Jump to content

Nummer10

Members
 • Content Count

  520
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 Excellent

About Nummer10

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 08/02/1967

Personal Information

 • Location
  Ridderkerk
 1. Beetje laat maar toch gefeliciteerd. Maak er dan maar een mooi weekend van.
 2. Dan weer naar de Chinees. Ome Ali. Zag wel dat de IPTV 10x zo duur zijn geworden.
 3. Hoe is het toch mogelijk dat het kleine Brein dit toch voor elkaar krijgt? Ik ga het haast knap vinden en dat is toch raar.
 4. Wat ga je weer aan de schotel? Goed bezig!
 5. Dat is nou een hobby, iets wat een ander niet lukt weer aan de gang krijgen! Succes er mee!
 6. Ik weet het niet meer zeker, ooit had ik een [robleem met een Epad (soort Ipad van Android) hiermee had ik ook zo'n soort probleem. Afijn.... Er zijn site's waarbij je de firmware kan vinden per product /type. Waarschijnlijk mist hij iets in de firmware omdat het zolang duurt. Misschien heb je iets aan de linkjes die je hier vindt. https://www.syscomtec.com/_produktbereich/source/Artikel/Artikel 7350/Firmware update - APPC-10DSQ(P)(L).pdf Succes.
 7. Bedankt allemaal. Het was een leuke dag.
 8. Heb je voor niets je best gedaan Bones. Toch nog bedankt voor de moeite!
 9. Helaas, dan. Bedankt voor de moeite. PS. ik werk niet meer in dat zwembad. Nog 3 zwembaden gehad maar ik zit nu op het hoofdkantoor, waar ik meedraai in team onderhoud. Ik werd het gezeur en de problematiek in de zwembaden een beetje zat na 30 jaar en men vroeg toevallig of ik team onderhoud wilde versterken.
 10. Succes, ik hoop dat het lukt. Klinkt wel heel leuk die 0,8 w nog een beetje Feedhunten. Wordt deze sateliet vaker gebruikt voor dit soort doeleinde?
 11. Ha Bones, Dat zou super zijn. Kijken we na afloop wel hoe groot het bestand is en hoe we het bestand versturen. Alvast bedankt.
 12. Gaaf helaas kan ik niet draaien naar 0,8 w Ik had het graag opgenomen. Iemand die het misschien kan op nemen?
 13. Mafkees van een...... ja hoe zullen we hem noemen?! Oud maar goud! De gelicenseerd radio-zendamateur uit Twente! De kneu
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.