Jump to content

Wimula

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Wimula

 • Rank
  New Member
 • Birthday 02/10/1945
 1. Als ik op de pauze-toets (gele toets) druk, werk timeshift prima!
 2. OK, weer wat geleerd; we gaan nu alleen relevant quoten:cool:
 3. Dank voor je antwoord. Het rare was dat al zoekende in de menu's bij de invoerapparaten stond dat deze standaard zou moeten worden gebruikt. Ook de timing en delay waren identiek aan een andere Dreambox van een vriend. Ik heb zoals je al aangeeft de van de zenderlijst een backup gemaakt en de Dreambox weer naar fabrieksinstellingen gereset. Toen was het gelukkig OK en kon je weer met pijltje naar boven en beneden ingedrukt scrollen. Nogmaals bedankt voor het meedenken en de oplossing.
 4. Dag medegebruikers. Ik heb sinds enkele weken een originele DM800HD se, geen clone dus en die werkt tot volle tevredenheid met OpenPli. Vandaag merkte ik het volgende: Mijn pijltjestoetsen boven en beneden de OK knop van de ab fungeren alleen als ik er op druk 1 x. Ze herhalen zich niet als je erop blijft drukken. Lastig zoeken in de programmnalijsten en de menu's doorworstelen. Ik heb de batterijen eruit gehaald en erin gedaan, de Dreambox gereboot. Wie heeft er een idee van wat er gebeurt. Ik ben toch niet gek?! Ik zal vast een verkeerde toetsencombinatie ingedrukt hebben?! Vast erg bedankt voor het meedenken.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.