Jump to content

Nummer10

Members
 • Content Count

  502
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 Excellent

About Nummer10

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 08/02/1967

Personal Information

 • Location
  Ridderkerk
 1. Ik zat te denken....... Het is misschien leuk als je toch je bomen nog gaat missen qua uitzicht. Je de schoorsteen kan gebruiken als stam, hoef je alleen nog een paar metalen palmbladen te maken en je hebt een heuse schoorsteen palmboom!
 2. Hey Zwarte Tijger, Je bent druk bezig maar het ziet eral vernieuwend uit. Ik moet er nog een beetje aan wennen maar dat zegt meer over mij. Het ziet er mooi uit, waarvoor dank!
 3. Ik werk vanaf 2000 bij de gemeente en op alle locaties waar ik werkte waren er camera's aangesloten op een HD. Er hangen stickers met de tekst "Voor u en onze veiligheid zijn er camera's" Momenteel mag je wel iets opslaan van een buitenterrein, echter door de nieuwe AVG wet mag het maar 28 dagen worden opgeslagen. De politie vindt dit zelf niet echt fijn en heeft zelf gezegd dat ik me hier niet hoef aan te houden zolang ik het maar niet naar buiten brengt. Afgelopen periode heeft men weer wat beelden opgehaald omdat er wat gebeurd was in het park achter ons. Aan de hand van de beelden heeft men een kenteken kunnen achterhalen en iemand opgepakt.
 4. @Matrix, maar die draait dan en ik kan niet tegen wachten.
 5. Ik heb ook een Duitser, er is vooralsnog geen Nederlandse versie.
 6. Dat is een heel schotelpark. Ik kijk naar dezelfde satelieten met één Triax 88 cm en 4 lnb's met een 4/1 diseqc.
 7. Ook hier iedereen bedankt voor de felicitaties. Ben nu druk met het genieten en spellen met het verjaardagscadeau. Google Home. Mannen ik kan je vertellen als je nog jarig moet worden of je hebt nog wat vakantiegeld over, ga gerust een Google home halen. Wat is dit gaaf. een beetje hardop lullen en alles wordt geregeld (mits je het goed hebt aangesloten) Een playlistje afspelen, niets meer zoeken en typen gewoon "Oke Google play" nummer wat je wilt horen of playlist gaat spellen. Bizar eigenlijk wat er allemaal kan.
 8. Marktplaats staat vol met dat leuks, het protcol werkt met zigbee en niet zigzag zoals ik dacht. Nog leuker wordt het als je de Hue aansluit op Google Home (mini) dan kan je de verlichting aan doen via je stem.
 9. Kijk eens naar Hue, dit werkt via geloof ik via het zigzag protocol. Appjes via de store en je kan er bijna een gebouwenbeheerssysteem van maken.
 10. Ik heb pas de kabel ook weer geïnstalleerd en je moet goed kijken welk netwerk id en welke frequentie je moet nemen! Hou die van je eigen gebied aan! Suc6
 11. Vanuit Knightchurch wens ik jullie allemaal fijne feestdagen en een goed en gezond 2018. Of we Kerst blijven vieren in de kou is de vraag ....... https://www.nu.nl/wetenschap/1880566/jezus-werd-geboren-op-17-juni.html
 12. Boets, die is toch veel te jong voor jou..... Is echt wat meer voor F. kan jij er tenminste nog naar kijken.
 13. We kregen nog leuke reactie van zijn zoon...... Hij vond de service van iemand super. Als hij problemen had met zijn website.
 14. Wij noemde dat bussietrap, maar het was hetzelfde. Verder deden wij bordtjetik en het beroemde zoentikkertje!
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.