Jump to content

Black Tiger

Administrators
 • Content Count

  15,045
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

530 Excellent

About Black Tiger

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday October 15

Personal Information

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren!!
 2. Naar aanleiding van een idee van onze collega Freggel1 heb ik het forum wat compacter gemaakt. Gezien het niet meer de drukte van vroeger is, hebben we geen twee aparte tekoop forums nodig, dat is nu dus eentje geworden. Een aantal van de computerforums zijn ook samengevoegd, net als de tv, multimedia, htpc en kabel/digitenne forums die gezien de interesse gemakkelijk samen kunnen. Mede gezien het grotere lettertype van deze forum software, die mobiel bezoek weer ten goede zou moeten komen, is het forum op die manier wat minder lang geworden en hopelijk ook weer wat overzichtelijker.
 3. Phuu... ja het gaat hard. Ik begrijp ook niet waarom die man de rechten van V&D gekocht heeft. Wel jammer, mijn vrouw en dochter kochten nogal eens graag wat bij Coolcat, die zullen nu naar Belgie moeten daarvoor.
 4. Nou..... zeg dat niet te hard. Het gaat soms sneller als je zou willen.
 5. Ik heb beide seizoenen op DVD en een kennis die zelfs veel op 'm lijkt. Qua uiterlijk dan, niet qua kleding. Twee seizoenen enorm van genoten en heb gelukkig beiden ook op DVD. Hij ruste in vrede. Nette respectabele leeftijd ook, 93 jaar.
 6. Ja daar schrok ik toch wel even van. Ze zeiden op het nieuws wel dat het in Duitsland niet abnormaal was dat er tornado's voor kwamen. Maar zo dichtbij en met die schade zijn ze er bij ons toch nog niet geweest. Da's toch wel een beetje verontrustend.
 7. Hahaha. Ja ik heb al een paar shows van hem gezien, hij is zo druk he, maar geweldig!
 8. Black Tiger

  Test...

  Als whiteliste niet werkt ligt dat aan jouw proggie. De ad-check van het forum zit in een advertentie verwekt inderdaad, niet in DNS, zou ook niet kunnen in DNS.
 9. Black Tiger

  Test...

  Nog even een test post doen hier. Het gaat om dat bewaren van de tekst, dus ben benieuwd. Even wat random tekst inkloppen. asdiaslfjas fklasf ;jas;fa lkasj dflkasjlf sg g sjsklgj klsfjlsdfjkls 039i swagji oiawe fsk fajieofijhafeaf sflk asf awef ka 490aasdf js k weopi fapoe fae fea En dan ben ik benieuwd. OMG, all is there again….
 10. Black Tiger

  Test...

  Nog even een test post doen hier. Het gaat om dat bewaren van de tekst, dus ben benieuwd. Even wat random tekst inkloppen. asdiaslfjas fklasf ;jas;fa lkasj dflkasjlf sg g sjsklgj klsfjlsdfjkls 039i swagji oiawe fsk fajieofijhafeaf sflk asf awef ka 490aasdf js k weopi fapoe fae fea En dan ben ik benieuwd.
 11. @the matrixHet is dan geen zwarte achtergrond met witte letters want dan moet ik echt alles gaan aanpassen, maar ik heb een thema erbij gezet waarbij het grijs een stukje donkerder is, werkt misschien ook prettiger. Onderaan bij de Thema's kun je nu ook kiezen uit "Fun Iets Donkerder", da's misschien ook al een stuk rustiger voor de ogen, totdat ik eens een keer tijd heb om een zwart/wit thema te maken.
 12. De koepel? Ik dacht dat dit een gevangenis was? Of is dat tegenwoordig niet meer, net zoals het Huis van Bewaring in Maastricht, daar zitten ook geen gevangennen meer in. Lijkt me wel een spannende film.
 13. Hahahaha, geweldig. Leuk om te zien!
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.