Jump to content

freggel1

Moderators
 • Content Count

  5,351
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

252 Excellent

About freggel1

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 02/22/1965

Personal Information

 • Location
  Zundert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat Touchdown is kun je hier lezen. Wat door naar de tweede ronde wil zeggen? Dit wil zeggen dat de commisie het idee mooi vond en dat het haalbaar is, nu mag ik dus terug komen om het idee voor een tweede keer te komen presenteren, maar dan aan een grotere groep dan de eerste keer, nu zijn er 'gewone" leden van de buurtschap bij. Ik ga mijn uiterste best doen om het bovenstaande idee te presenteren zoals hij in mijn gedachte moet worden. Dit ga ik nu doen met de toevoeging van een aantal filmpjes die ik bij de eerste presentatie niet gebruikt heb, dit gewoon om ze een duidelijker antwoord te geven op de vragen die ze toen hadden. 1: De mascottes: 2: Er zijn momenten bij dat de optocht even stil staat, en dan wordt het publiek vermaakt door dweilbandjes, maar wie zijn wij om zelf het publiek niet bezig te houden? Dit gaan we doen met een gouwe ouwe van Neil Diamond: En dan het geluid wat op de wagen zelf zit: https://www.youtube.com/watch?v=r32QJgnWNxk
 2. Pfffttt, ik heb dat rotding er eindelijk uit gekregen. Ik wist dat er al een tijdje een muntstuk in de afvoer naar de pomp zat van de wasmachine, en ik kreeg dat ding er maar niet uitgepeuterd! Afgelopen weekend begon de machine weer raar te doen, hij kwam niet tot centrifugeren, en gaf een storingsmelding, f18. Gecontroleerd wat er loos was, maar voor de pomp zat niks, het muntstuk was weer gekanteld en sloot het gat van de afvoer af. Aan het peuteren geweest met een dikke ijzerdraad, en het munstuk kwam eindelijk zo ver naar voren dat ik hem met een tang kon pakken. Probleem opgelost, maar ik zit wel met een vraag! Hoe kan zo'n muntstuk wat ik een broekzak gezeten heeft in de afvoer terecht komen???
 3. @sat-ed, ik ben met veel dingen ook zo, als ik het zelf kan repareren dan doe ik dat. Maar we geraken intussen een beetje off topic, de vraag was of er mensen zijn die ervaringen hebben met een Oppo. Ik moet zeggen dat hij mij tot nu toe goed bevalt, sinds de aankoop vorige week donderdag nog maar 1 keer opgeladen, en voor de rest werkt het toestel met hetgeen wat ik er mee doe goed. Ik heb er nog geen foto's mee gemaakt, dat komt nog.
 4. Aanstaande dinsdag heb ik afgesproken, wordt nagekeken terwijl ik er zelf bij ben.
 5. Ik heb dit vergelijk even vluchtig doorgelezen, maar de microkaart klopt niet! Er kan een 512 in, en er is ruimte voor 1 microkaart, en 2 simkaarten.... Kom er op terug.
 6. Het streamen naar de tv wil ik nog gaan proberen, maar ik heb nu even iets anders anders aan mijn hoofd [positief!!] lees jou pm maar dadelijk.
 7. De prijsverhoging komt door het betere aanbod wat er aan zit te komen bij netflix, dus gaat Nederland ook mee, en gaan ze de strijd aan met andere aanbieders zoals Disney, en Videoland? Bron: Streamwijzer.be De dag is helaas slecht begonnen voor Belgische Netflix abonnees. De prijzen van de drie abonnementen werden respectievelijk met 0% (goedkoopste abonnement), 9% (middelste abonnement) en 14% (duurste abonnement) verhoogd. De prijsverhogingen gaan direct in voor nieuwe abonnees en worden de komende weken geleidelijk doorgevoerd voor bestaande abonnees. Bestaande abonnees worden de komende weken op de hoogte gebracht op een moment dat afhankelijk is van hun factuurcyclus. Dit zal minstens een maand voor de daadwerkelijke persoonlijke prijsverhoging zijn. Prijsverhogingen door Netflix De afgelopen tijd is streamingdienst Netflix al in meerdere landen aan de slag gegaan met prijsverhogingen. Zo werd in januari 2019 de prijs per maand van een abonnement in de Verenigde Staten met een historische 18% verhoogt en werd in maart 2019 al getest in Nederland met de reactie op prijsverhogingen. Nieuwe prijs per abonnement Nu is uiteindelijk besloten in België de prijzen van de twee duurdere abonnementen te verhogen met 9% en 14% per maand. Het goedkoopste abonnement blijft voor nu in prijs gelijk. Basic abonnement: 7,99 EUR per maand blijft gelijk (0% verhoging). Standaard abonnement: 10,99 EUR per maand naar 11,99 EUR per maand (9% verhoging). Premium abonnement: 13,99 EUR per maand naar 15,99 EUR per maand (14% verhoging). Waarom verhoogt Netflix abonnementsprijzen? Een woordvoerder van Netflix geeft aan dat de prijs van abonnementen verhoogd dient te worden vanwege “aanzienlijke investeringen in nieuwe tv-series en films, en productverbeteringen’. We hebben veel producties gepland in België”, geeft hij aan. Hierbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan het tweede seizoen van het populaire Undercover en het eerste seizoen van de Vlaamse Netflix Original Into the Night. Verder kost het Netflix bijvoorbeeld alleen al $100 miljoen om de licentie van Friends binnen te halen. Nu andere streamingdiensten, zoals Disney+, Amazon Prime Video en in de toekomst mogelijk HBO Max en Peacock eraan zitten te komen, is nieuwe content essentieel voor Netflix. Het lijkt erop dat dat de enige manier is om marktleider van de streamingdiensten te blijven.
