Jump to content

freggel1

Moderators
 • Content Count

  5,300
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

248 Excellent

About freggel1

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 02/22/1965

Personal Information

 • Location
  Zundert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De eerste ronde bij een buurtschap is een feit! Deze buurtschap beoordeelt eerst via een ingezonden mail met duidelijke tekst en foto's of hun er iets mee kunnen. 12 december de eerste echte presentatie bij een buurtschap waar ik nu al van weet dat het pittig wordt, de concurrentie die daar zit zijn eigen buurtgenoten, dus zie daar maar tegen op te boksen. Doet mij niks, ik laat mezelf en mijn idee op mijn manier zien, morgen nog even wat details aanbrengen en dan weer op pad met het idee de komende maand.
 2. Komend weekend de scherpe kantjes nog een beetje bijwerken, want op 12 december is de eerste presentatie weer een feit!
 3. Wie wil mij even uitleggen waar dit nu precies over gaat? De Partizanen? WO2?
 4. Dat doe ik dit jaar met een flinke knal, rap vergeten dit jaar, en op naar een positief 2020!!!!!!!!! Rug recht, voor zover het nog kan, en mijn kop de juiste kant op! Dit is voor mij last Christmas dit jaar:
 5. Gefeliciteerd, en maak er een leuke dag van!
 6. Groot nieuws!!!!!!! Over een paar weken op de Nederlandse zenders!!! Home Alone.... The Santa Claus.... The Grinch... En??? I'm dreaming of a white Christsmas. En pijltjes gooien. Maar nu eerst bibberen met [ De Sint[/url]
 7. Ik snap geen hol meer van Facebook, en begin me meer en meer te irriteren aan deze website! Vandaag een reactie geplaatst bij een onderwerp, het ging over de plofkraak, ABN plaatst voorlopig geen nieuwe pinautomaat meer in ons dorp. Maar denken jullie na dat ik even uitgelogd ben dat ik mijn reactie nog terug zie die ik geplaatst heb??? Ik ben toch blij dat onze forums wat overzichtelijker zijn!!!
 8. Betaal mogelijkheden zijn er tegenwoordig ten overvloede idd. Maar onze oudjes, of minderbedeelden, hebben die allemaal een smartphone ter beschikking, of kunnen ze er mee overweg? Hetzelfde als met de pinpas tegenwoordig, even langs de pin, en hoppa €25,- zo betaald.... Er wordt tegenwoordig veel te veel aangenomen dat men de beschikking heeft over die apparaten, kijk tegenwoordig maar naar inloggen via digi-d met een sms controle. Maar dat is een ander onderwerp. Ik denk dat het contante geld zo maar niet weg is.
 9. Het Afrikaanse land Eswatini, dat tot vorig jaar nog Swaziland heette, wordt verscheurd door armoede, maar dat weerhield koning Mswati III er niet van zijn toch al indrukwekkende autocollectie uit te breiden met niet minder dan 19 Rolls-Royces en 120 BMW’s. Volgens The Times komt de aankoop van zijne excellentie ten goede aan het gezin, dat uit 15 vrouwen en 23 kinderen bestaat. De monarch - die meer dan 200 miljoen dollar waard is - ligt al langer onder vuur vanwege zijn overdadige levensstijl. Zo bezit hij een vloot van luxe auto’s, privévliegtuigen en heeft hij zelfs zijn eigen luchthaven. Het zou gaan om een vloot vrachtwagens die was geladen met 20 Rolls-Royces en één Rolls-Royce Cullinan. De auto's zijn voor de 15 vrouwen van de koning en één ervan is voor zijn moeder. De luxe SUV Cullinan zou volledig zijn aangepast en zal door de koning zelf worden gebruikt. Het is nog niet bekend of de auto’s rechtstreeks zijn besteld bij de BMW Group, het moederbedrijf van Rolls-Royce, of dat ze zijn gekocht via een tussenpersoon. De koning is overduidelijk fan van Duitse voertuigen, aangezien hij ook al 20 (!) Mercedes-Maybach S600 Pullmans, een Maybach 62 en een BMW X6 bezit. Hij breidde ook zijn privévloot uit door een andere privéjet te kopen op zijn 50ste verjaardag vorig jaar, waarvoor hij 13,2 miljoen dollar betaalde. Naast zijn nieuwe vloot Rolls-Royces heeft Mswati III naar verluidt ook een bestelling geplaatst voor 120 BMW’s. Verschillende lokale bronnen melden dat talloze blauwe en witte BMW 540 sedans en X3 SUV’s werden afgeleverd aan het land dat wordt omsloten door Zuid-Afrika en Mozambique. Volgens de Britse krant The Guardian verhoogde Mswati enkele jaren geleden zijn huishoudbudget tot 61 miljoen dollar - en dat terwijl de meerderheid van zijn onderdanen van minder dan één dollar per dag moet zien rond te komen. Mswati heerst al over Swaziland sinds 1986, als opvolger van zijn vader koning Sobhuza II, van wie hij de 67e (!) zoon was. Zijn wil is letterlijk wet: een grondwet hanteert Mswati niet. Bron: AD.
