Jump to content

Nummer10

Members
 • Content Count

  529
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 Excellent

About Nummer10

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 08/02/1967

Personal Information

 • Location
  Ridderkerk
 1. Gefeliciteerd Freggel. Nog ff geduld voor het eindfeest.
 2. Ik zie me naam opeens langs komen op Facebook, maar ik begrijp dat je CDS hebt verlaten. Tsja ik denk er ook over, de extra,s en de kwaliteit zie ik nu ook bij andere providers en de extra’s zie ik nu via IPTV. Gewoon lekker op het forum blijven dan komen er wel leuke tips langs daarover. Sterkte met de pink!
 3. @Matrix Ik heb een soldeerstation waarbij ik het aantal graden digitaal op de graad kan instellen. Ik denk dat ik een heel eind komt met precisiewerk.
 4. Allemaal een heel mooi uiteinde en een goed en gezond 2020!
 5. Lampjes kapot maken. Zet je geluid even aan en ga met je muis lans de gekleurde lampjes. Ik hou er zo van.
 6. Ik gun je het beste, dus eigenlijk geen andere auto.
 7. https://www.autotrader.nl/auto/voertuig/dodge-ram-1500-slt-4x4-hemi-350pk-dubbelcabine-lpg-g3-onderb-lpg/5e45e580-fea3-48a2-8697-171921d38bfd/?from=zoeken&index=3&fuelType=lpg&bodyType=suv-off-road-pick-up Nog even ombouwen naar mindervalide auto en je hoeft dan volgens mij ook geen wegenbelasting meer te betalen. Ik zou me wel goed laten voorlichten.
 8. Helemond zie ik als locatie. Je zou eens bij Bombeeck (Eindhoven) naar binnen kunnen lopen, misschien is er iemand die je wilt helpen en anders daar even vragen of er iemand in de buurt zit die kan helpen. Want hun hebben contacten. Suc6
 9. Beetje laat maar toch gefeliciteerd. Maak er dan maar een mooi weekend van.
 10. Dan weer naar de Chinees. Ome Ali. Zag wel dat de IPTV 10x zo duur zijn geworden.
 11. Hoe is het toch mogelijk dat het kleine Brein dit toch voor elkaar krijgt? Ik ga het haast knap vinden en dat is toch raar.
 12. Wat ga je weer aan de schotel? Goed bezig!
 13. Dat is nou een hobby, iets wat een ander niet lukt weer aan de gang krijgen! Succes er mee!
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.