Jump to content

Black Tiger

Administrators
 • Content Count

  15,570
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

552 Excellent

About Black Tiger

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday October 15

Personal Information

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat is misschien voor een dorp te doen, maar niet voor een grote stad als Maastricht. Je moet alles goed organiseren in samenwerking met de politie en het afzetten van wegen. De organisaties en verenigingen die meedoen moet je dan ook tijdig op de hoogte stellen en je kunt ze niet urenlang in de kou laten wachten. Dus een paar uur later is helaas geen optie. Een uurtje kan men wel wachten, maar veelal als je zo'n code geel krijgt met veel wind dan gaat het ook wel gebeuren. En zelfs als je even wacht kan het misschien een uur later opeens gaan waaien en dan ben je net begonnen met je optocht. Dan is het een betere keuze een andere dag te kiezen of door te laten gaan zonder wagens, vermits je voldoende voetvolk deelnemers hebt.
 2. Dat klopt, ook Lanaken. In Maastricht is hij wel doorgegaan, zij het zonder wagens. Ondanks dit feit is het toch een bonte stoet geworden. Best wel leuk, in Maastricht wordt de optocht ook wel "de boonte störrem" genoemd. Hetgeen toevallig wel toepasselijk is met dit weer want dat betekent "de bonte storm". Door de aflassing in veel ander steden in Limburg (40 in totaal) werd de stoet in Maastricht aangevuld met harmoniekes en andere mensen uit allerlei steden waaronder bijv. ook Heerlen. Zo werd het toch nog een optocht die de moeite waard was voor de liefhebbers. Er waren bezoekers uit diverse steden uit heel het land aanwezig om de Maastrichtse optocht mee te maken, er waren zelfs mensen uit Aken.
 3. Toevallig vandaag een bruine ijsbeer gezien. Huh? Ja inderdaad, op een foto die m'n dochter maakte van een ijsbeer in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Maar dat bruin is dan meer het vuil van het rollen wat die beer door de grond en zo doet. Je ziet wel hier en daar nog wel wat wit. En als ie gewassen is dan zal hij geheid weer als een witte ijsbeer uit zien.
 4. Ze kunnen eventueel zo'n optocht nog een dag later houden. Hier bij ons gaat ie volgens mij wel door. Maar is wel zonder voor plekken waar hij niet door gaat, ook niet op een andere dag. V.w.b. kozp, dat geeft dus heel erg duidelijk aan dat ze totaal niet weten wat een karikatuur is en de humor die erbij steekt. En dus ook totaal niet horen wat een bepaald soort van feest inhoudt. Met carnaval is het juist de bedoeling overal de draak mee te steken, net zoals ZP een lieftallige karikatuur is van een van slavernij geredde moor. Ze kennen totaal de achtergrond niet en denken schijnbaar dat er alleen "standaard" feesten bestaan. Het moet niet gekker worden, het wordt nu echt hoog tijd dat die groep eens doodgezwegen wordt met hun onzin. Tegen racisme en discriminatie ageren, uitstekend, maar doe dat dan wel op de juiste plek en met de juiste methode. Niet bij feesten en tradities.
 5. Ik kom vandaag pas voor het eerst op het forum en wat zien ik? Onze freggel1 is jarig. Van harte proficiat en nog vele jaren gewenst!! 🍰🎂
 6. Ah oke vandaar die ribbenkast, maar dan wel nog wat meer wit op de kop i.p.v. grijs, toch? Maar vind het hoe dan ook gaaf gemaakt.
 7. Mooi om te horen dat het gelukt is. Ik moet zeggen dat ik standaard altijd de USB stick achterin duw. Heb hier ook wel eens een VU+Duo gehad die niet meer wilde, maar die wel wilde als de USB aansluiting op de achterzijde benut werd. Dus tegenwoordig doe ik dat standaard bij alle ontvangers die er eentje achterop hebben zitten.
 8. Kijk 'n gevaarlijk beest! Hij moet nog 'n beetje meer eten maar dan heb je er toch een mooie ijsbeer op staan.
 9. Ik zou toch eens proberen dan met Enigma. Misschien dat die wel werkt. Het gaat er maar om dat je hem even werkend krijgt. Dan kun je daarna opnieuw proberen er spark op te zetten, toch? Misschien kom je op die manier dan wel even verder zodat je langs die boot mode komt. Oh wacht, als je fabrieksreset hebt gedaan dan moet je wel Spark kiezen dat werkt niet in Enigma lees ik net ergens.
 10. Van harte proficiat Jan en nog vele jaren! 🎂
 11. Daar heb je weer zo'n muts. En op Duck schijnbaar ook. Gelukkig heeft niemand nog een keer zo'n cadeau als op je 50e geregeld voor vandaag.
 12. Black Tiger

  Ebay?

  Ik krijg ook relatief weinig dingen uit Nederland te zien, ligt er een beetje waar ik naar op zoek ben. Wat ik wel heel veel tegen kom zijn dingen uit Duitsland, Engeland en Italië. Of Nederlanders specifiek Ebay mijden durf ik niet te zeggen, maar waarom al die Ebay rompslomp op je hals halen als je goede sites hebt waarop je veelal al gemakkelijk je spullen kwijt kunt raken zoals Marktplaats, Speurders en Facebook om maar eens iets te noemen? Dat lijkt me een meer voor de hand liggende reden dat Nederlanders daar weiniger op te vinden zijn v.w.b. het verkopen van zaken.
 13. Van harte proficiat Boets en nog vele jaren gewenst!
 14. Nee het gaat geen nfi backup worden. Maar ik kreeg mee bestanden dan alleen de zenderlijst. Om een hele image backup te maken klik je op Tools en dan onderaan op "Image backup". Dan moet je aan de rechterkant wel nog even een vinkje zetten bij "Download PC" en even aangeven waar de backup moet komen.
 15. Black Tiger

  Ebay?

  Heb je het bolletje aan de linker kant goed staan, c.q. geen filter toegepast? Want als je daar per ongeluk nog wereldwijd hebt staan kun je dit probleem snel tegen komen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.