Jump to content

freggel1

Moderators
 • Content Count

  5,405
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

252 Excellent

About freggel1

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 02/22/1965

Personal Information

 • Location
  Zundert

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nog eentje te gaan!!! Aanstaande zaterdag, en we gaan er daar even lekker knallen, alles uit de kast halen!!! Mag van BT niet, maar toch.....
 2. Om voor een andere dag te kiezen is vaak erg moeilijk Black Tiger. Er zijn veel bouwers die in meerdere optochten meerijden, dus die moeten dan ook een keuze maken.
 3. Hier worden er optochten verplaatst, maar men had ook het weer in de gaten kunnen houden, hier is in de loop van de middag de wind gaan liggen. Dus waarom niet een paar uur later vertrekken?
 4. Vanmorgen zijn er nog veel afgelast, ook Heerlen en Sittard las ik.
 5. Bedankt, het was idd een leuke dag, lekker gegourmet.
 6. Optochten die wel doorgingen vorig jaar, en nu dus de reden dat er teleurstelling is!
 7. Het jammere is dat er nog meer optochten afgelast zijn, ook hier bij ons in Rijsbergen gaat de optocht niet door. Men is toch vaak maanden bezig met het bouwen.... Tja, en die kozp, ik ga hier niet te ver in discussie, maar moet nou ieder feest verpest worden? Snap de humor die er achter zit eens.
 8. Jammer dat het weer niet meewerkt, en voor veel groepen maanden van arbeid voor niets geweest. Maar veiligheid gaat boven alles, en het is maar goed dat kozp een oogje in het zeil houdt, want we zouden eens "verkeerde" carnavalskleding dragen.
 9. Dat grijs wat je nu ziet is klei, hier ben ik de ijsbeer mee aan het vormen. Alleen de ribben moeten nog iets aangepast worden, de eerste 2 moetewn weg, want dat klopt niet, het moet een schouderblad zijn. Als deze vorm straks klaar is maak ik alle grijs weer wit, en ga dan een paar dikke kaarsen halen bij de Action, want de achterkant en een gedeelte van de zijkant moet er uit zien alsof de ijsbeer aan het smelten is. Ik heb er tot nu een mooie bezigheid aan...
 10. Leuk he, lekker prutsen met die kastjes.
 11. Nee, hij moet nog meer afvallen, dat is net de bedoeling Black Tiger.
 12. Maak er een leuke dag van!
 13. Ja de kenners weten wel waar ik het over heb, de tijd van de 27mc, kaartjes uitwisselen. Benieuwd of jij jou kaart nog kunt vinden op deze site
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.