Jump to content

Black Tiger

Administrators
 • Content Count

  15,153
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

532 Excellent

About Black Tiger

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday October 15

Personal Information

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oh dat hoort allemaal bij elkaar? Ik dacht al van waar is dat voor, dacht eerst dat het bij foto 3 hoorde, maar het hoort dus allemaal bij elkaar. Dan begrijp ik 'm wel. Handig op die manier inderdaad.
 2. Formule 1-legende Niki Lauda is in de nacht van maandag op dinsdag op 70 jarige leeftijd overleden. De dood van Niki Lauda kwam voor zijn artsen en naasten niet volledig onverwacht. Volgens de doktoren heeft de Oostenrijkse racelegende tot op het laatst gestreden, maar was al langer duidelijk dat hij het gevecht niet kon winnen. Niki Lauda kwakkelde al langere tijd met zijn gezondheid. Zo kampte hij sinds de zomer van vorig jaar met gezondheidsproblemen en moest hij onder meer een longtransplantatie ondergaan. Na een periode op de Intensive Care en een lang herstel werkte hij naarstig aan een terugkeer in de Formule 1-paddock. Een griepaanval gooide begin dit jaar echter opnieuw roet in het eten, waardoor de drievoudig wereldkampioen wederom in het ziekenhuis belandde. Naar verluidt kreeg Lauda de afgelopen weken te maken met nierproblemen. Het maakt dat het overlijden voor zijn behandelende artsen niet volledig onverwacht kwam. "Er is geen specifieke doodsoorzaak. Het was een langer proces, waarvan de patiënt aan het eind overleden is", verkondigt Lauda's arts Walter Klepetko tegenover het Oostenrijkse persbureau APA. Bron: diverse bronnen
 3. Ja maar dan moet je toch een beetje een kunstenaar hebben zodat het ook mooi wordt, of wordt dit gewoon gedaan door deze tekening op te delen in stukjes klinker op tekenen en dan door de "gewone" klinkerleggers op kleur te laten leggen met een toezichthouder die kijkt of het goed gaat? Of hoe doen ze zoiets?
 4. Hallo frba, welkom op Satellite Fun. De 4K tv wil alleen zeggen dat deze televisie ook 4K beelden aan kan. Maar natuurlijk ook "gewone" televisiebeelden anders zou je helemaal geen TV meer kunnen kijken. Er zijn namelijk bijna geen 4K uitzendingen. De VU+Solo is een HD ontvanger en kan middels de HDMI kabel op de TV worden aangesloten. Deze receiver kan ook zonder problemen beeld geven op de 4K Televisie. Het is alleen nodig om een 4K receiver te kopen als je ook naar 4K satelliet uitzendingen zou willen kijken, maar zoals gezegd zijn die er nog vrijwel niet.
 5. Nou dat is behoorlijk. Komt er ook zo'n grote kop op straat getekend? Moet je toch een goede kunstenaar voor hebben als dat een beetje goed uit moet zien. Wel mooi!
 6. Whahaha, ja dan zie maar dat je het hem af leert, LoL. Want die beesten denken dat er overal een bot in de grond verstopt is of een beestje.
 7. Hallo Sowie en welkom op Satellite Fun. Ik zou eerst proberen een pc of laptop via deze extender aan de praat te krijgen en dan pas de Dreambox er op aansluiten. Poorten open is niet nodig voor uitgaand verkeer. Het is me niet bekend wat je al geprobeerd hebt maar veelal wordt dit door geen of onjuiste configuratie van zo'n extender veroorzaakt. Vandaar de tip om deze eerst eens te proberen met een laptop of pc. Mocht het niet lukken is het handig als je ook even vertelt van exact welk merk en type deze extender is.
 8. Het nieuwe Up/Downlink Magazine van 16 mei 2019 is verschenen! Inhoud van dit nummer: 2 (Kanalen)nieuws en wijzigingen 2 Algemeen omroepnieuws 3 Astra 1, 19,2 oost 4 Astra 3, 23,5 oost 4 Astra 2, 28,2 oost 5 Hotbird, 13,0 oost 5 Eutelsat 9B, 9 oost 6 Kabel, IPTV/OTT, DAB+, DVB-T(2), FM, AM, 5G, streams, enzovoort… 7 Reacties en vragen van lezers 7 Wetenswaardigheden 17 Hardwarenieuws 17 Dreambox One Ultra HD 17 QVIART T2H265 18 Softwarenieuws 18 DCC versie 2.30 handleiding, DCC 2.40 uit 18 Dreamset 2.4.13 is uit 18 OpenPLi 7.1 Release Candidate is uit 19 OpenPLi handleiding 19 OpenPLi multiboot 19 Sundtek driver fixed 20 De Transponder 20 Thema clubdag 25 mei: geen 20 Oproep voor ‘demonstranten’ 20 Uitsmijters 20 Ondertitelen, vak apart en Netflix zit er vaak naast 22 Mexico 23 Radiomast splitst caravan
