Jump to content

Leen Joyne

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Leen Joyne

 • Rank
  New Member

Personal Information

 • Location
  Rotterdam

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb met de komst van joyne een tweede schotel op me dakkapel geplaats en de satelliet ontvanger op me zolderkamer aan gesloten en me tvtje (50cm) met een lange kabel op sat.ontvanger aan gesloten en op me dakkapel meegenomen en zo mijn schotel uitgericht. Me satontvanger was de M7 SAT801 .
 2. Misschien heb je hier iets aan https://m7cdn.io/canaldigitaal/downloads/klanten/handleiding-heruitrichten-schotelantenne.pdf en ik gebruik de App Satellite Director https://play.google.com/store/apps/details?id=zekitez.com.satellitedirector Suc6
 3. Met een smartfoon of laptop kan je streamen naar een chromecast op een netwerk en met een tweede smartfoon met de homeapp kan je op dezelfde chromecast de stream pauzeren , volume regelen. (met laptop alleen volume regelen) Ik heb een 4K chromecast en 4K tv en kan via me smartfoon een 4Kvideo van YouTube bekijken. :-)
 4. Dus ook Formule 1 ?? Ik kan niet controleren want heb ziggo select abo voor F1 bij CD
 5. @ Black Tiger & Supermike "Die duo-lnb aan de switch gaat het probleem worden om die aan het switchen te krijgen" . Heb ik ook geprobeert en lukte mij dus ook niet. Heb ook nog ff aan een losse antenne omschakelaar gedacht. Maar met de twin sat.ontvanger is die switch dus niet nodig :-) En op mijn Amiko (geen IC poort) kan ik (nog) wel 6 vrijje (FTA) kanalen van Joyne ontvangen Eurobird-9 12074/30000/V - TV Oranje - SchlagerTV - NashvilleTV - NL Regionaal 1 - NL Regionaal 2 - Enjoy TV HD .
 6. @ Supermike Heb je draadje ff gelezen. ik heb 2 schotels (+/_ 80 cm) op me dak. 1 schotel met een trio lnb met 19.2 en 23.5 en 28.2 en 1 schotel met duo lnb met 9 (Joyne) en 13 (hotbird). allebij de lnb's met 4 uitgangen. Dus 8 kabels naar binnen. En ik heb meerdere ontvangers waarvan bij de Mutant hd51 4K en Amiko Alien 2+ (allebij met 2 S.ontvangers) waarop ik 2 schotels tegelijk kan aansluiten en dus de 5 satellieten kan ontvangen. En de schotel met Joyne heb ik op 9 uitgericht. De schotels en lnb's had ik al om dat ik al jaren bij Canal digitaal zit en nu ook bij Joyne. :-)
 7. Dank @Jetje voor je moeite. gelijk site opgezocht ( http://dvbstand.com/ ) en ga later bekijken :-) ik heb 2 sab ontvangers.
 8. :-(stukje bericht weggevallen) transpondernieuws dat ik de vermelding van de (gesproken) taal mis omdat ik maar een taal beheers en dat duits en engels daar tegenaan hangen :-)
 9. Iedereen de Beste Wensen voor het nieuwe jaar 2019 !! en vandaag merk ik bij het lezen van TRANSPONDERNIEUWS dat ik vermelding van de (gesproken) taal mis omdat ik maar een taal beheers en dat duits en engels daar tegenaan liggen :-)
 10. Na lezen van jou VPN draadje kwam ik er achter dat de Google Chrome browser zelf een gratis vpn Extensie heeft (sommige andere browsers ook) Extensie Hotspot Shield VPN Free Proxy – Unblock Sites https://chrome.google.com/webstore/search/Hotspot%20Shield?hl=nl Speettest ging via franfurt DigitalOcean 6.12 Mbps + video 8.23 Mbps Video gestopt adsl tele2 wifi > laptop Zit nu https://www.3sat.de/mediathek/?mode=play&obj=70837 te kijken wat ik voorheen niet kon En de Beste Wensen en een Gezond 2018
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.