 10. Leuke bak Nummer10, maar dit zoek ik niet als het echt nodig is. Ik wil meer richting een bus. Maar eerst even proberen een invalideparkeerkaart te bemachtigen, want die heb je nodig om van het voordelige wegenbelasting tarief gebruik te kunnen maken.
 11. De automaten zijn volgens mij plofvrij, maar de muurtjes die ze er om heen bouwen zijn van slechte kwaliteit. Plak er gewoon een rol behang omheen zou ik zeggen, en leg de kluis aan de binnenkant met een dikke zware ketting die niet open te knippen is, of een zware staalkabel.
 12. En het was weer raak! Nu in afgelopen nacht in Breda. Te lezen op omroep Brabant: "Ravage na plofkraak in Breda: 'Dat ze gaan werken voor hun centen!' BREDA - Bij winkelcentrum Hoge Vucht in Breda is woensdagnacht een plofkraak gepleegd. "Getuigen hoorden twee harde knallen en zagen twee mannen wegrijden op een scooter", laat een politiewoordvoerder weten. Er zou ook een auto gezien zijn. De politie spreekt van een gewetenloze actie. Opnieuw was een geldautomaat van de ABN AMRO het doelwit. Woensdag werd in Zundert ook een geldautomaat van dezelfde bank opgeblazen. De plofkraak in Breda vond rond halfvier plaats. De geldautomaat is verwoest en een deel van de zijmuur is weggeblazen. Of er iets is buitgemaakt, is niet bekendgemaakt. Er is volgens de politiewoordvoerder veel schade, maar bij de plofkraak raakte niemand gewond.
 13. Ik zou mezelf geen zorgen maken om de schotel als ik zo'n uitzicht had!!!
 14. Iets van contant geld heb ik altijd op zak, je moet vaak wel. Ik weet het je hebt tegenwoordig "tikkie" , maar de man die de shoarma of pizza aan de deur bezorgd is al blij dat hij een oude auto meekrijgt om de boel te bezorgen... De strafmaat moet idd omhoog, maar dat is met zo veel dingen waar nu nauwelijks straf voor staat.
 15. Ik weet niet wat voor explosief er gebruikt is, maar het gaat nog zover komen dat er doden vallen! Rondom de pinautomaat is het een complete ravage, de dakpannen van het gebouw liggen schots en scheef, en de monumentale ramen van de pastorie zijn allemaal gesneuveld, het gebouw staat een 25 meter van de pinautomaat! De naastgelegen winkelpanden hebben ook flinke schade. Het bericht op Omroep Brabant: ZUNDERT - Met twee enorme knallen is dinsdagnacht rond drie uur de pinautomaat van ABN AMRO aan de Molenstraat in het centrum van Zundert opgeblazen. Bij de plofkraak sneuvelden ruiten en ontstond een grote ravage. Ook de pastorie tegenover de bank is zwaar getroffen. "Het was angstaanjagend", vertelt Gerry van de Wouw van het parochiebestuur. "Ik werd wakker van de eerste klap en toen ik daarna uit het raam keek, zag ik de tweede explosie. Het was een vuurbal. Alles vloog over straat." De ochtend na de plofkraak ligt de straat bezaaid met glasscherven. Ook in de pastorie ligt alles vol met glas. "Zelfs de bloempotten zijn omvergeblazen", zegt Van de Wouw Na de explosies belde hij eerst 112, kleedde zich toen aan en ging naar buiten. Daar trof hij een grote puinhoop aan. "Waarschijnlijk heeft de drukgolf veel schade aangericht aan de overkant van de straat", zegt hij. Gerry heeft de daders wel gezien, maar hij herkende ze niet. "Ik had mijn bril niet op en bovendien was het hartstikke donker." 'Alsof er een bom explodeerde' Ook de eigenaar van Cafetaria Eethuis Jochems naast het bankfiliaal, werd ruw uit zijn slaap gewekt. "Mijn vrouw en ik zaten rechtop in ons bed", vertelt hij. "De eerste klap viel nog mee, maar de tweede klap was zo hard dat alles trilde. Het was echt raak, alsof er een bom explodeerde." Het stel woont boven de zaak. Hun kleinzoon logeerde afgelopen nacht toevallig bij hen, maar gelukkig sliep hij door alles heen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.