Jump to content

Nummer10

Members
 • Content Count

  525
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 Excellent

About Nummer10

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 08/02/1967

Personal Information

 • Location
  Ridderkerk
 1. Allemaal een heel mooi uiteinde en een goed en gezond 2020!
 2. Lampjes kapot maken. Zet je geluid even aan en ga met je muis lans de gekleurde lampjes. Ik hou er zo van.
 3. Ik gun je het beste, dus eigenlijk geen andere auto.
 4. https://www.autotrader.nl/auto/voertuig/dodge-ram-1500-slt-4x4-hemi-350pk-dubbelcabine-lpg-g3-onderb-lpg/5e45e580-fea3-48a2-8697-171921d38bfd/?from=zoeken&index=3&fuelType=lpg&bodyType=suv-off-road-pick-up Nog even ombouwen naar mindervalide auto en je hoeft dan volgens mij ook geen wegenbelasting meer te betalen. Ik zou me wel goed laten voorlichten.
 5. Helemond zie ik als locatie. Je zou eens bij Bombeeck (Eindhoven) naar binnen kunnen lopen, misschien is er iemand die je wilt helpen en anders daar even vragen of er iemand in de buurt zit die kan helpen. Want hun hebben contacten. Suc6
 6. Beetje laat maar toch gefeliciteerd. Maak er dan maar een mooi weekend van.
 7. Dan weer naar de Chinees. Ome Ali. Zag wel dat de IPTV 10x zo duur zijn geworden.
 8. Hoe is het toch mogelijk dat het kleine Brein dit toch voor elkaar krijgt? Ik ga het haast knap vinden en dat is toch raar.
 9. Wat ga je weer aan de schotel? Goed bezig!
 10. Dat is nou een hobby, iets wat een ander niet lukt weer aan de gang krijgen! Succes er mee!
 11. Ik weet het niet meer zeker, ooit had ik een [robleem met een Epad (soort Ipad van Android) hiermee had ik ook zo'n soort probleem. Afijn.... Er zijn site's waarbij je de firmware kan vinden per product /type. Waarschijnlijk mist hij iets in de firmware omdat het zolang duurt. Misschien heb je iets aan de linkjes die je hier vindt. https://www.syscomtec.com/_produktbereich/source/Artikel/Artikel 7350/Firmware update - APPC-10DSQ(P)(L).pdf Succes.
 12. Bedankt allemaal. Het was een leuke dag.
 13. Heb je voor niets je best gedaan Bones. Toch nog bedankt voor de moeite!
 14. Helaas, dan. Bedankt voor de moeite. PS. ik werk niet meer in dat zwembad. Nog 3 zwembaden gehad maar ik zit nu op het hoofdkantoor, waar ik meedraai in team onderhoud. Ik werd het gezeur en de problematiek in de zwembaden een beetje zat na 30 jaar en men vroeg toevallig of ik team onderhoud wilde versterken.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.