Jump to content

aart44

Members
 • Content Count

  1,914
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

403 Excellent

About aart44

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 10/29/1944

Personal Information

 • Location
  Amersfoort

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ben ook te laat zie weinig berichten meer van Dirk maar alsnog van harte gefeliciteerd.đŸē
 2. Whow al een tijdje niet meer gezien maar ze ziet er nog prima uit. @freggel kijk uit zo kun je helemaal niet meer lopen.
 3. Nou gefeliciteerd het beste knap je op als je in je eigen doen bent. Beterschap.
 4. Dat vermoeden had ik ook al ben wel benieuwd of Jenny nog een beterschaps kaart stuurt. Die is inmiddels al iets ouder ze zal wel een andere fiets hebben inmiddels.
 5. Bij de eenden lees ik een bericht van @BT dat onze moderator @freggel1 onze "fietsendief" voor een spoedoperatie is opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig lees ik dat de operatie gelukt is en hij moet revalideren en hopende dat hij de interresse in dames niet helemaal kwijt is al is wel minder geworden de laatste jaren. Maar @freggel1 veel sterke en beterschap.
 6. Dan heb je niet erg op het nieuws gelet @BT van Barry Hughes kwam het nieuws van zijn overlijden een dag eerder naar buiten. Van Martine Bijl pas gisteren maar die was ook 30 mei al overleden. Sterkte voor de familie.
 7. Hier ook een gedupeerde van de buxusmot, heb die heg al zo lang als ik hier woon een 30 jaar nooit ergens last van gehad ik knipte ÊÊn keer per jaar zijn haar en dan kon hij er weer een jaar tegen. Hier is het vorig jaar begonnen alles kaal gevreten door de buxus rupsen in de hele stad. Zelf zag ik toen een bruine plek in mijn heg dus kaal gevreten en ben een paar uur aan het vangen geweest toen een paar honderd rupsen gevangen. Ben hier toen naar een tuincentrum geweest en inderdaad die vallen gezien maar die zijn me te duur wel een biologisch middel gekocht tegen luizen en rupsen Spruzit geheten en mijn heg daar mee bespoten. Mijn heg daarna dagelijks nagekeken maar later waren er denk toch nog eitjes uitgekomen en weer rupsjes gevangen niet zo veel als de eerste keer nu op sommige dagen een stuk of tien maar mijn buxes was nog niet verloren hij had wel een paar plekken maar ik denk dat wordt wel weer groen als hij gaat groeien. . Heb me verder op het internet helemaal ingelezen en online een middel gekocht dat gegarandeerd zou werken het heet XenTari komt van Topbuxus maar de verhalen die ik verder gelezen heb gaven me niet veel moed ook voor de jonge vogels lijkt het me niet ideaal. En inderdaad in het voorjaar zaten er weer spinsels in mijn buxus en kleine rupjes gevonden en toen was de maat vol en heb ik de moed opgegeven en hem er uit gegraven. Dus @feggel1 ik wens je veel succes met het bestrijden van de buxusmot bij mij was het een gewone heg maar ik zag pas op TV een prachtige tuin bij een kasteeltje ik vermoed dat daar de tuinman wel een traanje gelaten heeft alles kaal gevreten. Misschien werk van een honderd jaar naar de knoppen prachtige buxussen in allerlei vormen geknipt. Die mot richt een vreselijke schade aan de tuinen toe hij vreet niks anders dus als alle buxusssen kaal zijn zal het beest wel uitsterven.
 8. Dan zul je nog een tijdje moeten wachten de eerste drie weken kunnen ze nog niet staan. Als ik de foto zie van de moeder met haar welpjes vraag ik me af wie de vader is? En kijken naar de avatar van @BT ben ik er niet gerust op.😎
 9. Ja met een flinke dot slagroom heerlijk.🍓
 10. Op het plaatje van de trailer ziet BT er nog jong uit.😎
 11. Ja @Matrix ook gefeliciteerd met je verjaardag.🎅đŸē
 12. Ook van mij gefeliciteerd met je verjaardag en bedankt voor de transponderwijzigingen.😁
 13. Er zijn wel procedures om de ontvanger te resetten maar dan moet hij volgens mij wel aangaan en software haalt hij van de satelliet dus als je wat wilt proberen moet hij op de schotel zijn aangesloten. Eerst proberen terug te zetten naar de fabrieks instellingen dat staat hier, volgens mij moet hij dan wel aanstaan. https://www.canaldigitaal.nl/klantenservice/16622/m7-dsr-8141-en-philips-dsr-8121-de-fabrieksinstellingen-herstellen/ Dan de recovery methode, dan precies deze stappen volgen: 1. Ontvanger gewoon uitzetten op standby. 2. De groene knop op de afstandsbediening indrukken en ingedrukt houden tot de ontvanger vanzelf terug aanspringt (ongeveer 15 seconden) 3. Je krijgt nu direct het inlogscherm van het geheime menu te zien 4. Geef de code "756839hhmm" (hhmm is de tijdsaanduiding die in dat scherm bovenaan te zien is) 5. Selecteer "recovery" en druk op "ok". 6. Het eerste deel is de "Flash recovery" en druk op "ok", wanneer dit klaar is druk je weer op "ok" om verder te gaan. 7. Selecteer nu "EEprom Recovery" en druk op "ok". Dit zal iets langer duren en druk wanneer dit klaar is op "ok" Hierna kan de exit knop ingedrukt worden, waarna de ontvanger opnieuw zal opstarten om vervolgens in het eerste installatie menu uit te komen.
 14. Je kwaad maken op de postbezorger dat zijn meestal zzp ers die krijgen alleen geld bij aflevering van het pakket het pakket op het postagentschap afgeven krijgen ze 0,0 voor dan krijgt het postagentschap geld. Dus als zzp er kun je wel bij iedereen die niet thuis is het op het postagentschap afleveren heb je niets verdiend. Dat is ook de reden dat ze het willen afleveren of ergens afgeven bij buren of onder een afdak leggen. Als je iets besteld krijg je vaak een tracktrace en weet je dat de bezorger komt je kunt ook zorgen dat er iemand thuis is die het kan aannemen zelf heb ik de postapp op mijn telefoon dan weet ik ongeveer hoe laat ik thuis moet zijn.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.