Jump to content

freggel1

Moderators
 • Content Count

  5,129
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

238 Excellent

About freggel1

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 02/22/1965

Personal Information

 • Location
  Zundert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Matrix, wij maken ook al jaren met Pasen de 5 december producten en met december de ... Het is eigenlijk krom vindt ik, ik zit hier nog na te druipen, kom net uit mijn bubbelbad, en morgen koop ik weer pepernoten???
 2. Tja ik ook, maar dat is bij veel van zulke gerechten. Dus vandaag op herhaling...
 3. Pepernoten??? Liggen nu al in het winkelschap.
 4. Gisteren een gebakken banaan als nagerecht klaargemaakt, maar deze keer met Stroopwafellikeur. Zoet maar wel erg lekker!!!
 5. Training; 3-daagse cursus voor vrouwen LET OP! Alleen toegankelijk voor vrouwen! Let op: vanwege de complexiteit en moeilijkheidsgraad van de lessen, zal elke cursus maximaal 8 cursisten accepteren. De cursus is verdeeld over 3 dagen en zal de volgende onderwerpen omvatten: DAG 1 WAAROM DE TOILETBRIL OMHOOG DOEN Powerpoint presentatie met uitleg van het nut van de toiletbril HANDENARBEID Wat is een gereedschapskist, wat zit er in en waarom er van af te blijven. (Inhoudelijke discussie) DE AUTO Hoe werkt het ding, hoe leer ik er mee omgaan. (Forum met spreker) DE AUTO (2) Rijles in simulator om ongelukken te voorkomen, maximaal 4 deelnemers. VERMAAK Wat voor films vinden mannen leuk om te zien en hoe kan ik mij daar het beste in plaatsen. (Powerpoint presentatie met discussie achteraf) DAG 2 DE AUTO (3) Rijles in simulator voor degenen die op dag 1 het gemist hebben. HOOFDPIJN Waarom is het vervelend om over hoofdpijn te klagen. (Realistische setting voor rollenspel, meerendeel discussie met experts) GEMOEDSWISSELINGEN Hoe voorkom ik ze en hoe zorg ik ervoor niet van de hak op de tak te vliegen? (Open Forum, telefonische hulp achteraf mogelijk) MENSTRUATIE Hoe zorg ik ervoor dat hij er geen last meer van heeft. RUST IN HUIS Cursus mond-houden terwijl hij bezig is, gevolgd door een cursus hoe-laat-ik-hem-met-rust (Gegeven door enkele experts op het gebied van doofstommen en ZEN-Meditatie) WENSEN Hoe breng ik mijn wensen zo, dat hij het er mee eens is, maar ook vooral de kans heeft er tegen in te gaan. (Open Forum) DAG 3 CHOCOLADE Is geen water! (Rollenspel met bekertjes water i.p.v. chocolade) SNOEPGOED Wanneer wel en wanneer niet snoepgoed kopen en/of eten? (Discussie met experts op het gebied van voedingsmiddelen) LOSLATEN Heb ik echt altijd gelijk? (Powerpoint presentatie) AUGURKEN Kunnen ze ook door een salade, of zijn ze alleen voor tijdens de zwangerschap. (Inleidende kooklessen van bekende koks) HUISHOUDING Hoe houd ik overzicht in de rommel die mijn man nodig heeft om een normaal leven te kunnen leiden en hoe zorg ik ervoor niet constant op z'n vingers te kijken. (2 uur durende sessie met rollenspel en ervaringsdeskundigen) GRILLEN Hoe ga ik met de problemen om die ik in het dagelijks leven tegenkom. (Telefonische hulp na cursus mogelijk, voor ernstige gevallen zijn er terugkomdagen en persoonlijke begeleiding mogelijk tegen meerprijs)
 6. Elke laatste zaterdag in augustus vindt er in Giethoorn een sprookjesachtig evenement plaats. De Gondelvaart is een betoverende botenparade door de dorpsgracht. Mis dit niet als u eind augustus in de buurt van Giethoorn bent!
 7. freggel1

  Wereldhavendagen

  until
  Gezinsuitje De Wereldhavendagen zijn perfect voor een gezinsuitje. Adembenemende stunts, spectaculaire actie, pure kracht en nautische expertise: u kunt het allemaal zelf ervaren vanaf de Erasmusbrug of de grote tribune op de Wilhelminakade. Rotterdam laat zien waar het toe in staat is op het water.
 8. until
  De Friese havenstad Harlingen staat deze dagen in het teken van de Visserijdagen. U wordt vier dagen lang getrakteerd op muziek, zang, dans, folklore, kunst, gastronomie, markten, kermis, cultuur en sportieve activiteiten. En dat in een decor van ruim zeshonderd monumenten en een moderne visserij- en handelshaven.
 9. until
  Heeft u ooit zo’n spektakel gezien? Ruim honderd uitbundig gekleurdere vliegers in de lucht. De vliegers tijdens het vliegerfestival zijn groot, groter grootst! U ziet de grootste vliegers ter wereld. Een waar spektakel In september vindt het vliegerfeest in Scheveningen plaats. Ruim 100 deelnemers uit de hele wereld komen hun vliegers in alle vormen en groottes loslaten in de wind. U ziet diverse demonstraties op het strand. Zo is er een demonstratie sportvliegeren of vliegeren op muziek. Wilt u meedoen en het vliegeren onder de knie krijgen? Er zijn vliegers aan de boulevard te koop en u kunt een workshop stuntvliegeren volgen. De hele dag Afhankelijk van de wind zullen gedurende de hele dag vliegers te zien zijn op het strand van Scheveningen. Op zaterdagavond is er een nachtshow vliegeren met duizenden lichtjes in de lucht! Een adembenemend schouwspel.
 10. until
  Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus wordt de Nacht van de Vleermuis gehouden. In veel landen in Europa wordt er dat weekend aandacht besteed aan deze dieren. In Nederland worden op diverse plaatsen activiteiten rondom de vleermuis georganiseerd. Zo kun je in Etten-Leur op excursie. Onder leiding van een ecologisch adviseur kan men op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus op de fiets op zoek naar vleermuizen. Als het lukt om ze te vangen, kan men zelfs zien hoe ze gezenderd worden. Kijk voor meer informatie en aanmelden op: http://www.nachtvandevleermuis.nl/activiteiten/noord-brabant.
 11. until
  De 34ste keer Popelucht, het Etten-Leurse gratis popfestival dat plaatsvindt in het Oderkerkpark op zaterdagavond 24 en zondagmiddag en –avond 25 augustus 2018. De organisatie is er in geslaagd om twee geweldige coverbands te contracteren: Iron Maiden tribute band Up the Irons op zaterdagavond, en Queen tribute band Crazy Little Things op zondagavond. Wederom heeft de organisatie van Popelucht een gevarieerd programma samengesteld. Dankzij de sponsoren en donateurs is het weer gelukt om het festival gratis aan te bieden. De volledige programmering en de line-up zijn terug te vinden op de website. Meer informatie: www.popelucht.nl
 12. Waarschijnlijk te lang naar een paar tieten aan het staren geweest... 🤣
 13. freggel1

  Brabantse dag Heeze.

  De Brabantse dag gaat voor een evenement als dit slecht weer krijgen! Het wordt 30 graden, dus mocht je naar dit evenement gaan kijken en je hebt tribunekaarten? Neem zelf water of een dikke portemonnee mee.
 14. Tevens zijn er in de maand augustus en september nog een aantal andere bloemencorso's die vaak ook weer op de regionale zenders te zien zijn! Voor een overzicht kun je terecht op het Corsonetwerk.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.