Jump to content

Whity

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About Whity

 • Rank
  New Member
 • Birthday 03/01/1961

Personal Information

 • Location
  Enter
 1. Nee, nu geen melding meer.....? Zal hem even scannen.
 2. Vanmorgen zenderlijst[draaibaar] van Hans gedownload, gaf de laptop aan dat zich een virus bevond in het bestand en werd automatisch verwijderd. Ik heb de lijst nu van de site "De Transponder"gehaald geen enkel probleem.
 3. Het gaat om de deze, Sky HD zenders. SNR: 15,53 dB AGC: 16%
 4. Ja maar, hij heeft het op een paar zenders terwijl hij signaal genoeg heeft. Ik denk dat er wat anders speelt, want op mijn eigen DM8000 hebben een paar Duitse zenders dat ook terwijl de signaalsterkte 95% is.
 5. Ligt volgens mij aan de software, heb hier hetzelfde probleem gehad. Hier zat ook PLI op Newnigma2 erop probleem opgelost!
 6. Laatst een schotel[60cm Triax] uitgericht op 19,2 en 23,5 in combinatie met een DM500 HD V2. Signaalsterkte op 23,5 nu 78% en 19,2 nu 82%, maar op sommige zenders komen er af en toe blokken onder in beeld. Ik heb alles geprobeerd om meer signaal te krijgen maar, dit is het maximale wat ik kan krijgen. mijn vraag is kan ik geen 90cm schotel gebruiken om meer signaal te krijgen?
 7. Je hoeft alleen de symboolfrequentie op 29900 te zetten.
 8. Is er al een nieuwe zenderlijst? aangezien dat Canal+ vandaag van een aantal zenders de frequentie heeft veranderd.
 9. Parabolica ik heb het geinstalleerd, en het werkt perfect! bedankt!
 10. Ja dat klopt Black Tiger, maar dat is de playlist daar kun je ze verwijderen maar van de HDD is er geen optie om ze te verwijderen. Ik denk dat ik dat progamma van Parabolica installeer en kijk dan hoe het werkt. Ik houd jullie op de hoogte.
 11. Ik heb een DM8000 met Newnigma2 en harde schijf die ik bijna vol heb, nu wil ik opnames verwijderen met de AB van de DB8000 maar krijg dat niet voor mekaar. Ja je kan ze verwijderen met de PC, maar dat is soms nog wel omslachtig.
 12. CanalDigitaal wijzigt doorgifte op Astra3-satelliet M7 Group – eigenaar van CanalDigitaal en TV Vlaanderen – wijzigt op 3 november de instellingen van één van de door hen gebruikte transponders op de Astra3-satelliet. De uitzendparameters van transponder 3.222 op de Astra3-satelliet worden gewijzigd. De uitzendfrequentie van deze transponder is 12.129 GHz V. Op deze transponder worden de tv-zenders Cartoon Network, Film1 Action, Film1 Comedy & Kids, Film1 Premiere HD, Film1 Sundance, FOX Sports Eredivisie 3, Jim, Man-X, MTV Nederland, National Geographic Channel HD, ONS, Penthouse, SBS9, Sport1 Golf, Sport1 Select HD, Sport1 Voetbal, TLC Nederland, TV Oranje alsmede de radiozenders Klara, MNM en Studio Brussel binnen het zenderaanbod van CanalDigitaal en TV Vlaanderen uitgezonden. Beeld op zenders op zwart Als men de HD-satellietontvanger op 3 november niet naar de goede uitzendparameters wijzigt, gaat het beeld op bovengenoemde zenders op zwart. De nieuwe uitzendparameters zijn 12.129 GHz V – 29900 – DVB-S2 – 8PSK. Door de wijziging komt er bandbreedte vrij om de sportzender Eurosport 1 HD vanaf 3 november op deze transponder te gaan uitzenden. HD-satellietontvangers die door M7 Group op de markt zijn gebracht en tevens in bruikleen bij abonnementsvormen worden geleverd, plaatsen automatisch een nieuwe fastscanzenderlijst. Hierdoor heeft de klant de zekerheid naar deze zenders te kunnen blijven kijken. Bij een groot aantal HD-satellietontvangers die fastscan ondersteunen, wordt ook de zenderlijst automatisch ververst of kan men dit handmatig via het menu doen. In alle andere gevallen moet men de HD-satellietontvanger handmatig met de juiste uitzendparameters instellen. Eerder wegvallen beeld en geluid Door gebruik van hogere symbolerate bij de nieuwe uitzendparameters op transponder 3.222 kan bij niet goed uitgerichte schotelantennes het beeld – bijvoorbeeld bij regenval – eerder wegvallen. Ook is bij gebruik van kleinere schotelantennes – zoals de 45cm schotels Multytenne en Triplesat – alleen goede ontvangst bij zeer efficiënte uitrichting mogelijk. Heeft u na de omzetting geen of gestoorde ontvangst van bovengenoemde tv- en radiozenders – en heeft u de wijziging van uitzendparameters goed doorgevoerd – dan dient in vrijwel alle gevallen de oplossing in het beter uitrichten van de schotelantenne gezocht te worden.
 13. Aart ik denk dat je gelijk hebt wat betreft de zenderlijst, ik heb vanavond een fastscan gedaan en alle zenders doen het weer het lag aan de zenderlijst.
 14. Maar ik heb helemaal niet bij de instellingen gezeten, de schotel heeft 4 lnb's 19,2, 13 ,23,5 en 28,5. Ik heb het gevoel dat er iets mis is met de box zelf. Ik heb ook al gelezen dat er misschien een Elco kapot kan zijn in de tuner die de HD kanalen doorlaat.
 15. Gisteren een nieuwe zenderlijst van Hans E2 vast 7sep2015 voor een kennis met dreamset in een DM800HD se gezet maar, 1 zender voor het Nederlandse pakket pakt hij niet namelijk MotorsTV HD. Wat ik ook probeer deze ene zender krijg ik er niet in. Toen heb ik wat anders geprobeerd namelijk om de zenderlijst te laden met dreamboxedit en daar krijg ik het volgende probleem, nou doen alleen de sd zenders van het Nederlandse pakket het nog maar op 19,2. dus bij de andere zenders krijg ik de melding "zender niet gevonden" onder in de balk geeft hij ook geen signaal meer, dus de zenderlijst weer opnieuw geladen met Dreamset maar ik krijg de andere zenders niet meer aan de praat, Als ik bij signaalmeting in het menu kijk heb ik voldoende signaal bij alle 4 satellieten. Wat is het probleem??
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.