Jump to content

j0hner

Members
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About j0hner

 • Rank
  New Member
 • Birthday 01/18/1990
 1. Het gaat om interne sharing, voor mijn beide ontvangers heb een servertje draaien bij 123 cloud... Maar ik heb wifi en wat ipad, iphones etc thuis liggen
 2. Alvast bedankt voor eventuele hulp! Ik heb het volgende probleem: Mijn signaal kwaliteit in de avond valt weg waarna het beeld hevig begint te schokken. (soms begint het om 18:00 soms pas 20:00) Misschien verbeeld ik het mij maar als ik dan opsta van de bank en een stukje naar links / rechts loop dan doet die het soms gelijk weer (kan ook toeval zijn) Dit gaat dan alleen om de gecodeerde zenders (RL4HD NED 1 HD etc.) Als ik bijvoorbeeld omroep zeeland of iets dergelijks kijk dan is het beeld wel gewoon goed en niet schokkerig. Daarom denk ik zelf dat het niet direct aan de schotel ligt, ik kijk op 1 satteliet (astra 3) of is het zo dat bepaalde zenders (gratis) op andere posities in de schotel binnenkomen? Ik heb de volgende setup: Schotel 65 cm met 1 LNB (uitgericht op astra 3) Signaal sterkte: 80% Signaal kwaliteit 0-100% SAB Solo waarop ik Spark draai met een OSCAM Het internet met kabel via een router en een switch de SAB box in. Wat heb ik gedaan om het probleem op te lossen: Nieuwe coax kabel Nieuwe LNB Overgegaan van Openbox op Nieuwe SAB box Beide boxen meerdere keren geupdate en opnieuw geinstalleerd Iemand ernaar laten kijken die zei dat de schotel goed uitgericht was. De vriend die mijn card share server beheerd melde mij dat er geen freezes of what so ever zijn. Iemand suggesties??? Ik zit zelf te denken aan de internet kabel die stoort in de box (door switch ofzo)
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.