Jump to content

Black Tiger

Administrators
 • Content Count

  15,422
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

542 Excellent

About Black Tiger

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday October 15

Personal Information

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren Bones!
 2. Brein heeft geen problemen met AppleTV+ en Netflix en Disney en Videoland aangezien dat allemaal betaalde diensten zijn waarvoor rechten worden afgedragen en goede afspraken met de filmmaatschappijen zijn gemaakt. Ze wilden eerst met Netflix eens afwachten of dat allemaal wel goed zou komen, want het is makkelijker om te streamen dan om ook alles legaal te streamen. Maar dat is allemaal wel goed gekomen, ook met Videoland. Het is echter wel gemakkelijk voor Brein als de servers in Nederland staan. Het wordt een andere zaak als servers echt in bijv. Rusland zouden staan.
 3. Dan maak je er toch 2 vragen van? Met filmpje gaat de filmdoos in.
 4. Valt nog mee, is nog binnen de 7 dagen he. Dank je wel Bones!
 5. Whahahaha ja dan krijg je wachtrijen.
 6. Succes alvast met de Amiko, er zijn er wel meer die er zo eentje hebben. Als je daar vragen over hebt maak dan maar even een nieuw onderwerp aan. Fijn weekend!
 7. Hiero, kom maar ophalen, compleet met lnb's erop. Voor jou zit er geen prijs op.
 8. Misschien kan ik 'm wel ergens downloaden. Heeft ook geen haast overigens.
 9. In dat geval zou je eens via telnet moeten inloggen op de box en kijken of je ergens een samba configuratie kunt vinden. Over het algemeen heet zo'n bestand een smb.conf bestand. Normaliter zit dat onder /etc/samba dus het /etc/samba/smb.conf bestand. Dit zou je dan moeten bewerken en de werkgroep eens dezelfde werkgroep moeten maken als de Windows pc en dan de ontvanger herstarten. Dat wil nog wel eens lukken.
 10. Met excuses voor de vertraging (mijn schuld). Het Up/Downlink Magazine nummer 10 van 6 oktober 2019. Inhoud van dit nummer: 2 (Kanalen)nieuws en wijzigingen 2 Algemeen omroepnieuws 2 Astra 1, 19,2 oost 3 Astra 3, 23,5 oost 3 Astra 2, 28,2 oost 4 Hotbird, 13,0 oost 4 Kabel, IPTV, DAB+, DVB-T2, FM, AM, VOD, 5G, streams (enzovoort) 6 Reacties en vragen van lezers 6 Wetenswaardigheden 13 Hardwarenieuws 13 Philips Hue Play HDMI Sync Box 14 USB-stick van DAB+ naar mp3, een test 15 Softwarenieuws 15 Conversieprogramma van stream naar m3u8-bestand 16 Freearhey, een gratis IPTV-plugin 17 Instellen ontvanger en Canal Digitaal CI voor Mezzo TV 20 OpenPLi Release Candidate 7.2 is uit 20 De Transponder 21 Oproep voor 'demonstranten' 21 Uitsmijters 21 Gerbrandytoren voorzien van blusgasinstallatie
 11. Ja klopt, vrouw was TV aan het gapen en dan heb ik zelden het geluid aan. Stond nu wel aan, dat maakt het al weer leuker om naar te kijken.
 12. Oh ziet dat zo uit. Wist wel dat er feest was. Werd via Aliexpress geinformeerd, schijnt landelijk feest te zijn en dan is ook alles gesloten van 1-7 oktober.
 13. Ja je snapt het niet, we hebben een jaar met de warmste en met de koudste temperaturen lijkt het wel. Is de aarde nu wel of niet aan 't opwarmen? Als deze winter ook heel koud gaat worden weet ik het helemaal niet meer.
 14. Geweldig deze Arnout Van den Bossche, weer een uitstekende Belgische komiek erbij. Een ander filmpje stond al op Facebook wat een aantal van ons vast al gezien zal hebben dus bij deze een ander stukje van hem.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.