Jump to content

Black Tiger

Administrators
 • Content Count

  15,272
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

535 Excellent

About Black Tiger

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday October 15

Personal Information

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Is 30 miljard maar 2%? Dat kan men zich bijna niet voorstellen. Maar goed, als het dat is, dat ze dan netjes dat geld terug geven en dan gebruiken om de zorg goedkoper te maken. Het gaat helemaal nergens meer over. Iedereen doet maar wat ie leuk vindt, want er zijn toch geen consequenties. Zo wil ik ook wel gaan regeren ja. En me dan ook gelijk maar afvragen waarom het volk steeds zo ontevreden is. Want dat kunnen ze ook goed.
 2. Het is sowieso asociaal en belachelijk dat iets uit een pot gehaald wordt waar mensen voor sparen voor later. En dan zijn er nu zogenaamde tekorten. Nou dan moet de staat die tekorten maar aanvullen, ze hebben immers ook mede zorg gedragen voor die tekorten. Dan halen ze dat maar weg bij prestigeprojecten bijvoorbeeld.
 3. Ik kijk vrijwel elke dag even naar en heb er wat verre familie op zitten en bekenden en dat maakt het dan wel leuk. In het begin ben ik er wel even wat verslaafd aan geraakt maar dat is inmiddels weer over. Kan makkelijk een week zonder Facebook, hetgeen laatst ook gebeurt is toen we hier andere prioriteiten hadden thuis.
 4. Af en toe wat draaien is ook wel leuk ja, soms zie je nog wel eens wat aparts. Welke softcam is dat dan en voor welke kaart? Want bij mijn weten draait alles nog met de bekende softcams? En hoe doe jij reclame knippen uit films die je wilt bewaren? Niet dat ik zelf nog opneem via de ontvanger, maar is wel interessant om te weten, misschien ook voor anderen.
 5. Het wordt tijd dat je jouw site eens naar https zet, dan "breek" je mijn hangslotje ook niet meer.
 6. Van harte gefeliciteerd Dirk en nog vele jaren!! 🎅
 7. Toppie, hou het vast! En hou je in elk geval aan die grenzen wat ze je aangeven, jou kennende!! Is wel even schrikken zeg een incomplete dwarslaesie. Goed om te horen dat ze er op tijd bij waren en dat het er naar uit ziet dat het weer helemaal goed komt!!
 8. Er is een verschil tussen aanpassen en een nieuw bericht er onder schrijven. Dat samenvoegen gebeurt alleen als men een nieuw bericht er onder schrijft. Ja de denkwijze van de ANWB is misschien wel berekend op een dikke Audi of zo, wie weet. De belasting is namelijk weer van mening dat het tussen de 19 en 23 cent per kilometer is. Het kan meer of minder zijn afhankelijk van wat jij aan afschrijving wenst te tellen, maar feitelijk blijft er nog altijd winst over.
 9. Toevallig was ik eergisteren ook even in België en de super '98 was iets duurder. Dat was € 1,49xx en dat was ong. hetzelfde verschil met de Nederlands prijs. Als je zo kijkt zit je zelfs met betere brandstof in België nog altijd 20 cent per liter goedkoper dan in Nederland. Met jullie verbruik dus ook nog altijd winst Boets, zelfs na aftrek van kilometers. Is toch een behoorlijk besparing wat jullie hebben als je het per jaar gaat uittellen.
 10. Kijk aan, da's netjes. Met Dreamset kan het soms wel even apart zijn om hem in te stellen zodat hij ook naar de juiste ontvanger toe gaat en er mee kan werken. Die configuratie is met DreamboxEdit wat eenvoudiger van opzet. Maar alternatief is inderdaad opslaan, dan met DreamboxEdit weer inlezen en dan uploaden. Fijn te lezen dat het gelukt is, graag gedaan!
 11. Ik moet eerlijk zeggen al vaker problemen te hebben gehad met Dreamboxedit, zeker met settingslijsten van Hans. Daarom adviseer ik ook altijd om deze met Dreamset in te laden. Wat ik altijd doe is het volgende en dat werkt prima, voor de settingslijst van mijn vrouw. 1.) Settingslijst van de vrouw staat opgeslagen in een aparte map, deze laad ik in Dreamset in. 2.) Nieuwe settingslijst van Hans zet ik in een andere map. 3.) Open een tweede Dreamset en doe daarin de nieuwe settingslijst laden. 4.) Ik verwijder nu in de eerste Dreamset (van de vrouw) de zenders die weg moeten. 5.) Daarna worden de nieuwe zenders van de 2e Dreamset naar die van de vrouw gesleept. Anders evt. kopiëren en plakken. Klaar. Ik doe dus niets met exporteren en importeren, misschien lukt dat met Dreamset ook. Nooit geprobeerd, maar op bovenstaande wijze werkt het altijd.
