Jump to content

freggel1

Moderators
 • Content Count

  5,044
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

233 Excellent

About freggel1

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 02/22/1965

Personal Information

 • Location
  Zundert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het is idd een mooie foto, maar die heb ik niet gevangen.
 2. Nou het is uitgekomen, idd code geel vanavond hier! Tussen 17;00 en 19;00 ruim 50mm regen gevallen.
 3. Wie zullen jullie vragen??? Nou de Snollebollekes, een beetje minder van links naar rechts stampen, dat zou een hoop schelen!!!! Dus wie stemt er voor??? Ikke niej. [clip gewoon door laten lopen, hedde gelijk een achtegrondmuziekske het komende uur... ]
 4. Nope, maar ik heb vanavond het maaltje wat we gisteren besteld hadden zelf maar even klaargemaakt, en ik ben de peper en het zout niet vergeten, sterker nog er zijn nog wat tuinkruiden over de varkenshaas gegaan, en een uitje en tomaat over de hamburger, en net voordat het op het bord ging, nog ff een champignon in de pan. Verse friet erbij, dus wie doet ons wat!? IPV €100,- + , zelf voor een eurootje of 15.
 5. Ja maar dat is weer een andere kant Jan, die garagehouders zijn ook compleet gek, je betaald de hoofdprijs maar als je iets inruilt krijg je de sloopprijs... Maar ik vrees dat dit op alle fronten zo is, we hebben namelijk ook een periode gehad dat we gestimuleerd werden om met een kleinere auto te gaan rijden, en ja daar krijg je subsidie voor, en ineens werd dit ook weer verandert.
 6. Leasebedrijven en de Stichting Natuur & Milieu vrezen dat de rem wordt gezet op elektrisch rijden. Volgens bronnen wil het kabinet plannen om elektrisch rijden aan te moedigen fors afzwakken in het Klimaatakkoord. De subsidie voor de aanschaf van een elektrische auto zou gehalveerd wordenen de bijtelling zou van 4% naar 8% of 10% gaan. Dat lage tarief zou gelden tot 40.000 euro.De lastenverzwaringen voor fossiel rijden zouden zijn geschrapt. Leasebedrijven vrezen dat elektrisch rijden onnodig duur wordt en dat is volgens Natuur & Milieu slecht voor het terugdringen van de CO2-uitstoot. Bron:teletekst.
 7. Ja het bord met eten terug mee laten nemen is de beste aktie, ik weet het, maar we moesten al lang wachten tot dat we het eten kregen, er zat ruim 3 kwartier tussen de soep en het hoofdgerecht. Het is nu voor mij de tweede keer dat mijn eten niet goed is, vorig jaar in Volendam, de biefstuk was aan de buitenkant gewoon zwart, en die hebben we dus mee terug gegeven, maar verder werd er niks mee gedaan.
 8. Mannen ik klaag niet snel over een restaurant waar ik gegeten heb, en wil dan ook wel eens een ander restaurant proberen, maar vanavond??? Ik noem als eerste geen namen van het restaurant en ook niet de locatie. Het is een plek wat net van de ene naar de andere eigenaar gegaan is, en voorheen kon je er erg goed eten, vooral het afstemmen van wijn en vlees, pérfect! Dus vandaag voor Vaderdag daar maar eens uit gaan eten, een lekker tomatensoepje besteld, maar de gehaktballen waren compleet tot pulp gedraaid. De vrouw kreeg een een halfgare Hamburger, dochter een varkenshaasje en ik een biefstuk, bij beiden gewoon smaakloos, geen zout of peper te bespeuren in de smaak! Ik heb de biefstuk wel op, maar in het midden was deze gewoon koud en rauw. Natuurlijk komt de vraag of het gesmaakt heeft, ik heb op een normale manier gezegd dat het niet lekker was, en de vraag gesteld of er kruiden gebruikt worden op het vlees??? Tegen beter weten in een dessert besteld, want er zou Barry Callebaut chocolade gebruikt zijn in het dessert, ja dag, 1 chocolaatje op een toefje slagroom. Ik heb dus de beste man die pas begonnen was toch wat tips gegeven, want tja, de jongste zei alweer: Papa jij moet een restaurant beginnen, bij jou smaakt het véél beter. [Misschien dat dit het verschil is, ik hoef er niks op te verdienen, gewoon een stel tevreden eters aan tafel, maar de kok die eten verkoopt kan dit ook als argument gebruiken, toch?]. Voor mij een mooi compliment natuurlijk, maar het valt mij op dat er bijna niemand durft te zeggen dat het eten wat je voor geschoteld krijgt niet smaakt naar verwachting. Je betaald er toch voor???
 9. Nou ik zou liever hier en daar bij de spieren en zenuwen wat nieuwe hardware plaatsen.
 10. Ja ik zie het Matrix, het is gewoon een kwestie van erg goed lezen.
 11. De blinde zit bij de lamme in de nek. Verrek je zou wel eens gelijk kunnen hebben BT, ik lees hem nu ook iets aandachtiger.
 12. Hebben we nou Tiger een keer tuk @Matrix?
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.