Jump to content

sat-ed

Members
 • Content Count

  260
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About sat-ed

 • Rank
  Full Member
 • Birthday 02/01/1972

Personal Information

 • Location
  grunn
 1. helaas niks gevonden maar kan dicht
 2. @Black Tiger t5 van 2008 1.9 diesel gekieteld?. en ik heb idd het voordeel (soms nadeel)van grijs kenteken vandaar ook dat het voor mij zeker niet uit kan in een ander land te tanken ivm btw teruggave.
 3. @BT rij weinig km (ongeveer 10 000 pj) maar ik kan niet goedkoper rijden. ben trek gewicht nodig van minimaal 2 ton moet ruimte hebben dus dan kom je al snel op een vw transporter. (1850kg schoon aan de haak) verbruik (met mijn rijstijl ) 1 op 12 ongeacht wat er achter bungelt op diesel van ongeveer 1.30 per liter en wegenbelasting van 0,niks. of te wel goedkoper als een camper in mijn gevalletje. maar om even terug te komen op mijn eerste reactie ik kan me nog herinneren dat ik vroegûh met mijn opeltje c keddilac over de grup reed en die vol gooide met euro 92 en die was stukken goedkoper als de 95. maar had ff niet gecontroleerd of die nog bestond ?.
 4. u hebt gelijk volgens internet is octaan 92 niet meer leverbaar in Duitsland. boeit mij ook niet meer rij diesel en dat kan helemaal niet uit zeker met gevalletje btw.
 5. euh... dit klopt niet helemaal tenminste wat Duitsland betreft. dus vraag me dan ook gelijk af of de rest wel klopt. even terug komen op Duitsland, dit is appels met bijna appels vergelijken en wel omdat de prijs die hier genoemd is voor octaan 92 is ipv 95. sterker nog octaan 92 is hier in de Nederlandse regio zelfs niet eens te krijgen. en nu zitten wij ongeveer 2 km van de grens. op dit moment scheelt het net geen 3 euro op een 40 liter tank ten opzichte van de pomp aan de Nederlandse kant. kan dus alleen uit als je er toch langs komt boodschappen doen bv.
 6. @BT gaat me om interessante kanalen die dus fta zijn en leuke content hebben maar zal eens zoeken welke er op zitten.
 7. als ik hier even op in mag haken... welke sat positie is nog interessant? heb nu 19 / 23 / 28 heb nog 1 aansluiting over maar zou niet weten voor welke
 8. een 0 of een 1 heeft met plc te maken met 0 of 5 volt 0 volt is een 0 5 volt is een 1 wat betreft sturing kan het ook een verbinding zijn over een ingang van de plc dit hoeft dus geen 5 volt van buiten af te zijn maar intern zou er ergens een spanningkje moeten gaan lopen. verder is aan of uit een raar begrip kan namelijk beide je kunt iets uit laten gaan door een spanning ergens op te zetten bv een relais aan laten trekken met een spanning maar de schakelaar in die relais iets laten onderbreken. bekijk het als een brug over het water in een auto weg. is de brug open of dicht? voor een schipper is de brug open als deze open staat maar voor een automobilist is de brug dicht terwijl hij open staat.
 9. ik denk dat die kop met klinkers gelegd zal worden
 10. lachen dit lol met platen bedoel ik de interne plaat waar de gegevens opstaan die ga ik over zetten naar een ander. dus vandaar exact dezelfde gezocht. heb hier 1 liggen waar de kop van kapot is en ik probeer op een nederlandse manier (zo goedkoop mogelijk, liefst gratis) de gegevens terug te halen. @the matrix beetje stof ben ik niet bang voor, vaker gedaan.
 11. ? die sectie kon ik niet zo snel vinden met aanmaken BT maare.... iemand? (n)iemand?
 12. moet platen over zetten en dat past niet in een ander merk en typ helaas
 13. Met spoed ook nog ? een hardeschijf van het merk seagate type barracuda 1000GB met het model nr ST1000DM003 prijs / ophalen / verzenden in overleg
 14. driehoek maken des te hoger des te sterker
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.