer dan 100.000 installaties wegens een beveiligingslek van de eigen downloadpagina verwijderd en adviseert beheerders van WordPress-sites hetzelfde te doen. De ontwikkelaar van de plug-in heeft namelijk aangegeven dat de kwetsbaarheid, waardoor websites in het ergste geval kunnen worden overgenomen, niet zal worden gepatcht. Het gaat om de plug-in met de naam "Contact Form 7 Datepicker", die weer een uitbreiding van de plug-in "Contact Form 7" is. Via Contact Form 7 is het mogelijk voor WordPress-sites om meerdere contactformulieren te beheren. Met de Datepickerplug-in kunnen er datumkiezers aan het contactformulier worden toegevoegd. De plug-in is kwetsbaar voor cross-site scripting waardoor het mogelijk is om de sessie van de beheerder te stelen of een kwaadaardige beheerder toe te voegen. Het beveiligingslek werd ontdekt door securitybedrijf Wordfence. De plug-in wordt echter niet meer door de ontwikkelaar onderhouden. Daarop waarschuwden de onderzoekers WordPress, dat de plug-in van de downloadpagina verwijderde. Beheerders van WordPress-sites krijgen hetzelfde advies. @bron: security.nl
 3. Zoals gezegd, te weinig informatie om je te kunnen helpen en synology.me bestaat niet. Je zult een domeinnaam moeten hebben om dat groene hangslotje voor elkaar te kunnen krijgen. Voor de Synology vond ik deze handleiding om SSL in te stellen, daar staat dat ook in vermeld. Maar zoals gezegd, je kunt het ook zonder SSL doen. Voor de muziek vond ik een handleiding met afbeeldingen op de site van sonos zelf. Beiden in het Nederlands. Ik heb zelf geen Synology dus beter als dit kan ik helaas niet. Of iemand anders misschien hier? Of rechtstreeks op het Synology forum vragen, ze zijn daar ook best behulpzaam dacht ik.
 4. Ook van mij van harte proficiat en nog vele jaren!!
 5. Ja je kunt hem rustig aan laten staan. Maar als je dat certificaat hebt moet je jouw NAS dan via https://synlogy.me bereiken of zo? Dat zou misschien wel kunnen. Maar ik heb te weinig gegevens om je verder te kunnen helpen.
 6. Ja hoor dat is geen enkel probleem. Die krijg je met een 60cm zelfs nog door. Dus met een 78 heb je zeker voldoende. Wel even goed mikken want het is millimeterwerk tussen Astra 1 op 19.2 en Hotbird op 13. Dus echt heel voorzichtig uitrichten.
 7. Ja ben het wel met je eens. Maar ja, niet te krijgen. Jouw idee is beter, gewoon eentje op het werk leggen met genoeg kapjes erbij.
 8. Ja wat had je gedacht? Alles van dat soort dingen is uitverkocht. Ik denk dat jij wel echt voor zoiets naar Tilburg of Breda of zo zult moeten rijden om nog een beetje kans te maken er nog een tegen te komen. En zelfs dan moet je al geluk hebben. Dat zal dus heel moeilijk worden. Ik zie dat bijv. online bij Kruidvat ook al de thermometers zelfs uitverkocht zijn. Ik zie nog wel een winkel online die ze heeft van Braun, maar de ervaringen daar wisselen heel erg, met name langere levertijd dan afgesproken over hun producten dus daar zou ik niet kopen. Misschien beste haar werkgever eens vragen waar zij denken dat ze dat nog kan kopen?
 9. Brrrrr... nee inderdaad, dat was trouwens ook een tijd waarin alleen quarantaine werkte om de ziekte tegen te gaan.🤢
 10. Tadaaa!!! Geweldig! Proficiat!!
 11. Heb je een eigen domeinnaam? Want je krijgt dat groen slotje alleen als je hem van buitenaf op roept. Bijv. https://www.nasdomain.nl of https://jouw.ip.adres.hier bijvoorbeeld. Met https://192.168.0.10 of zo gaat het niet lukken om een groen slotje te krijgen.
 12. Oh interessant, dat was me nog niet bekend. Ik ben even gaan kijken hoe dat precies zit. Je kunt apps alleen van de Windows app store downloaden en je kunt ook nog upgraden naar de Home versie, dus niet alleen de Pro. Er staat echter niet bij vermeld of hier extra kosten aan verbonden zijn. Maar ik kan me voorstellen dat die laptop daar wat zwak voor kan zijn qua resources. De informatie vond ik bij Microsoft. In elk geval een goede tip van je!
 13. @sat-edMoet je toch heel iets anders uithalen voordat ik boos op jou kan worden. @janbluesChrome OS in feitelijk wel veiliger dan Windows, maar het heeft dan ook zijn beperkingen en nadelen. Maar hoe dan ook ligt die veiligheid zoals sat-ed al schreef toch met name bij de gebruiker. Ik vond op reddit wel wat interessants (is wel engels):
 14. In haar woonplaats Soest is op 78-jarige leeftijd zangeres en actrice Liesbeth List overleden. Dat heeft haar familie bekend gemaakt. List stond bekend als de Grande Dame van het Nederlandse chanson, dankzij nummers als Pastorale, Aan de andere kant van de heuvels, Kinderen een kwartje en Heb het leven lief. Ze zong veel vertaalde nummers van de Belgische chansonnier Jacques Brel. List werd in haar carrière vele malen bekroond, onder meer met Edisons (in 1971 en 1995) en in 1998 met een Gouden Harp. Ze werkte graag samen met andere artiesten. In de eerste plaats was dat Ramses Shaffy, met wie ze vele successen boekte zoals Pastorale, maar ook bijvoorbeeld met Frank Boeijen. Daarnaast speelde List in diverse films, zoals To grab the ring in 1967, Mysteries in 1977 en in datzelfde jaar ook in de tv-film Een heel dun laagje goud met Robert Long. Op de rouwkaart die is gepubliceerd op de Facebookpagina van List staat: "Dans met de maan. Sla je armen om de sterren. Ga je dromen achterna. Op de maat van de seizoenen. Heb het leven lief." Bronnen: NOS en MSN
 15. Nou ik weet niet in hoeverre het met Linux te maken heeft maar het is een heel eigen OS> Dus je kunt het zo te zien alleen gebruiken als een soort veredelde tablet. Voor de rest ben ik het met het verhaal van sat-ed eens. Wil je er office op gaan gebruiken zou ik hier niet voor kiezen. Een andere mogelijkheid is een laptop kopen zonder OS en er dan Linux op zetten. Dan kun je bijv. wel Libre of Open Office gebruiken. Dus het ligt er ook een beetje aan waar je het voor wilt gaan gebruiken.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.