Jump to content

boets

Members
 • Content Count

  623
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About boets

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 03/01/1910

Personal Information

 • Location
  boetsenbos

Recent Profile Visitors

663 profile views
 1. Lekker man, we komen eraan 😁 B.
 2. Elf mensen zijn opgepakt. Dat gebeurde vorige week woensdag in Spanje, Denemarken, Zweden en Duitsland. De groep gebruikte ongeveer vijftig servers, die uit de lucht zijn gehaald. Die stonden niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zweden, Denemarken, Tsjechië en Polen. Ook Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en Canada waren bij het onderzoek betrokken. Elf mensen zijn opgepakt. Dat gebeurde vorige week woensdag in Spanje, Denemarken, Zweden en Duitsland. De groep gebruikte ongeveer vijftig servers, die uit de lucht zijn gehaald. Die stonden niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zweden, Denemarken, Tsjechië en Polen. Ook Groot-Brittannië, de Verenigde Staten en Canada waren bij het onderzoek betrokken. Auto’s en luxehorloges Vijftien huizen zijn doorzocht en zestien mogelijke handlangers van de arrestanten zijn verhoord. De autoriteiten hebben voor 4,8 miljoen euro aan spullen in beslag genomen, waaronder vastgoed, vier auto’s, luxehorloges en virtueel geld. Elf bankrekeningen met een tegoed van in totaal 1,1 miljoen euro zijn bevroren. Het Openbaar Ministerie in Nederland, de Spaanse politie en de Europese organisaties Europol en Eurojust hebben de gecoördineerde actie woensdag naar buiten gebracht. @Bron: telegraaf.nl
 3. boets

  Lekkere koffie

  https://www.ad.nl/koken-en-eten/met-deze-cupjes-uit-de-supermarkt-zet-je-een-goeie-bak-koffie~ae74bddf/ B.
 4. Hoera, grens met Belgie weer open. We kunnen weer belgische speciaal biertjes halen en tanken voor € 1,14 per liter. B.
 5. Leuk speelgoed B.
 6. boets

  Ovenvers!

