Jump to content

RobC

Members
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About RobC

 • Rank
  Jr. Member
 • Birthday 12/11/1938

Personal Information

 • Location
  Maastricht
 1. RobC

  Ovenvers!

  Ik kook al jaren met inductie plaaten. Heb een plank op mijn gas fornuis gelegd, bij zo'n Aldi of Lidl een enkel pit plaat gekocht maar als er ooit weer gasten komen dan wordt het zo.n twee pits geval. In het begin dacht ik dat wordt nooit wat, maar na de eerste pannekoeken heb ik dat gasfornuis alleen als tafel gebruikt. Had ik tien jaar eerde moeten doen.
 2. Voor de Sream liefhebbers, hier de nieuwe webcam van Maastricht Servaasbrug: Open VLCMediaplayer: klik op Media, NetwerkStream Openen, vul deze URL in onder Geef een netwerk-url op: https://58fe270971ed0.streamlock.net/live/maastricht.stream/playlist.m3u8 klik op Afspelen. Speciaal tijdens karneval en Andr.e Rieue Dit allemaal dankzij kanalenlijst Hans, de Transponder en SatelliteFun.
 3. Dank BT en Hans E2 voor deze mooie COMBI settings en streams. Bestaat er een progje om de out of date streams te verwijderen.uit deze lijst.? Er staan wel veel streams die jaren geleden wel nog werkte. Maar toch mijn dank voor deze prima service. RobC
 4. Waar zijn de streams van Maastricht gebeleven, de andere die er eerst wel waren, bv Station 1en 2, A2 Zuid, die zijn weg. En welke zijn er nog meer,Webcams in Maastricht.? In de nieuwe Hans staan er geen nieuwe streams, helaas.
 5. 1April 2019??? Geintje van Potin?? Wordt er t.z.t. ondertiteld?
 6. RobC

  Sneeuw

  Voorzichtig, val niet.
 7. @BT, Niet alleen de foto's als het gelukt is, ook als het helemaal fout gaat. Daar leer ik meer van. En een goed nieuwjaar allemaal. RobC
 8. Maar als je van katten houdt? Kijk even op: Ik hoef geen baby's en geen katten maar het is wel leuk.
 9. Heel leerzaam, leuk al die leeftijdgenoten. Perfecte presentatie. Dat wordt weer vele uren met de draai schotel aan de gang. Hans, Oosterhoff en b.v Black Tiger, de ware en echt sat liefhebbers.
 10. Ik vergat er bij te zetten, Kruidvat enzo.
 11. Paracetamol 500 mg 50 Stuks even niet voorradig, € 0,99. Als ik naar Indonesië ga neem ik altijd een kist vol mee, is daar onwaarschijnlijk duur wel zonder recepet. Zelf zou ik niet weten wanneer ik zo iets moest innemen.
 12. Alles iets geld zou kunnen kosten mag niet door gaan. Het is dan wel door CDA/PVDA is bedacht, maaaaaaarr de "Heer"Rutte en zijn onderdanige volgers, D66 en nog wat ongeregeld houdt de hand op de knip, stel je voor dat Unilever toch naar Nederland komt. Natuurlijk regeren is vooruit kijken, maar ook omkijken is er bij de VVD er al jaren uit geborreld. De reden dat die ziekenhuizen zo slecht renderen is mede door de regeling die bedacht is door slimme centen jagers. Het goede eigen personeel zomin mogelijk betalen zodat ze als ZZPer dan weer terugkomen en meer kunnen verdienen. Vooruit denken en kijken is goed, maar achteromkijken is tegenwoordig beter. Iets dat in de VVDbijbel niet voor komt, nu alles en we zien wel waar het schip strand, hier dus en ook bv in Lelystad.
 13. Te horen aan de reacties in de zaal is het gelach uit de zaal meer iets van medelijden of wat zegt ie nou? De buurman lacht dus ik doe ook mee, want ik heb betaald voor humor dus.... Lokal Lol.be
 14. Je blijft voor mij de beste speurneus. Helaas zijn mijn vrienden in het hoge noorden de afgelopen jaren overleden, ouderdom heeft zijn gevolgen. Ik had graag eens gezien hoe de verbouwingen en herinrichten van je satelliet-paradijs is geworden. Maastricht naar Friesland en dezelfde dag terug is wat veel gevraagd. Hâld it goede wurk!
 15. Waar zit hier de humor in? In de zaal?
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.