Jump to content

aart44

Members
 • Content Count

  1,940
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

407 Excellent

About aart44

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 10/29/1944

Personal Information

 • Location
  Amersfoort

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. aart44

  Ff wachtuh!!!

  In Groningen hebben ze een viroloog die tegen de regels gelijk is gaan testen en die de mensen aanraad in de provincie te blijven ze hebben het niet en dan blijft het ook weg. Maar in mijn woonplaats Amersfoort 130.000 inwoners 175 besmet geweest 7 overleden. Maar waar Jan woont Loppersum is genoeg narigheid geweest met de aardbevingen nu krijgt Brabant de grote klappen die zijn in veel gevallen dodelijk. Laat ze maar snel iets vinden dat die narigheid ophoud.
 2. Ook van mij een fijne verjaardag.
 3. Ook van mij een fijne verjaardag gewenst.🍺
 4. Nou hier in Hoogland hebben ze de optocht een uur uitgesteld dan zou de wind een beetje gaan liggen inplaats van de geplande 13.00 uur een uuur later ik ga anders altijd kijken maar ik ben niet gegaan. Maar goed ook om 14.30 een stortbui geweest maar de optocht is doorgegaan.
 5. Daar sluit ik me bij het is al voorbij maar ik hoop dat het een leuke dag geweest is,
 6. Ook van mij een fijne verjaardag gewenst.🍺
 7. Ja ook allemaal prettige kerst en een goed 2020.😉
 8. Heb eens op de site van Joyne gekeken en die heeft in Helmond een dealer Wim Mulkens op de Pastoor Elzenlaan in Nuenen zit er ook nog een dealer dus dat er niets meer is klopt niet.
 9. Hier ook premie naar beneden maar collectiviteits korting vervalt helemaal was €8.32 ga nu €7.02 maandelijks meer betalen.
 10. Bonus ook bedankt voor de goede wensen.
 11. Bedankt voor de felicitaties.
 12. Ook van mij de beste wensen.
 13. Ja ook van mij gefeliciteerd BT.🍺
 14. Zelf heb ik ook pensioen en ben ook geschrokken toen ik het las van het korten maar dat is de pers het wordt flink opgeblazen het zijn twee grote fondsen die slecht draaien het ABP en de metaal als je daar dus bij zit ben je aan de beurt. Even gekeken naar de dekkingsgraad van mijn pensioenfonds die staat op 115 ook voor een kennis naar de bouw gekeken bpf die staat 31.8 op 105.6 maar heeft het hele jaar boven 110 gestaan. Zou graag zien hoe het met de rest van de fondsen gaat maar het zijn er ongeveer 150 dacht ik dan krijg je een beter beeld. Beter kunnen ze kijken waarom die fondsen het slecht doen en dan gepaste maatregelen nemen de bonden en de werkgevers beheren de pensioenfondsen. Van het ABP weet ik die mochten niet meer in wapentuig investeren en ook palmolie zit daar in de ban van de metaal PMT weet ik niets. Maar dat de koopkrachtplaatjes al jaren niet kloppen dat moet ik beamen afgelopen jaar het meest geschrokken van de energie rekening minder verbruikt maar meer betalen.
 15. Er staat een oud topic hier dat het waarschijnlijk een Herobox is bij het laatste bericht in dat topic kom je op een Herobox software site daar je type box aanklikken en je kunt vooruit, https://www.satellitefun.org/forums/topic/12021-solo-pro-v3/
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.