Jump to content

umivik00

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About umivik00

 • Rank
  Jr. Member
 • Birthday 01/31/1951
 1. ik heb het opgelost door het programma,ferrarifiller,ook een dreamup programma. wel moet je eerst iets downloaden voor de aansluiting met de mini usb om compoort 3 of 4 te krijgen want mijn dm 500hd had geen seriele poort
 2. ik krijg mijn dreambox niet meer geflasht. in het kort wat er gebeurd is. heb hem willen uploaden en toen is alles mis gegaan,upload duurde te lang en had toen al vermoedde dat het zou mis gaan en zo was het ook. dus niks meer,groen lichtje brande nog nu heb ik het al zover gekregen dat ik het ipadres van box ken en dat het rode lichtje gaat flikkeren met programma optiflasher en no ca found. optiflasher zegt dan dat ie klaar is voor met webloader te flashen,maar eerst moet ik venster het ip adres nog ingeven en als ik dat doe loopt het mis.ik kan zelfs met dcc in box geraken. nu moet ik wel zeggen ,in het begin als ik ermee bezig als ik no ca found gedaan had en aan tv hing ,de box een groen scherm op tv liet zien dat om de zoveel min uitviel en weer terug opstarte,een logfile was het,ben dan met dcc in dreambox gegaan en dat logbestand verwijderd.ook zag ik iets staan van enigma2 crash en heb dat ook verwijderd,maar heeft dat iets te maken met er een niewe image optezetten,omdat ik via,ie,google,firefox,opera geprobeerd heb maar krijg webloader niet op scherm
 3. hallo ik heb de simkaart van mijn oude dreambox(witte) was een sim 1 ssl69 vervangen door een sim 2.01 met een open pli ssl 84. nu start ik mijn dreambox op en wat blijkt ,hij start op met image van vroeger,dus sim1 ssl 69. hoe kan dat of is dat normaal
 4. na veel veranderen en vloeken is het eindelijk gelukt. bedankt om me te helpen,maar als je nu vraagt wat ik heb gedaan moet ik het antwoord schuldig blijven.zoveel mee bezig en plots ging het.
 5. dus ik laat schijf formatteren met dat speciaal programma en geeft aan fat32. dan doe ik een test en ga naar deze computer klik op station van de harde schijf,ga naar eigenschappen en dan staat daar dat het een ntfs is. ik weet het niet meer. als ik schijf instel en opneem is precies normaal maar na een 5 min geeft hij aan ,schrijffout,schijf is vol en er staat niks op. zal ze maar houden voor op pc daar werkt ze wel.
 6. sorry,ook niet met free servers.
 7. ik gebruik geen card. in die plugin die ik gedownload heb zit een free server en daar ik daar graag mij mee bezig hou met dit slechte weer. maar hoe komt het als ik hem upload via ontvanger bv naar 1.2.54 of dan weer naar 1.2.60 er veranderd niets in dat plugin menu. ook als ik naar dcc ga ,dan staat daar hetzelfde in is dat normaal. ik heb al zoveel gedaan ,ik denk dat ik op allerlei manieren aan ,oscam server,oscam conf,oscam user enz geraak in dcc,dan langs var,enz,en dan langs etc,enz maar niets lukt
 8. niks niks of niks,vrije zenders wel. wat doe ik verkeerd?
 9. in plugin menu van ontvanger welke bolletjes moeten daar groen staan vb cccam 214,calculator,spcv,enigma2update enz. als ik in dcc iets verander komt dat dan automatisch in menu ontvanger. ik snap er niets meer van.
 10. heb het gedaan en het is gelukt. kan ik nu ook via dcc die plugin terugvinden of gaat dat niet met dcc.
 11. jullie doen maar ,als ik af en toe een antwoord krijg op mijn vraag is het goed. zolang het maar gezond blijft. dus ik heb via de ontvanger 1.2.60 geladen of ook al de 1.2.54. ik heb alles uit plugin menu gedaan en dan dus opnieuw via ontvanger geladen(1.2.60)maar nu staat er niets meer in dat menu. plugin geladen met oscam en op stick gezet in ontvanger en plugin laten laden,maar er staat nog steeds niets in. hoe moet ik stap voor stap te werk gaan om met oscam te kunnen werken.
 12. ok dat is goed hopelijk krijg ik nu nog antwoord
 13. heb nu 1.2.54 erin staan . maar er gaat niks,alleen vrije zenders. ik zou met oscam willen werken maar hoe? heb dcc opgestart maar dan,welke oscam moet ik downloaden,staat die er al in of wat. ik leer graag bij is een hobby van mij maar soms gaat het mijn petje te boven.
 14. wie kan mij juist vertellen hoe ik een nieuwe image vb 1.2.60 op mijn gm990 plaatsen. hoe een oscam plaatsen met alles erbij.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.