Jump to content

stefank

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About stefank

 • Rank
  New Member
 • Birthday 01/24/1978
 1. Ik heb een SAB TItan HD 1 en wil daar cccam files inzetten, maar hoe zet ik meerdere cccam in de box ? Is voor intern gebruik heb DM800 als server.
 2. Ik heb openpli draaien op een box, maar kan geen kanalen verwijderen met de afstandbediening, weet iemand hoe dat kan ?
 3. Okay, Aart geen probleem. Is de service poort makkelijk te herstellen ? Weet iemand dat ? Het is namelijk gesoldeerd op de moederboard. Denk dat het idd aan de service port kan lukken.
 4. Ik ben heel serieus, waar op basseer je dat het niet zo is. Ik doe vaker dm800 flashen en weet hoe te handelen bij deze boxen en meldingen, maar bij de DM800Se moet je flashen via Service Port en merk dat deze niets doet, dus mijn vraag is nog steeds, is er geen andere manier om de SE te flashen dan via service of Web ? Heb je een antwoord Aart ?
 5. Geen idee, dat is eigenlijk ook nu mijn vraag, is er geen andere optie om dan enkel via Service Poort of Web te flashen ?
 6. Sorry voor de late reactie. Het is inderdaad een 800SE. Zal morgen eerst de drivers zoeken zoals hier boven vermeld en dan probeer ik het opnieuw. Thanks voor advies. Wordt vervolgt. ---------- Post added 19-11-2012 at 13:13 ---------- Okay, zo juist geprobeerd, balen zeg. Lijkt net of de service poort niet reageerd. Heb van alles geprobeerd. Is een andere manier flashen mogelijk ?
 7. Ja krijg geen compoort te zien. Nu op een Windows XP laptop geprobeerd, wel compoort te zien en te selecteren maar lijkt er gebeurt verder niets. Geprobeert met Ferrari Filler SE en met Sunray Dreamup, geen succes. Kan iemand mij helpen in regio Eindhoven ?
 8. Een dreambox 800hdse van mijn vriend geeft melding CA no found. Ik probeer eerst contact te maken, maar krijg geen COMPORT. Moet het via XP Windows ? heb namelijk Windows 7 er op. Vervolgens probeer ik via Ferrarri Filler of Dreamup contact te maken, maar geeft ie aan geeft COMPORT aanwezig. Ligt dit probleem aan Windows ? of ook aan de cable ? :[
 9. Thanks Tiger, ga ik van het weekend proberen. Baal ook dat dus niet alle NAS werkt met DM800. Heb een NAS van Sitecom MD-254. Ik weet niet of die gaat werken.
 10. Ingewikkeld zeg. De externe schijf werkt niet, weet niet hoe in te stellen. NAS is wel fijn als het werkt, maar ook gecompliceerd. Hoe krijg ik een externe schijf werkend ? Hoe moet ik een NAS stapsgewijs instellen ?
 11. Ik heb een Western Digital 2.5 inch 1TB schijf via USB aan de DM800 gehangen, maar het werkt niet. Ik krijg de melding locatie HDD ontbreekt. Weet iemand een oplossing ? Is dit een bekend probleem ?
 12. Ik moet binnenkort bij iemand een Ultimo VU+ Triple installeren. Kan iemand uitleggen hoe dit het beste kan. Heb al ongeveer een beeld maar toch even voor de zekerheid. De tuner heeft 2x satteliet en 1 cable receiver ingebouwd. De bedoeling is opnemen en kijken tegelijk op diverse sattelieten. Laten we vanuit gaan 3 sattelieten ontvangen. Wat is de beste constructie ? Wat houdt overigens die VU+ in ? Werkt deze box ook met CCcam ?
 13. Dus is beter om die bootloader te updaten en dan een andere image er op van SIM2 ? PLI moet gewoon lukken ? Toch niet gelukt bij mij, misschien doe ik iets niet goed... Ik zal eens van het weekend proberen. Thanks.
 14. Ik heb een DM800 HD. Deze heb ik overgenomen van iemand maar weet niet of het een echte of een clone is. De genuine test geeft mij telkens een reeks met codes, kan daar niets uit opmaken. Ik wilde de DM800 benaderen via DCC maar je raad het al, password is anders. Ik kan via TUXBOX ook niet de password veranderen door een of andere manier dus geprobeerd om te flashen, maar ook mislukt. Krijg melding Software old version. Op het display staat SIM201 #76D http://www.dm800sim2.com Wat betekend dit allemaal ? Wat houdt die bootloader in en die SIM ? Welke software kan er op ? Ik heb ook al PLI geprobeerd en GEMINI maar lukt me niet.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.