Jump to content

papano

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About papano

 • Rank
  New Member
 • Birthday 09/16/1972
 1. Toch even reageren. Ik zelf woon tegen de grens aan met België. Het is niet slim om te gaan tanken, krijg je een boete wanneer je betrapt wordt. De meeste tankstations laten je daardoor al niet meer tanken. Dat Belgen hier komen hamsteren is onzin of te wel afgelopen. De Belgen door de Belgiesche politie tegen gehouden aan de grens en mogen niet de grens over en moeten terug naar huis met een boete wegens overtreden van de regels. Hoorde net dat de supermarktschappen vanaf zondag leger zullen zijn wegens een storing. Bedankt België.
 2. Laat mij nu denken dat je in Nederland ook geen 95 meer kunt krijgen. De EU heeft dat beslist en heet nu N10. 95 mag niet meer verkocht worden en de tankstations hebben onder de 95 nu een sticker geplakt met N10. Dit is al meer dan een jaar dacht ik. Mvg, papano
 3. @BT Heb je niks te eten gekregen de laatste weken?
 4. papano

  Oud mannetje

  @Scubadriver Van harte gefeliciteerd Wie is nu de oudste hier?
 5. papano

  Oud mannetje

  Van harte gefeliciteerd The Matrix. Wat betreft leeftijd is toch mooi. Dacht dat je de oudste was hier, maar dat is dus niet het geval. Maak er een leuk laat feest van.
 6. Gefeliciteerd BT met je verjaardag.
 7. papano

  Vies mopje

  Die is goed. hihihihihihi
 8. Heb dezelfde vraag. Ook bij mij geeft hij niks aan. Ik heb wel kodi versie 17,03 op de TV zelf dus niet op PC of zo. Ik lees dus mee. Groeten Papano. Aanvulling: voor BT. Ik heb wel RTLxL en NPO 1,2,3 doch dit zijn uitzendingen gemist.
 9. Ja hier ook al geweest en pas thuis. Voor iedereen een gezond en happy 2017.
 10. BT. Van harte beterschap en hopen dat alles goed aanslaat. Dus niks operatie maar medicijnen. Sterkte BT en we zien je wel weer. mvg, papano
 11. @BT VoipBuster is ook duurder geworden! Voorheen ook veel gratis bellen naar veel landen. Ik bel zelf veel naar België maar moet nu ineens betalen. Wanneer wordt een abbo hier (forum) duurder? Groetjes lekker warm weertje.
 12. @BT Ken je mijn wachtwoord voor Hotmail ook kraken? met dank. Papano
 13. Inderdaad, heb het automatisch afschrijven geblokkeerd en ingetrokken! zonder te leveren maar juist andersom alles zwart zetten is contractbreuk. Groetjes papano. We wachten af.
 14. Morge, Heb ook zo'n aanbieding en ook dat kaartje. Mooi zwart is dat kaartje en betalen mag ik ook nog. Ik heb alleen nu de automatische afschrijving geblokkeerd. ben benieuwd. Groetjes papano.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.