Jump to content

Nummer10

Members
 • Content Count

  513
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

57 Excellent

About Nummer10

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 08/02/1967

Personal Information

 • Location
  Ridderkerk
 1. Bedankt allemaal. Het was een leuke dag.
 2. Heb je voor niets je best gedaan Bones. Toch nog bedankt voor de moeite!
 3. Helaas, dan. Bedankt voor de moeite. PS. ik werk niet meer in dat zwembad. Nog 3 zwembaden gehad maar ik zit nu op het hoofdkantoor, waar ik meedraai in team onderhoud. Ik werd het gezeur en de problematiek in de zwembaden een beetje zat na 30 jaar en men vroeg toevallig of ik team onderhoud wilde versterken.
 4. Succes, ik hoop dat het lukt. Klinkt wel heel leuk die 0,8 w nog een beetje Feedhunten. Wordt deze sateliet vaker gebruikt voor dit soort doeleinde?
 5. Ha Bones, Dat zou super zijn. Kijken we na afloop wel hoe groot het bestand is en hoe we het bestand versturen. Alvast bedankt.
 6. Gaaf helaas kan ik niet draaien naar 0,8 w Ik had het graag opgenomen. Iemand die het misschien kan op nemen?
 7. Mafkees van een...... ja hoe zullen we hem noemen?! Oud maar goud! De gelicenseerd radio-zendamateur uit Twente! De kneu
 8. Misschien is het omzeilen van Buma en Sabam wel een leuke vergelijking qua piraten. VPN ergens op een eiland zetten waar je niet hoeft te betalen voor radio rechten, heb ik ooit iemand eens horen zeggen die verstand van zaken heeft.
 9. Je begint toch gewoon een internetradiostation.
 10. Ik zat te denken....... Het is misschien leuk als je toch je bomen nog gaat missen qua uitzicht. Je de schoorsteen kan gebruiken als stam, hoef je alleen nog een paar metalen palmbladen te maken en je hebt een heuse schoorsteen palmboom!
 11. Hey Zwarte Tijger, Je bent druk bezig maar het ziet eral vernieuwend uit. Ik moet er nog een beetje aan wennen maar dat zegt meer over mij. Het ziet er mooi uit, waarvoor dank!
 12. Ik werk vanaf 2000 bij de gemeente en op alle locaties waar ik werkte waren er camera's aangesloten op een HD. Er hangen stickers met de tekst "Voor u en onze veiligheid zijn er camera's" Momenteel mag je wel iets opslaan van een buitenterrein, echter door de nieuwe AVG wet mag het maar 28 dagen worden opgeslagen. De politie vindt dit zelf niet echt fijn en heeft zelf gezegd dat ik me hier niet hoef aan te houden zolang ik het maar niet naar buiten brengt. Afgelopen periode heeft men weer wat beelden opgehaald omdat er wat gebeurd was in het park achter ons. Aan de hand van de beelden heeft men een kenteken kunnen achterhalen en iemand opgepakt.
 13. @Matrix, maar die draait dan en ik kan niet tegen wachten.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.