Jump to content

freggel1

Moderators
 • Content Count

  4,864
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

231 Excellent

About freggel1

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 02/22/1965

Personal Information

 • Location
  Zundert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Die gedachte had ik ook al BT. Zodra ik ff een moment tijd heb hang ik de pc waar ik mee test rechtstreeks aan het modem. Maar dat doe ik pas zodra ik de andere pc's die hier staan getest heb, want het kan zomaar zijn dat de pc in het tuinhuis of buiten in de veranda wel de juiste snelheid heeft...
 2. freggel1

  Paasmenu.

  Het weer wordt top volgens de voorspellingen! Foto's van de gemaakte gerechten volgen uiteraard in dit topic.
 3. Ik snap er niks meer van, de ene keer haal ik mijn snelheid wel en de andere keer niet??? Ziggo heeft de snelheid naar 500, maar nu met de speedtest haal ik maar 100??? Ik heb het modem al gereset, maar hij blijft op dezelfde snelheid? Hoe kan het dat ik de ene keer wel de geboden snelheid wel haal en de andere keer niet? Hier in huis is niks veranderd met de opstelling van de switches en routers.
 4. freggel1

  Paasmenu.

  Het Paasweekend belooft een prachtig weekend te worden wat het weer betreft, dus de stemming om lekker buiten te gaan eten zit er hier goed in! Maar wat gaan we klaarmaken??? Het menu in De Freggelgrot met pasen: We beginnen eerst met een lekker bak koffie, Cappucino of Latte Machiato met een plak Paascake, en praline chocolade eitjes.. Daarna komen de dranken op tafel, Hertog-Jan donkere bieren, en Muskaatwijn. Gang 1 van het eten gaat een ouwerwetse kost worden dit jaar, klaargemaakt op de BBQ! Als eerste Bloedworst met gekarameliseerde appels, gebakken in roomboter en bruine basterdsuiker, met daarin een flinke scheut Rum en een vleug kaneel, met daarbij American Pancakes met warm zomerfruit en slagroom. Geserveerd met een kruik Hertog-Jan Triple (voor de liefhebbers) . Als tweede daarbij, gehaktballen in een gebonden tomatensaus, bij dit alles diverse broodsoorten. Het nagerecht wordt natuurlijk iets met chocolade en likeur! Een open chocoladecup gevuld met Aardbeienmouse, en daar bij verse aardbeien, en daar om heen kleine pure chocolade cups gevuld met diverse likeuren zoals Limoncello en Advocaat. En niet te vergeten gekookte Eieren.
 5. Het gebouw zal nooit meer in zijn originele staat hersteld kunnen worden, er zaten bomen in van meer dan 800 jaar oud. Jammer dit gebeurt is, maar je ziet het vaker tijdens verbouwingen, wij hebben het bij ons in het bedrijfspand ook meegemaakt, buiten was een dakdekker bezig, en binnen sloegen de vlammen tegen het dak omhoog! En dan is dit alles nog maar gebouwd met van die dunne geïsoleerde wanden...
 6. Volg hier de live beelden van de Notre Dame die in brand staat. Hopelijk gaat dit goed komen.
 7. Lekerrrrrr met een toefje slagroom, om af te likken
 8. Ik denk dat sat-ed zijn ouwe vinyl over wil gaan zetten op mp3. Maar ik vraag mij eerlijk gezegd ook een beetje af waarom perse deze HD? Ik zou in zijn geval een nieuwe aanschaffen.
 9. Waarom perse van dat merk? Alternate heeft ze nieuw.
 10. Gefeliciteerd met jou verjaardag, maak er een mooie dag van!
 11. Pfoeh, ik dacht ff dat ik mijn leesbril op had. Maar om zsm een antwoord te geven, je kunt niet over de horizon heen kijken! dus alles bekijken zal met satelliet niet mee gaan vallen, het enige wat jij kunt doen @Abdoel Fares Moesafier is op zoek gaan naar een iptv-abbootje bij onze chinese vrienden. Ik hoop dat je nu met deze 2 antwoorden snel genoeg geholpen bent?
 12. Ja ok, zijn zang is niet de beste, maar ik vindt dit gewoon lekker om naar te luisteren.
 13. Nee géén tieten, sorry. Who's next?
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.