Jump to content

Beukenootje

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Beukenootje

 • Rank
  New Member
 • Birthday 01/10/1958
 1. Oke, dank, Dan weet ik voldoende Kan het kaartje net zo goed door de shredder.
 2. Kan iemand mij vertellen of er met een Oranje CD kaart nog iets te zien is zonder ABBO. Voorheen was dat wel zo, maar heb het ding er nu al bijna een uur in op NED1 en nog geen beeld (geactiveerd via CD site) Of moet je beslist een ABBO afsluiten om iets te zien De instelling van de CCcam zijn goed want het kaartje van een kennis werkt wel. (ja die kennis van die dooie Philips DSR8121) Hij heeft nu een VU+ Duo gekocht en dat gaat prima Nu heb ik zelf ook nog zo'n oranje kaart en was nieuwsgierig of daar nog iets mee te zien was, altijd makkelijk om eens wat te testen. Groet.
 3. Dank je, zal het aan hem doorgeven.
 4. Die andere ontvangers is wel bekend, heb een aantal jaren terug veel met Dreamboxen gewerkt, en geflasht en ook wel Ge-Jtagt, Heb ook nog wel een AZBox die werkt ook perfect maar die AB is niet lekker meer Maar om te Jtaggen zul je nog een goeie werkende bootloader moeten hebben, en ook de aansluitpunten enz. voor de Jtag interface, maar die drukte wil ik er in elk geval niet meer van hebben. Het ding is niet van mezelf en de man waar hij van is al op zoek naar een andere ontvanger. En misschien kan het ook met zijn TV want hij heeft een Samsung Curved en ik neem aan dat daar ook wel het 1 en ander mee mogelijk is, kan in elk geval ook een schotel op aangesloten worden. Maar dat is zijn zaak, voor mij is het sloes met deze ontvanger en gaat de zolder op voor onderdelen, ik mocht hem slopen. Iedereen dank voor de reacties en tips.
 5. Heb er momenteel een oude portable achter met scart, als ik de box aanzet plopt het geluid even, zie even een flits in het beeld en vervolgens niks meer Denk dat het einde verhaal is, het enigste wat overblijft is flashen, maar daar zal CD het wel niet mee eens zijn Rest nog alleen de Chemobak. Henk.
 6. Werkt niet hoor, heb nu de AB hier maar krijg er geen leven in, hoe lang ik de groene knop ook indruk.
 7. Dank voor de reactie, afstandsbediening heeft hij nog thuis, zal hem er om vragen Maar hij start helemaal niet op, alles blijft donker, display, HDMI, scart HDMI reageert wel want als de stroom er af is meld de TV nothing connectet, komt er stroom op de DSR8121 dn gaat die melding na een moment weg om na een paar seconden terug te komen. Maar goed ik zal hem om de AB vragen en zal de procedure proberen, maar dat kan een paar dagen duren als hij in het buitenland is.
 8. Beste mensen, allereerst dank voor de acceptatie. Zelf doe ik al lange tijd niks meer met satellietontvangst, maar nu kwam een kennis hier met een Philips DSR8121 aanzetten De man is vrachtwagenchauffeur en is soms dagen van huis Op een geven moment komt ie thuis wil tv kijken en blijkt de ontvanger helemaal dood Geen display of lampje, helemaal niks, na een paar x de ontvanger in en uit de stroom, nog steeds niks. Afijn hier aangekomen, deksel er af en de ingewanden eens bekeken, als de stekker in de stroom komt draait het ventilatortje even, staat weer stil om na een minuut ofzo weer eventjes te draaien Voeding nagemeten en alle spanningen zijn ok. Tijdje in de stroom gelaten en het koelblok gevoeld, dat word wel warm Nu is mijn vermoeden dat hij in een bootloop hangt. ook een USB stick knippert even nadat het Finnetje draait Nu heb ik heel wat gelezen over dit apparaat en daar word ik niet vrolijk van, vooral het feit dat hij via de Satelliet updates haalt Nu de vraag waar het om draait, is er ergens een Firmware te downloaden en die er met usbstick in de drukken Het apparaat is dusdanig oud dat een dure reparatie er niet in zit, dan gaat ie de chemobak in, maar als er een mogelijkheid is de firmware te flashen dan kan hij misschien nog een ronde mee Alvast hartelijk dank.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.