 9. WhatsApp-gebruikers zijn via een onbekend beveiligingslek besmet met spyware waardoor ze konden bespioneerd, zo melden de Financial Times en New York Times. De kwetsbaarheid werd begin mei ontdekt en is inmiddels door WhatsApp gepatcht. Om het lek te misbruiken volstond het voor aanvallers om slachtoffers via WhatsApp te bellen. Het slachtoffer hoefde niet op te nemen. De aanval werkte zowel tegen Android als iOS. Hoeveel mensen het doelwit van de aanvallen waren is nog niet bekend. De exploit die van het beveiligingslek misbruik maakte werd ontwikkeld door de NSO Group, aldus de Financial Times. Een Britse advocaat, die betrokken is bij een rechtszaak tegen de NSO Group, zou via het beveiligingslek zijn aangevallen. Hij ontdekte dat hij op vreemde tijden WhatsApp-telefoontjes van een Noors nummer had gemist. Daarop stapte hij naar Citizen Lab, onderdeel van de universiteit van Toronto, dat onderzoek doet naar het gebruik van politieke macht in cyberspace. De organisatie heeft in het verleden vaker dergelijke aanvallen ontdekt. Terwijl het onderzoek van Citizen Lab gaande was ontdekte WhatsApp tien dagen geleden op de eigen systemen abnormale telefoonactiviteiten, zo verklaart een anonieme medewerker tegenover de New York Times. WhatsApp waarschuwde mensenrechtenorganisaties nadat het was ingelicht door Citizen Lab dat het lek was gebruikt om de Britse advocaat aan te vallen. Vorige week heeft WhatsApp een update voor de eigen servers uitgerold, gisteren verscheen er een beveiligingsupdate voor gebruikers. Facebook laat weten dat het om een buffer overflow in de WhatsApp voip-stack gaat. Door het versturen van speciaal geprepareerde SRTCP-pakketten naar een telefoonnummer kan het lek worden misbruikt. Het probleem is opgelost in WhatsApp voor Android vanaf versie 2.19.134, WhatsApp Business voor Android vanaf versie 2.19.44, WhatsApp voor iOS vanaf versie 2.19.51, WhatsApp Business voor iOS vanaf versie 2.19.51, WhatsApp voor Windows Phone vanaf versie 2.18.348 en WhatsApp voor Tizen vanaf versie 2.18.15. @Bron: security.nl
 10. George zat met twee vrienden in een bar en waren aan het praten. De eerste vriend zei: "Ik denk dat mijn vrouw een verhouding heeft met een elektriciën. Toen ik laatst binnen kwam lag er een draadschaar onder het bed en die was niet van mij." De tweede vriend zei: "Ik denk dat mijn vrouw een verhouding heeft met een loodgieter. Laatst vond ik een moersleutel onder het bed en die was niet van mij". George zei: "Ik denk dat mijn vrouw een verhouding heeft met een paard." Zijn twee vrienden keken hem vol ongeloof aan. "Nee echt waar, toen ik laatst thuis kwam lager een jockey onder ons bed".
 11. Nee correct, dan kun je beter een goedkope VPN op je pc zetten.
 12. Neeej... niet mijn nieuwe hobby... ik heb gelukkig niets met barbies. Behalve voor op te knauwen.
 13. Of je daar iets aan hebt ligt er aan waar je het voor wilt gebruiken. Volgens mij zijn dit instellingen als je zelf een VPN server wilt draaien. Met de instellingn "thuisnetwerk" of "internet en thuisnetwerk" bepaal je alleen waar dus de client (iemand die er gebruik van wil maken) dat alleen van "binnenshuis" mag (even simpel gezegd) of ook vanaf het internet. Zo kun je zelf een VPN tunnel maken om bijv. van bij een kennis thuis op jouw interne netwerk te komen alsof je met je eigen pc op je netwerk zit. Als je het wilt gaan gebruiken voor newsgroepen bijvoorbeeld, dan heb je een externe VPN server nodig. Daar zijn zowat altijd kosten aan verbonden. Ik heb er eentje voor iets van 40 dollar (of euro) een lifetime licentie, maar er zullen ook anderen zijn.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.