Jump to content

aart44

Members
 • Content Count

  1,907
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

401 Excellent

About aart44

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 10/29/1944

Personal Information

 • Location
  Amersfoort
 1. Dan zul je nog een tijdje moeten wachten de eerste drie weken kunnen ze nog niet staan. Als ik de foto zie van de moeder met haar welpjes vraag ik me af wie de vader is? En kijken naar de avatar van @BT ben ik er niet gerust op.😎
 2. Ja met een flinke dot slagroom heerlijk.🍓
 3. Op het plaatje van de trailer ziet BT er nog jong uit.😎
 4. Ja @Matrix ook gefeliciteerd met je verjaardag.🎅🍺
 5. Ook van mij gefeliciteerd met je verjaardag en bedankt voor de transponderwijzigingen.😁
 6. Er zijn wel procedures om de ontvanger te resetten maar dan moet hij volgens mij wel aangaan en software haalt hij van de satelliet dus als je wat wilt proberen moet hij op de schotel zijn aangesloten. Eerst proberen terug te zetten naar de fabrieks instellingen dat staat hier, volgens mij moet hij dan wel aanstaan. https://www.canaldigitaal.nl/klantenservice/16622/m7-dsr-8141-en-philips-dsr-8121-de-fabrieksinstellingen-herstellen/ Dan de recovery methode, dan precies deze stappen volgen: 1. Ontvanger gewoon uitzetten op standby. 2. De groene knop op de afstandsbediening indrukken en ingedrukt houden tot de ontvanger vanzelf terug aanspringt (ongeveer 15 seconden) 3. Je krijgt nu direct het inlogscherm van het geheime menu te zien 4. Geef de code "756839hhmm" (hhmm is de tijdsaanduiding die in dat scherm bovenaan te zien is) 5. Selecteer "recovery" en druk op "ok". 6. Het eerste deel is de "Flash recovery" en druk op "ok", wanneer dit klaar is druk je weer op "ok" om verder te gaan. 7. Selecteer nu "EEprom Recovery" en druk op "ok". Dit zal iets langer duren en druk wanneer dit klaar is op "ok" Hierna kan de exit knop ingedrukt worden, waarna de ontvanger opnieuw zal opstarten om vervolgens in het eerste installatie menu uit te komen.
 7. Je kwaad maken op de postbezorger dat zijn meestal zzp ers die krijgen alleen geld bij aflevering van het pakket het pakket op het postagentschap afgeven krijgen ze 0,0 voor dan krijgt het postagentschap geld. Dus als zzp er kun je wel bij iedereen die niet thuis is het op het postagentschap afleveren heb je niets verdiend. Dat is ook de reden dat ze het willen afleveren of ergens afgeven bij buren of onder een afdak leggen. Als je iets besteld krijg je vaak een tracktrace en weet je dat de bezorger komt je kunt ook zorgen dat er iemand thuis is die het kan aannemen zelf heb ik de postapp op mijn telefoon dan weet ik ongeveer hoe laat ik thuis moet zijn.
 8. Ook van mij de beste wensen en een goed en gezond 2019.
 9. Tsja het forum ziet er op zijn kerst uit maar echte sneeuw kunnen we wel vergeten dit jaar met kerst. Maar BT weer goed je best gedaan trouwens je ziet er zelf ook weer beter uit.
 10. Ook van mij iedereen een fijne kerst.
 11. Ja die borsten zit waarschijnlijk een implantaat in. Het is een iets oudere fiets maar blijft het berijden meer als waard. Als ze afgereden is door @freggel denk ik dat er meerdere liefhebbers voor zijn.
 12. Klopt helemaal ik open mijn laptop net en hij geeft aan dat mijn Windows niet geactiveerd is ga naar instellingen en activeer hem daar heb ik geklikt op "problemen oplossen"en na een paar tellen was het opgelost.
 13. Ja ik blijf bij mijn eerdere bericht van de week de mevrouw die er over gaat bij het Zilveren kruis gezien in Nieuwsuur en ze zijn jarenlang bezig geweest om de zorg naar een hoger nivo te krijgen en niet gelukt op een gegeven moment is het dan beter er mee te stoppen. Maar er waren ook een paar succesvolle behandelingen mogelijk zoals maagverkeining en borstkanker behandelingen maar die dokters kunnen dat in een ander goed ziekenhuis wel voortzetten verwacht ik.. Ja en dat de mensen snel weg moesten het was herfstvakantie en nergens druk dus er waren voldoende ambulances het verdient niet de schoonheidsprijs maar het is probleemloos verlopen, ja wat er waar is van die ene patient die verkeerd terecht is gekomen heeft daar uiteindelijk toch de juiste behandeling gekregen. Nou de kamer heeft zich er mee bezig gehouden en voor het ziekenhuis in Lelystad en de drie poli's wordt naarstig naar een oplossing gezocht dus dat komt ook vast goed. Ik vind het wel grappig dat er in dit draadje steeds gesproken wordt over graaiende zorgverzekeraars maar hier is juist het tegengestelde waar Slotervaart was juist een goedkoop ziekenhuis daar ging het dus niet over het gaat over een goeie zorg waar de zorgverzekeraar mee bezig is. Wat het in Lelystad precies is weet ik niet wel is het zo dat dat ziekenhuis gebouwd is op de verwachting dat er veel meer mensen zouden komen wonen dus waarschijnlijk te weinig patienten voor het ziekenhuis en kan het niet rendabel draaien.
 14. Het lijkt mij juist verstandig het Slotervaart failliet te laten gaan het staat zeker al een jaar of vijftien slecht bekend bij bepaalde medische ingrepen. Bovendien zijn er in de omgeving voldoende goeie ziekenhuizen die capaciteit over hebben. Het is natuurlijk een kleine ramp voor de mensen die er nu onder behandeling zijn en het personeel. Hier een artikel van AT5 uit 2017. https://www.at5.nl/artikelen/174868/mc-slotervaart-slechtste-ziekenhuis-van-nederland In de polder is het een totaal andere zaak daar is geen ziekenhuis in de buurt van Lelystad dus we moeten zien hoe dat af gaat lopen er schijnen overname kandidaten te zijn.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.