Jump to content

satelliet

Members
 • Content Count

  228
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About satelliet

 • Rank
  Full Member
 1. Inderdaad, heb mij ook zo'n bakje aangeschaft, de prijs valt zeer goed mee, 169 euro. Je kan het toestel zelf als server gebruiken (enkel intern sharing dan). Extern enkel als client. Ik stond er eerst wat negatief tegenover, gezien het vorige model 100, maar ik ben er echt van geschrokken, beeld kwaliteit zéér goed, alsook de upscaling. Wat ook interessant is, twee kaartlezers, die zelfs de Duitse SKY kaart en Italiaanse SKYkaart kan lezen, alsook nog twee CI ingangen. HDMI en component uitgang. Veel genot voor weinig geld vind ik.
 2. Vanmiddag liep ik even bij de Belgische Dreambox distributeur binnen om een slechte LNB te claimen, tja valt wel eens voor hé. De gesprekken gingen over de conclusies die de Belgische namaak importeur van de DM500 neergelegd zou hebben bij het Belgisch gerecht, betreffende het invoeren en verdelen van duizenden namaak Dreamboxen, 't zou wel tot 20.000 stuks oplopen. Deze arme jongen (de namaak invoerder) vraagt zich af waar de Dreambox gemaakt wordt en waarom er geen serienummer op de boxen staat. Hij verwijt Dream dat ze geen software op de box zetten en dat hij daarom genoodzaakt is om piraat software op de box te zetten. (Grmpppff WOEHAHAHA) Dit heeft dan wel het voordeel dat je via zijn subdealers gratis naar betaal tv kan kijken (deze zullen dus servertjes draaiend hebben). Verder zou hij de officiele distributeur een "ambetant klein spelertje" noemen op de satelliet markt die zijn "Imperium in België komt verstoren". Wat niet onbelangrijk is, hij maakt melding aan de rechtbank van het topic "gedupeerde kopers België" op het s**4**l forum ... dus die malafide gast leest hier mee. 't Schijnt dat hij een beetje op Einstein zou lijken, zo met een hoofd zijwaartse gecrepeerde haartooi. Wie zou het zijn, vraag ik mij af.
 3. Draait wel onder XP pro. Mijn ondervinding is, als je pc een Intel µP heeft dan werkt het, heeft hij een AMD dan blijken er problemen te zijn.
 4. satelliet

  Trademark?

  Och, het was maar een terloopse aanwijzing hoor. Doch ik vind als je op jouw site onder je benaming in nogal grote letters "Trade Mark" zet en achter je benaming de "®" plaatst, dat je dit enkel maar kan doen als dit zo is. Ik heb in mijn job regelmatig te maken met aanvragen tot patenten en naamsdeponeringen en dan let je wel meer op deze zaken. Je zou versteld staan hoe dikwijls firma's deze symbolen misbruiken. Wat de eventuele boetes of straffen zijn betreffende het misbruik hierop kan je wel op de site lezen van de bovenstaande link.
 5. satelliet

  Trademark?

  Wat mij bij die Cardwriter-site opvalt is dat deze op hun website nogal schermen met termen zoals: "Trade Mark" en "Registered" en ® Ze durven nogal ... , er is zelfs nog geen aanvraag tot registratie van hun benaming gedaan, kan je nagaan via volgende zoekpagina voor gedeponeerde merknamen: http://register.bmb-bbm.org/SearchMaskMain.asp Sorry hoor, maar dat kon ik toch niet laten.
 6. Weinig woorden .... een ramp als je wil expirimenteren.
 7. Nu dat je dat zegt, in België kan je al een hele tijd auto's kopen bij Colr**t, en die verkopen ook brood.
 8. Iemand soms een hint (of adres) waar ik zo'n PW officieel abo kan aanschaffen? In Duitsland doen ze weeral zo moeilijk met die adressen, net zoals in Nederland. Een mens wil dan betalen om te kijken, maar ze gunnen het u nog niet, en dan maar op de piraterij sakkeren.
 9. satelliet

  Dreambox voor BT

  Tja, de Arnion Linux was een mooi sprookje, zal er wellicht ook nooit komen.
 10. Klopt Djazzie komen allemaal van dezelfde productieband. Was maar een omschrijving die ik gaf.
 11. Het is mogelijk er zijn enkelen die met de doorsoldering geen probleem gehad hebben. Blijkbaar zou de @sat er dus tegen kunnen, zoals u beweert. Maar lees eens postings over al die andere UCAS merken zoals Arnion, Extreme (de naam van de ontvanger zegt het zelf - extreem véél) zijn er honderden door gesneuveld. Flashgeheugen was geblokkeerd of defekt. In elk geval vermindert het de levensduur van het toestel, dat staat als een paal boven water.
 12. Oei, doe die doorsoldering niet, een UCAS tuner kan daar niet tegen. De bedoeling was de µP op 9 MHz te doen draaien (sneller dus) om Conax te kunnen emuleren. Remember de 1 aprilgrap met de UCAS ontvangers en allerhande multicams.
 13. Tdeju, juist iets goeds gevonden en ze zetten er de bijl in.
 14. Klopt de kaart is vrij duur, maar ze geeft wel beeld.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.