Jump to content

Richt

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Richt

 • Rank
  New Member
 • Birthday 01/20/1991
 1. ik zal eens in de decoder kijken of ik die waardes kan vinden dan zal ik ze hier posten.
 2. Hallo iedereen Ik heb een probleem met het richten van mijn schotel Zolang het weer goed is blijft het beeld van de zenders op Astra 1 en 3 goed (heb nu ongveer een jaar een Duo LNB via Canaaldigitaal). Maar zodra het regent word het minder, valt beeld weg, zenders doen het niet meer... Het ergste is het met de zenders op Astra 1, die op 3 doen langer goed. Wat moet ik veranderen aan mijn schotel? Als er meer info vereist is dan geef ik die graag maar zoveel verstand van satelliet heb ik niet. Voor de volledigheid : Ik woon in Frankrijk, in Bretagne.
 3. Hoe zit het nu prescies met RTL8, Ik heb nooit geen talpa gehad, ik heb een simpel canaal digitaal paket met NL1-2-3 RTL 4-5-7 SBS6, Net5, Veronica(V8 of een van de vele naamen die die zender heeft gehad) Kan ik nu wel of niet RTL 8 krijgen?
 4. Hallo, ik heb een DigitallWorld decoder (SFT 4000) en nu zoek ik een programma om hem met mijn PC te laten comuniceeren om de programma lijst er in te zetten want er staan nu 17000 zenders in en ik heb geen zin ze 1pr 1 handmatig te verwijderen.
 5. Hallo iedereen ik weet niet veel van decoders en stuff maar voor zover ik weet heb ik een irdeto 1 kaart (een roode [EpsilonCard] irdeto access) mijn decoder is een nokia mediamaster 9500. nu heb ik geen beeld op de canaaldigitaal zenders, ik heb al tig keer geheractiveerd maar het werkt NIET, ik weet niet wat er mis is.... als er meer info vereist is geef ik die graag, ik wil nu wel weer een keer NL tv kijken (doet sinds april al niet meer, behalve BVN en regio zenders en teletext op Canaaldigitaal zenders... en owja, ik woon in frankrijk, dus belen met 0900 tel nummers kan ik niet :[ alvast bedankt, Richt
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.