 12. @sat-edIk heb ook een VW Transporter gehad, reed wat minder zuinig, 1:10 maar inderdaad wel ongeacht wat er achter hing. Als ik het goed herinner was dat een 2.5 diesel. Helaas geruild toen voor een station omdat het grijze kenteken verdween voor particulieren, althans de wegenbelasting korting dus moesten opeens 300 euro per kwartaal gaan betalen. Dat was niet te doen. Heb jij een invaliden dingens dan dat jij bijna geen wegenbelasting betaald of een bedrijf? Want dat zijn de enige twee redenen waarvan ik weet dat je er nog goedkope wegenbelasting op kunt krijgen. Het zal trouwens best dat die Euro '92 daar geweest is. Mijn geheugen is niet meer zo goed dus misschien heb ik hem ook nog wel gezien maar weet ik dat niet meer. Dus geen nood, ik geloof je wel hoor. In Duitsland is er inderdaad wel vaak heel goedkope benzine geweest dus dat zal vast die Euro '92 zijn geweest.;)
 13. Echt een mooie serie trouwens, over allerlei gebieden. Ze hebben het wel veel over "als we dit of dat, dan zou het beter gaan met de aarde", soms vind ik dat wat overdreven. Maar de aflevering met de oerwouden als je ziet hoeveel bomen er weg zijn, komt in de laatste aflevering ook nog iets van terug volgens mij. Dan zie je dus echt waarom het niet de industrie is, die in 365 jaar voor slechts 0,1% toename van CO2 heeft gezorgd, maar de echt bijzonder massale bomenkap over de hele wereld, die is echt onvoorstelbaar groot. En die temperatuurtoename is echt pas echt merkbaar de laatste 20 a 30 jaar. De industrie bestaat al wat langer, maar de laatste 20 a 30 jaar is er wel een veel grotere hoeveelheid bomen gekapt. En ziedaar de oorzaak van de global warming en de CO2 toename. Het is dus niet zozeer dat wij van het gas af moeten, maar dat er heel snel vreselijk veel bomen weer terug moeten op deze aarde. Maar oke da's een andere discussie, de serie waarin van elk stukje natuur iets in een aflevering aan de orde komt, is meer dan de moeite waard om te bekijken!
 14. Het vakatie nummer, extra vroeg deze maand. Het Up/Downlink Magazine nummer 7 van 11 juli 2019. Inhoud van dit nummer: 2 (Kanalen)nieuws en wijzigingen 2 Algemeen omroepnieuws 3 Astra 1, 19,2 oost 3 Astra 3, 23,5 oost 3 Astra 2, 28,2 oost 5 Hotbird, 13,0 oost 6 Kabel, IPTV/OTT, DAB+, DVB-T(2), FM, AM, 5G, streams, enzovoort… 8 Geen reacties en vragen van lezers 8 Wetenswaardigheden 17 Amazon en Google ‘luisteren af’ 18 Hardwarenieuws 18 Mediabox Next getest door Totaal TV 18 Raspberry Pi 4 19 Softwarenieuws 19 HetWeer werkt weer 19 IPK-generator versie 6.0 is uit 20 OpenPLi 7.1 stable release is uit! 22 De Transponder 22 VPN-verbindingen 22 Thema clubdag 31 augustus: viering 22 De Transponder 15 jaar, viering 31 augustus 23 Oproep voor ‘demonstranten’ 23 Uitsmijters 23 DVB-T2… welke antenne is het best? 24 Pornoharkjes… 24 Exotische schotels 24 Proximus: bienvenue of welkom?
 15. Tegen wie heb je het? Ik ben geen "u" he .;) Is natuurlijk wel beleefd, vooral Belgen doen dat veel, maar we zitten hier gezellig met elkaar dus gewoon "je" en "jij". Diesel.... jaaa... als je veel kilometers rijdt leuk, maar veel wegenbelasting, althans hier in NL en steeds meer steden waar je er geen groene sticker meer voor krijgt, althans voor de wat oudere diesels. Diesel wordt duurder, althans ik hoor een vriend van me klagen dat de dieselprijs in België ook al niet meer zo interessant is. Zou het zelf niet weten want normaliter let je niet zo op prijzen van dingen die je niet tankt, ondergetekende dus ook niet. Ons koningin zou zeggen "een beetje dom", maar zover wil ik niet gaan. Beetje eigenwijs misschien wel ja. Kunt allicht eens proberen 98 is beter voor de motor.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.