  Hoi Freggel, Jij als bakker moet toch weten dat je een appeltaart nooit met Golden Delicious moet maken maar met goudreinetten. Dus lijkt mij een duidelijk geval van verkeerde appeltjes. Wij gebruiken een recept van smulweb, superlekker: INGREDIENTEN HET DEEG: 250 gram gezeefde bloem; 2 volle afgestreken theelepels bakpoeder; 1 ei; 125 gram suiker; 150 gram boter ( moet al paar uur op kamertemp.zijn) DE VULLING: 5 goudreinetten -neem hele grote appels , totaal gewicht van 1000-1025 gram; 125 gram suiker; 1 pakje vanille KOOKpudding; 1 zakje vanillesuiker; 750 ml. slagroom(= 7,5 dl.) Voorbereiding Oven voorverwarmen op 175 graden C. Bereidingswijze Kneed bloem, bakpoeder, suiker, boter en het ei tot een soepel deeg (met de hand goed kneden in 10 min.). Bekleed er een ingevette en met bakpapier beklede springvorm in- ook de zijkanten met bakpapier bekleden.. Schil dan de appels en snijd ze in 8 parten. Zet de partjes rechtop tegen elkaar in de vorm. De hele vorm moet goed gevuld zijn. Roer(met een vork of garde) dan het puddingpoeder in een kom met de suiker, vanillesuiker en 150 ml. van de slagroom(= 1,5 dl.) (let op dat alle klontjes weg zijn). Moet een romig geheel zijn. Kook de rest van de slagroom (goed doorroeren tijdens het koken) en roer van het vuur af de puddingmix door de slagroom. Zet pan weer terug op een LAAG vuur en breng het al roerend aan de kook. Schep dan de pudding over de appels in de vorm. Bak de taart op de onderste richel in de voorverwarmde oven in 70 minuten gaar en goudbruin. Let op: op tijd een stuk alu.folie of bakpapier over de taart leggen als de bovenkant al wat bruin is. dan de laatste 2 min. van de baktijd de folie er af halen. Laat de taart nog even in de iets geopende oven staan. zo`n 5 min. druk gewoon een houten lepel tussen de deur zodat de oven iets open staat. en laat de taart in de springvorm zitten tot hij afgekoeld is, en open dan pas de springvorm. De taart is het allerlekkerst als je hem na het afkoelen nog een aantal uren in de koelkast laat opstijven!! Dit is ook beslist nodig om hem lekker te laten opstijven!!!!! B.
 7. Gratis op te halen 5 satellietschotels diverse maten. B.
 8. We gaan er eerst volgende week maar eens een lekker gourmetje tegen aan knallen. 😋 B.
 9. Lees dit maar eens. Om de huidige coronacrisis in Nederland een klein beetje te verzachten, hebben Ziggo en KPN onder meer de vier lineaire kanalen van Film1 gedurende een maand voor alle klanten opgesteld. Sommige klanten van Ziggo klagen echter dat bij afstemmen op de kanalen van Film1 nog steeds de melding in het beeldscherm verschijnt dat het kanaal gecodeerd is. Het kijken naar films is derhalve niet mogelijk. Waardoor wordt deze melding veroorzaakt? DKTV-abonnement Het goedkoopste tv-abonnement bij Ziggo is het zogenaamde DKTV-abonnement. Dit wordt door het kabelbedrijf standaard geleverd omdat het de toegangspoort tot het netwerk van het kabelbedrijf is. DKTV kan het beste met het vroegere analoge tv-abonnement vergeleken worden. Nu Ziggo analoog al enige jaren gefaseerd aan het uitschakelen is, heeft het kabelbedrijf DKTV omgevormd tot een abonnement waarbij de belangrijkste Nederlandse tv-zenders ongecodeerd in digitale uitzendnorm DVB-C in de huiskamer wordt geleverd. Inmiddels biedt Ziggo bij dit digitale DKTV-aanbod rond de honderd tv- en radiozenders. Deze kunnen – omdat ze ongecodeerd worden aangeboden – zonder smartcard bekeken worden. TV Standaard Ziggo heeft Film1 voor iedere digitale tv-abonnee opengezet. Dit betekent echter niet dat de Film1-kanalen plots ongecodeerd via het kabelnetwerk worden verspreid. Om in de komende weken zonder aanvullend Film1-abonnement naar de filmkanalen te kunnen kijken, is vanwege de codering een smartcard – eventueel in combinatie met een CI-module – of een bruikleendecoder nodig. Deze wordt echter alleen geleverd als het digitaal instapabonnement TV Standaard wordt gekocht. Alleen dan kan bij Ziggo zonder extra kosten de komende weken gratis naar Film1 gekeken worden. Meerdere televisies Maar ook als bij Ziggo een TV Standaard abonnement wordt gekocht, betekent dit niet automatisch dat op elke televisie naar Film1 gekeken kan worden. Als bijvoorbeeld in een kamer met een (FTA)kabeldecoder of met de interne tuner van een televisie naar het digitale zenderaanbod van Ziggo wordt gekeken en er wordt geen smartcard gebruikt dan zijn de Film1-kanalen in deze kamers niet zichtbaar. bron totaaltv.nl Alle film 1 kanalen bij canal digitaal staan ook open. bron canal digitaal facebook. B.
 10. Kunnen wij Nederlanders tijdens de lock down in Belgie nog gewoon tanken daar? Vanochtend nog snel even de tank volgegooid hier net over de grens. Verschil is nu toch wel echt schokkend groot. Benzineprijs hier in het dorp voor euro 95: € 1,57,4. Net over de grens in Wuustwezel( even 7 km doorrijden) prijs euro 95: € 1,17,2. Verschil 40,2 eurocent per liter op dit moment. 49 liter getankt, scheelt toch op 1 tankbeurt € 19,70 B.
 11. Sleutel veranderen zou ik niet doen, boetsenbos wordt op dit moment bewaakt door kleine boets en de Grote Boze boetsenhond en die zijn niet mis hebben ook toestemming om bij onraad meteen te bijten en te schieten. Boets zelf en boetsenvrouw genieten op dit moment van een heerlijke cruise en liggen nu voor anker bij Belize. B.
 12. Voor dat jullie mij allemaal gaan feliciteren, ben niet jarig hoor, heb ooit in het grijze verleden zomaar een datum aangevinkt. B.
 13. force bestand kan je ook renamen naar noforce misschien dat het dan wel werkt. B.
 14. Misschien foutje in de gedownloade imagine of verkeerde imagine voor de SE. Hier haal ik ze altijd. https://openpli.org/download/vuplus/Solo+SE/ B.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.