Jump to content

sat-ed

Members
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About sat-ed

 • Rank
  Full Member
 • Birthday 02/01/1972

Personal Information

 • Location
  grunn
 1. een 0 of een 1 heeft met plc te maken met 0 of 5 volt 0 volt is een 0 5 volt is een 1 wat betreft sturing kan het ook een verbinding zijn over een ingang van de plc dit hoeft dus geen 5 volt van buiten af te zijn maar intern zou er ergens een spanningkje moeten gaan lopen. verder is aan of uit een raar begrip kan namelijk beide je kunt iets uit laten gaan door een spanning ergens op te zetten bv een relais aan laten trekken met een spanning maar de schakelaar in die relais iets laten onderbreken. bekijk het als een brug over het water in een auto weg. is de brug open of dicht? voor een schipper is de brug open als deze open staat maar voor een automobilist is de brug dicht terwijl hij open staat.
 2. ik denk dat die kop met klinkers gelegd zal worden
 3. lachen dit lol met platen bedoel ik de interne plaat waar de gegevens opstaan die ga ik over zetten naar een ander. dus vandaar exact dezelfde gezocht. heb hier 1 liggen waar de kop van kapot is en ik probeer op een nederlandse manier (zo goedkoop mogelijk, liefst gratis) de gegevens terug te halen. @the matrix beetje stof ben ik niet bang voor, vaker gedaan.
 4. 👍 die sectie kon ik niet zo snel vinden met aanmaken BT maare.... iemand? (n)iemand?
 5. moet platen over zetten en dat past niet in een ander merk en typ helaas
 6. Met spoed ook nog 😎 een hardeschijf van het merk seagate type barracuda 1000GB met het model nr ST1000DM003 prijs / ophalen / verzenden in overleg
 7. driehoek maken des te hoger des te sterker
 8. @freggel1 de eerste specs die ik van die kaart tegen kom zijn van 2011.... al eens gedacht om de koel geleiding te vervangen? die heeft namelijk niet het eeuwige leven.
 9. nee dat klopt. anders had het geen nut om ze statisch boven de evenaar te plaatsen met elk hun eigen graden vanaf het zuidpunt gezien. de ene astra zit bv op 19 graden oost de andere op 23 graden oost en de hotbird zit op 13 graden oost en zo zitten er ook satellieten in het westen de footprint van een satelliet is er alleen maar voor om te kunnen zien waar je op de wereld deze kunt ontvangen en welke diameter van schotel je hier dan nodig bent.
 10. welkom! een korte uitleg. Een twin lnb kan maar op 1 satelliet gericht zijn. een duo (die met 2 halsen) kan op meerdere alleen is gelimiteerd aan het verschil in graden. tussen de astra 23 graden en de hotbird 13 graden zit 10 graden verschil en volgens mij zijn deze duo lnb's er niet. oftewel als je beide wilt ontvangen zul je een 2e lnb op een rail voor de schotel er bij moeten plaatsen incl een switch zodat de ontvanger ingesteld kan worden welke lnb hij voor welke satelliet moet gebruiken.
 11. blijft nederland... dit is ook een leuke https://www.rtvnoord.nl/nieuws/195713/Let-op-uitbetaling-bevingsvergoeding-heeft-gevolgen-voor-toeslagen-Belastingdienst
 12. goede the matrix. externe voeding zou toch echt een solo 2 of SE zijn. ik ga af op de info die ik heb
 13. ergens stroom op klopt alleen.. switch mode voedingen moeten opstarten en dat doen ze niet meer als de elco's stuk zijn. grote vriend googl* even vragen waar je een voeding kunt krijgen
 14. als dat het is kan een handige jongen met een soldeerbout veel voor je betekenen want meestal zijn de elco's stuk. stekker er uit halen kap er af schroeven dan is de voeding het eerste printplaatje waar de stekker van uit het stopcontact heen gaat (al dan niet met een schakelaar er tussen) zijn hier ronde dingen met een kruisje er op opgebold dus dat ze dan wel openstaan dan wel bijna openstaan boven op.. zijn ze stuk. elco's zoeken en bestellen en een handige harrie (of ed ) soldeert ze er in. durf je het niet aan en die "ronde torentjes" staan bol kun je overwegen een nieuwe voeding compleet te kopen kosten rond de 50 pleurie.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.