 8. Misschien een stomme vraag Black Tiger, hoe zie ik of het usb-C is? Oh wacht even... [zoeken tijdens het typen...] In de doos OPPO A5 2020 Adapter USB-C Kabel Boekje met belangrijke info - Garnatiekaart Snelstart gids SIM Card Tool Screenprotector Case De resolutie die maar 720p is weet ik nog niet, en heb ik ook nog niet gevonden, wel heb ik naar 4K gekeken wat het toestel ondersteund, en de Dolby Atmos geluisterd. En IPTV geeft ook mooi beeld.... Allemaal leuk en aardig, maar is dit echt? Ik weet het niet, maar het geluid van dit toestel en het beeld is mooi. En zeker voor deze prijs! Leuk apparaatje waar ik hopelijk weer een aantal jaren plezier van ga hebben.
 9. Ik verwijder niks @Matrix, een grap kan en mag hier. Maar we proberen hier om het vaste aantal bezoekers uit te breiden, en zijn op zoek naar het juiste onderwerp. Terug op de Oppo, ja het is een zgn huismerk, maar daar zit ook goed materiaal tussen, en als het apparaat niet getest wordt door mensen die hem aanschaffen dan komt er nooit een goede review. Ik ben nou eenmaal zo, als het betaalbaar is, dan ga ik de uitdaging aan.
 10. Beste meneer Matrix: Ik probeer een leuk onderwerp te starten met de vraag of er iemand ervaring heeft met het merk Oppo? Ik heb in de winkel wat uitleg gehad bij dit toestel, van eindelijk iemand die wist waar hij het over had, dit maak je niet gauw mee bij de Mediamarkt, want meestal staan ze ergens waar ze niet horen te staan als je iets vraagt, en krijg je als antwoord, dit is niet mijn afdeling. We hebben de specificaties en het prijskaartje van de telefoon die ik nu heb naast een vergelijkbaar toestel van Samsung gelegd een SAMSUNG Galaxy A10, en de Oppo A5 . Dus niet om reclame te maken, maar er zijn toch wel eens momenten dat je iets anders wil, en dus overstapt naar een ander merk. Ik moet tot nu toe zeggen dat het toestel mij goed bevalt met de dingen die ik er tot nu toe mee gedaan heb. De Oppo A5: Besturingssysteem: Android 9.0 Geheugencapaciteit: 64 GB Specificaties camera: 12 + 8 + 2 + 2 megapixel Beeldschermdiagonaal (cm/inch): 16.51 cm / 6.5 inch Capaciteit batterij: 5000 mAh De Samsung: Besturingssysteem: Android 9.0 Geheugencapaciteit: 32 GB Specificaties camera: 13 megapixel Beeldschermdiagonaal (cm/inch): 15.75 cm / 6.2 inch Capaciteit batterij: 3400 mAh
 11. @Black Tiger, sorry dat mijn antwoord wat ik gaf niet goed is, ik weet natuurlijk niet dat je liever een nieuwe koopt, ik heb dit zelf nog maar 1 keer gehad dat de dynamo bij mij stuk was, en dit was toen ook een oldtimer, dus moest het wel met een "sloopmodelletje" doen, dus samen met het sloopbedrijf aan het testen gegaan tot dat we een goede hadden. Het enige antwoord wat ik kan geven op jou vraag over de voltage, is dat er ook een bepaald ampere geleverd moet worden door de dynamo, levert deze dat niet door het lagere voltage dan laadt de accu niet goed op. En btw, mijn auto gaat volgende week terug naar de garage, gisteren een ritje gemaakt van ongeveer 45 km, en de boel wat drooggemaakt was was weer behoorlijk vochtig bij de slang die naar de radiateur gaat.
 12. Ik vrees ook dat de dynamo niet lekker meer is, en heb dit lang geleden ook gehad. Ik ben toe naar de sloop in de buurt gereden en heb toen volgens mij 2 dynamos mee genomen om te testen of dit het probleem was, en dat bleek toen idd het probleem te zijn. Dus ik weet niet of er bij jou in de buurt een sloperij zit waar je dit op deze manier kunt doen?
 13. Vandaag een andere telefoon aangeschaft, en heb mezelf om laten praten naar een ander toestel dan de Samsung die wij al jaren hebben, en hopelijk is dit een wijs besluit geweest. De keuze is gevallen op een Oppo A5, toestel ziet er goed uit, en de bediening werkt goed. Scherp beeld, en een goed geluid.. Maar heeft er hier toevallig iemand ervaring met een Oppo?
 14. Het zijn geen restanten van de reparatie. Vandaag even naar de mediamarkt geweest, en bij thuiskomst de slang die ik drooggemaakt had gecontroleerd, en deze was weer vochtig! Meteen de garage gebeld, en gezegd dat hij niet droog is en dat ik hier niet blij mee ben, volgende week weer terug naar de garage.
 15. Black Tiger, en Parabolica, ik mag aannemen dat als men de boel afgeperst heeft dat dit goed gedaan is? Wij doen het zelf op mijn werk ook als we een leiding of ander machine onderdeel niet vertrouwen, afkoppelen, indien mogelijk, en afpersen. Ik heb even gekeken waar de vermoedelijke kleine lekkage zit, en daar zit geen koppeling die aan te draaien is volgens mij, het lijkt op een knelkoppeling. Alles vandaag wat er zat drooggemaakt, en morgen of overmorgen weer maar eens controleren, en is het dan weer vochtig, dan ga ik meteen terug naar de garage, want ik mag aannemen dat er nu een stuk garantie of service om de hoek komt? Het kan ook nog zijn dat het restanten zijn van de onderdelen/slangen die vervangen zijn, monteurs zijn geen goeie poetsers, en koelvloeistof is toch een beetje vettig.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.