Jump to content

sjonnie5

Members
 • Content Count

  441
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About sjonnie5

 • Rank
  Sr. Member
 1. Maar waarom zo moeilijk EN tijdrovend?? Zoals hierboven al gezegd, gebruik gewoon bijv dreamboxedit, download van de bekende lijstenbouwers de laatste lijst (gebruik zelf altijd die van henksat, deze is te vinden bij Pli) zet de volgorde zoals jij het wil, en plof het in de dreambox. Al met al mischien 5 minuten werk. succes (met welke manier je ook gebruikt )
 2. Als hij stroom achter in zijn tuin heeft is misschien een "homeplug" een optie. Zijn die dingen die je op 2 plaatsen in je stopcontact plaatst en dan laatste stukje met een kabel aansluiten. volgens mij zijn die dingen ook niet zo duur meer.
 3. Zag net dat je een triax heb, zal ongeveer een 90 zijn aangezien je die ook op een motor heb zitten. Je kunt kostentechnisch ook een multifeedhouder voor je triax pakken (ong 20€) twee lnb's (of 3) en een switch erbij en je bent voor tientje of 5/6 klaar. gr john
 4. Graag gedaan hoor !!! @BT Nog ff doorsparen dan maatje, weet zeker dat je er geen spijt van krijgt.
 5. misschien toch nog een ideetje voordat je een nas ertussen hangt. Draai hier met twee duo's, dus de solo ken ik niet zo, maar misschien zijn de opties ongeveer gelijk. Je draait met vti op je solo???, ik draai hier met pli, maar denk dat de basis wel gelijk is. Je gaat met de menu knop naar je systeem en dan naar je netwerk omgeving (waar je ook je ip insteld) bij pli kan ik hier netwerk browser pakken, hierin zie ik de vuo duo van de slaapkamer staan. hier blader ik dan naar toe, ff ok drukken en dan vraagt ie om ww en gebruikersnaam. als je deze ingeeft zie je de hd van je duo voor vervolgens hierop gaan staan ok drukken en dan staat ergens of je de schijf als je hd wilt instellen ofzo. deze moet je volgens mij op ja zetten en dan wordt de schijf gebruikt om op te nemen. activeren en klaar zou het moeten zijn. Gebruik deze functie zelf niet, omdat ik beide duo's van hd heb voorzien, maar volgens mij zou je aardig in de richting moeten komen. suc6 gr john
 6. Net als wat al eerder gezegd is, ligt natuurlijk aan je eigen wensen. Ik draai hier al weer tijden met 3 vaste en 1 motorgestuurde achter een diseqc. draaibaar ivm met de hobby om nog eens wat te kunnen testen, maar draai toch het meest op 19,2, 13, en 23,5 vast en motor op dit moment bijna altijd op 28,2.
 7. sjonnie5

  Bt is jarig!!

  BT Van harte en dat er nog vele mogen volgen
 8. @BT je heb gelijk !! zit ff wat forumpjes en reacties door elkaar te halen.
 9. @joellie weet je zeker dat je over een solo praat icm open pli???, dan ben ik toch nieuwsgierig waar jij deze vandaan gehaald heb, want op de pli website is geen image voor de solo aanwezig.
 10. laat even weten hoe het afloopt. Zal misschien ook nog eens overdenken een dvb kaart te kopen die wel onder windows7 draaid
 11. hoi jeroen gebruik al een tijdje mijn dvb-s kaart niet meer (geen drivers windows 7 :( ), maar lees af en toe nog wel eens wat. ik draaide zelf met csc4002 (dacht ik), en deze werkt gewoon met newcs. ook is er volgens mij een plugin uit die heet "hadu" en als ik het goed heb kan deze overweg met cccam. succes
 12. sjonnie5

  beste wensen

  Ook van deze kant: Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Laten we hopen op weer een goed hobbyjaar
 13. sjonnie5

  voor BT

  hmmmmmmmmm Ook te laat nou ja, Dan maar vast gefeliciteerd met je volgende verjaardag:D:D:D, en natuurlijk ook nog met deze;)
 14. hier ook binnen. Had alleen wel verwacht dat ze er nog een maandje gratis hele pakket bij zouden doen;)
 15. Nog een wondertje:D:D Ik heb de accept giro ook al binnen, deze lag gisteren op de mat. Volgens mij zijn ze of ziek, of zijn ze hun service aan het beteren;) (mmmmm, who am i kidding :D:D:D )
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.