Jump to content

freggel1

Moderators
 • Content Count

  5,254
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

245 Excellent

About freggel1

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 02/22/1965

Personal Information

 • Location
  Zundert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ben weer aan iets nieuws begonnen, en het valt me niet tegen hoe het resultaat wordt! Als kind mocht je vroeger op school tijdens handenarbeid lekker met klei spelen, dit ben ik nu ook weer aan het doen, en vindt het nog leuk ook, zeker als ik naar het resultaat kijk! Het is natuurlijk weer een idee om weer eens aan een aantal buurtschappen hier te laten zien om te kijken wat hun er van vinden, en wellicht een keer gaan kiezen. even een paar foto's van het voorlopige resultaat: Begonnen met tekenpoppen: De eerste van de 2 in de klei: Nou deel 2 nog afwerken, en daarna de kleuren er op.
 2. Maak er een leuke dag van!
 3. De Nederlandse antipiraterijstichting BREIN heeft een grote Russische leverancier van illegale downloads voor films en series uit de lucht gehaald, aldus een persbericht. De website, Moonwalk.cc, werd gehost bij vijf verschillende Nederlandse servercomplexen. De eigenaren van de servers zijn met een rechterlijk bevel gedwongen hun medewerking aan Moonwalk te staken. Deden ze dit niet, dan konden ze een boete tegemoetzien van 10.000 euro per dag. Als ze daarnaast geen klantengegevens deelden met BREIN, ontvingen ze een boete van 2.500 euro per uur. Volgens BREIN zou Moonwalk verantwoordelijk zijn voor de levering van illegale werken aan zo'n 80 procent van alle illegale streamingwebsites in Rusland. Het zou gaan om sites die bij elkaar meer dan 90 miljoen unieke bezoekers per maand hebben. Moonwalk zou onder meer een database met 26.000 films en tienduizend televisieseries hebben gedeeld met de sites. Inmiddels is op de website enkel de tekst "Takedown by Brein. This service will NEVER be up again" te lezen. BREIN werkte voor deze actie samen met de Movie Picture Association (MPA) en de Alliance for Creativity and Entertainment (ACE), een internationale koepelorganisatie die piraterij bestrijdt voor de entertainmentindustrie. De actie trof drie Nederlandse webhostingbedrijven en twee Russische bedrijven met servers in Nederland. Bron; Nu.nl
 4. Netflix is van plan om het delen van accounts moeilijker te maken, maar of dit een slimme zet is? Het kon Netflix lange tijd weinig schelen dat we massaal onze accounts deelden, maar dat gaat veranderen. Het aantal abonnees groeit niet meer zo snel als voorheen en serieuze concurrentie is in aantocht. Lange tijd was Netflix de onbedreigde nummer één, maar de streaming gigant moet zich nu gaan opmaken voor de strijd tegen Disney en Apple. In die strijd is iedere abonnee er één, dus Netflix werkt aan plannen om account delen tegen te gaan. Hoe ze dat gaat doen, is nog niet bekend. De meest voor de hand liggende methode is het aantal IP adressen dat gebruikt mag worden beperken. Er moet in ieder geval iets gebeuren, want Netflix zelf verwacht dat en lastige periode aanstaande is. Zoals gezegd spelen Apple TV+ en Disney+ daar een belangrijke rol in, maar ook de prijsverhogingen in veel landen spelen een rol in de tegenvallende groei. @bron: manners.nl
 5. Ik weet niet hoe het bij jullie in het dorp af de stad gaat, maar hier gaan er steeds meer winkels dicht, ze kunnen hun hoofd niet meer boven water houden? Tja we kopen steeds meer online, maar ga dan mee met de tijd! Hier in onze 'winkelstraat" is er steeds meer leegstand, en toch gaat men de hoofdstraat helemaal aanpakken met nieuwe bestrating, en daarbij het nodige groen. Snap ik even niet... Waar ik nu naar toe ga hoort eigenlijk in de muziek en filmdoos thuis, maar dit topic kan 2 kanten op. Waar ik dus mee begon: Wat is nou gezelliger, een lege winkelstraat, of een gezellige danszaal, waar wij bijna 25 jaar geleden ons trouwfeest gevierd hebben? Deze danszaal is pasgeleden plat gegaan, en maakt plaats voor weer een supermarkt met daarboven, ach jullie raden het al Appartementen.
 6. Gefeliciteerd met jou verjaardag, maak er een leuke dag van! Cadeautje
 7. Sorry, maar ik kan het niet laten om dit aan jullie te laten zien en horen! Er zitten bij de Corsowagens vaak mooie geluiden die het verhaal wat er in/bij zit nog sterker maken. Deze geluiden zijn samengevat in het Corsoarchief Op staat hoor je het vaak net niet helemaal, de wagen rijdt nu eenmaal aan jou voorbij, en dat gaat te snel om heel de track te horen. Voor degene die de foto's gekeken hebben volgen nu de geluiden die er bij horen. Even een paar mooie voorbeelden:
 8. Ik bel jou volgende week even op maatje B.
 9. Yep Nummer10, er liggen hier nog een stuk of wat ontvangers, en die wil ik even nakijken. BT, bedankt voor het aanbod, maar momenteel is dit voor mij veel te ver rijden, anders was ik hem graag komen halen!
 10. Ik ben op zoek naar een schotel, wie heeft er nog eentje liggen waar hij niks mee doet? Graag met richtprijs via pm.
 11. Ik zou het graag als verjaardagscadeau aan jou geven... Maar ik kan het nu niet bezorgen.
 12. Vandaag toch weer eens even dat ding aangezet, ik zag namelijk dat er aan de zijkant net onder de aansluiting van de stroom ook een klein gaatje zat, en daar zit dus ook een resetknopje in verborgen... Diverse combinaties geprobeerd, maar ik kom nu wel iets verder, maar het is helaas een Android poppetje wat op zijn rug ligt met een rood uitroepteken. Toetsenbord of usb stick reageren in deze modus niet. Nou dus op zoek naar hoe dat te herstellen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.