Jump to content

NvBgm

Members
 • Content Count

  773
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About NvBgm

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 05/14/1955
 1. BDW kan ik op die boot en image nog oscam installeren ?
 2. Helaas aart44 heb drie verschillende browsers geprobeerd op 2 verschillende computers maar allemaal hetzelfde. Denk toch dat het iets met de loader te maken heeft. Ik kan elke secondestage loader er op zetten die ik wil tot en met de laatste #84D maar dan is er geen image meer op te zetten. ik ben terug gegaan naar de #70 en de pli 1.o en dat gaat zonder problemen. Denk dat ik je wijze woorden maar zal aannemen uit een vorige reactie. Wat goed is niet veranderen. haha Maar ja dat ding ligt hier maar wat en dan wil je toch eens kijken wat er allemaal nog mogelijk is.
 3. Tot nu toe het volgende gedaan. Bootloader geupdate naar #84D Via webif kan ik de informatie uitlezen en geeft ook keurig 84 aan Ook via webif wil ik de pli image uploaden naar de 800 maar helaas.. Nadat ik op FLASH klik gebeurd er niets. Wat kan de oorzaak zijn ?
 4. Bedank voor jullie reacties en ondertussen heb ik ook niet stil gezeten. Heb inmiddels een recentere bootloader er op kunnen zetten krijg nu de melding "Sim201 Team #82 Dus neem aan dat dat gelukt is. Hij start ook prima op en werkt verder ook prima. Maar een recentere pli (bv 2.1)zou volgens mij nu moeten kunnen maar is mij nog niet gelukt. @Aart zoals jij schrijft is dat begrenst door de loeder #70 Of word ik nu door het display voor de gek gehouden??
 5. Hoi, Nu heb ik hier nog een DM800hd PVR liggen die waar ik een wat andere software in wil zetten. Na veel zwerven up het wijde web ben ik na een aantal dagen er nog niet uitgekomen wat er nu fout gaat. Misschien zitten hier zoals vroeger nog steeds knappe koppen die mij op weg kunnen helpen. Wat heb ik: DM800hd PVR (clone denk ik) Bootloader Dreambox secondstate build#70 build 20081211 Sim 2.01 Enigma: OpenPLI 2010-09-10-master Image: OpenPLI-1.0-2010-09-05 Met geen mogelijkheid kan ik hier een andere bootloeder op krijgen maar ook geen andere image. Foutmelding die ik heb gezien in het scherm ERROR01: no ca Hij werkt op dit moment verder prima maar ik wou graag een iets recentere image er op programmeren. Iemand enig idee wat te doen ?
 6. Blijkbaar sturen ze niet alle geregistreerde irdeto kaart users een brief ik heb nog niks ontvangen. Of zou dat komen dat ik naast mijn geregistreerde irdeto kaart ook een geregistreerde seca kaart heb.??? Ach ja waarom zullen we die nog lastig vallen.
 7. Ok bedank BT voordat ik dit las had ik de ontvager al voorzien van nieuwe pli Geen Pli nightly zoals jij aangeeft maar ik heb hem bij Open PLI van de site namelijk OpenPLi-2.1-beta-et9x00-20111230_usb mat de CCcan 2.30 en zo te zien werkt het verder weer prima alleen heb ik zo nu en dan een bevroren beeld van 5 tot 10 seconden of nog langer.:[ Ik weet dat we ver afdwalen maar wat is het verschil in die ik gebruik en jou versie.?
 8. Klopt BT daar heb ik het ook gevonden maar ik krijg dan de melding dat er geen mediascanner geinstaleerd. Als ik dan deze wil instaleren dan lijkt het net of dit goed gaat maar na de instalatie is er nog niks geinstaleerd. Ik denk dat alles oponieuw instaleren het beste is ben ook wel weer eens toe aan een update haha. Gaat om de ET9000 en dan zonder xtrend maar volgens mij zijn die software matig hetzelfde. Meende dat jij er ook een had? welke boot versie en image kan ik het beste gebruiken.?
 9. Is gelukt het commando moest OPKG zijn Al vind ik jou oplossing ook wel handig BT. "Ik pleur meestal iets in de /temp en doe dan via het menu en manual install een handmatige installatie. " Alleen vind ik geen manual instal in mijn menu maar dat zal van de software afhangen denk ik.
 10. Bovenstaand commando zal voor de doorgewinterde sat liefhebber wel heel bekend zijn maar voor mij geeft dit toch een probleempje. Bestandsnaam op HD (pc) is: Bestandsnaam.mipsel Kopieer ik naar de /tmp op mijn ontvanger. Typ telnet commando: ipkg install Bestandsnaam_mipsel.ipk Melding: Not Found Pffff en weet je dat ik het niet kan vinden... Zal wel weer een heel kleinigheidje zijn...
 11. Wou toch nog even laten weten wat mijn ervaringen tot nu toe zijn. Tot op heden geen nadelige dingen ondervonden en ook de warmte is hier bij mij geen probleem. Zelfs met unicable lnd (mits goed ingestelt) werkt deze ontvanger hier prima. Ga nu op zoek naar eventuele software waar ik het een an ander mee kan editeren eens kijken of dat ook lekker gaat. Iemand een idee?
 12. Mooie lijst Seas kun je ook aangeven welke HD de stilste is ?? Heb er nog niet een in zittend maar ben wel van plan om er een te halen. Dus wat informatie zou ik prettig vinden. Trouwens van de warmte problemen die ik hier en daar lees ook hier geen last van. Tot nu toe bevalt hij mij prima. Volgende stap is hoe hij werkt met mijn unicable lnb's Hopende dat die ook geen problemen geven.
 13. Ok ik zie dat de ontvanger wel bekend is hier en dat op een aantal punten na het een goede ontvanger is. Wat de prijs betreft is hij momenteel al verkrijgbaar incl. HD 500Gb voor nog geen €395,00 en wie weet zakt de orijs nog naar beneden. Ook de Xtrend ET9000HD staat er naast maar ook de verkoper gaf al aan dat het exact om dezelfde ontvanger gaat. De koeling vind ik wel een probleem als hij echt warm word. Heb ook nog een Dreambox 600 staan met externe voeding en dat vind ik een stuk beter. Hadden ze dat allemaal maar... Denk dat ik nog even wacht en kijk of er ook oplossingen voor die wamte zijn. Wat het geluid van een HD aangaat is het maar net welk merk dat is net zo als in de pc de een laat de bellen rinkelen en de ander komt als een dief in de nacht. In ieder geval bedank voor de info
 14. Hoi satvrienden, Ik vond het tijd om eens over te stappen naar een HD ontvanger en heb bij mijn zoektocht de Clarke Tech ET 9000 HD twin ontvanger gezien en even mee gespeeld. Op het eerste gezicht een prima en snelle zapper. Mijn vraag heeft iemand ervaring met deze ontvanger ?? En zo ja is deze ontvanger aan te raden.?
 15. Hoi Mas3, Bedankt voor jou reactie. Ja wat is zeker weten maar in de software die er van origine inzit kan ik kiezen tussen verschillende types lnb's waaronder ook unicable eenmaal daarvoor gekozen kun je een aantal gegevens invoeren zoals SCIF kanaal en Frequentie Sateliet positie. En er is een automatische configuratie mode waarbij hij de juiste gegevens uitleest. Na dit alles neem ik aan dat hij unicable ondersteunt.. Of zouden ze het als opvulling gebruiken in de softw.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.