Jump to content

dm800hdpvr

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About dm800hdpvr

 • Rank
  New Member
 • Birthday 01/01/1986
 1. Als ik het dus zo goed begrepen heb (wat ik hier lees en elders) is dat de de winkelier de username en password dus wel veranderd heeft en dit dus niet af zal geven. Is het misschien mogelijk om de zenderlijst op usb te plaatsen en dan in de DB te stoppen om zo de zenderlijst in te voeren?? Anders iemand nog een tip hoe aan tuxbox te komen, aangezien downloaden via de DB niet gaat. Als al dit niet mogelijk is, dan leg ik me gewoon neer bij de situatie.
 2. Het online updaten laat ik dan maar achterwege . 1 probleem is meer als genoeg. Via dcc en dan telnet geeft hij het volgende aan: dm800 login: root password: uname -r >/tmp/boxtype.dcc; echo ">>> DONE <<<"; server has closed login incorrect dm800 login: Vraagje over tuxbox: kan het zijn dat dat al in dcc of dreamboxedit zit? Want als ik bijv bij DBE bij enigma2 settings klik zie ik etc/tuxbox staan. Rara hoe verder
 3. Ik heb vandaag degene gebeld die mijn DB heeft geflashed, maar deze geeft aan geen wachtwoord gewijzigd te hebben. Die tuxbox heb ik nogmaals naar lopen zoeken, maar niks Dus ben ik wel benieuwd naar hoe ik de lijst via de afstandsbediening kan invoeren. Alvast bedankt.
 4. Hallo BT, Bedankt voor je reactie, ik heb de betreffende lijst gevonden. Maar nu zit ik met het volgende probleem. Ik krijg de lijst niet ingevoerd, omdat het wachtwoord en username van mijn DB blijkbaar veranderd zijn. Nu las ik in een andere thread dat je met tuxbox de username en password kunt aanpassen, maar ik kan deze tuxbox nergens terugvinden . Weet jij waar ik dat wel kan vinden en of er eventueel een andere mogelijkheid is? Want de huidige zenderlijst is echt verwarrend.
 5. Mijn oprechte condoleances voor de familie en vrienden. Ik wens jullie veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd.
 6. Beste forumgebruikers, Ik zit met de volgende vraag. Op mijn dreambox heb ik de zenders staan van de volgende satellieten: Hotbird, Astra 1,2,3, Nilesat, Badr en Turksat. De lijstindeling, zoals deze er nu in staan vind ik onhandig. Daarom zou ik graag Henksatsettings willen gebruiken. Maar ik zie nergens een zipfile van hem met al deze satellieten erin. Kan ik er meerdere samenvoegen? Krijg ik dan bepaalde kanalen niet dubbel? Alvast bedankt!
 7. Ten eerste SUPER bedankt voor jullie hulp!! Ik heb alle wijzigingen doorgevoerd, maar hij wilde het niet doen Ik had net een hele lap tekst getypt om de situatie weer uit te leggen, waarop ik dacht ik probeer het nog een keer en hopla hij doet het . Stap 1 is gezet in de wereld van de dreambox hahaha. Heren duizend en één maal dank!!! Wat betreft de modem, hij pakt hem alleen op Lan 1 en 2. Lan 3 en 4 zijn de gereserveerde dan nu, denk ik BT.
 8. Ik heb de firewall uitgezet en opnieuw geprobeerd, maar helaas. Ik heb internet bij Tele2 en tussen de modem en de dreambox zit niks, ik plug de kabel in de modem en in de dreambox. Het merk van de modem is Davolink en het type is DV-2020. ps: Hoe kom ik erachter wat het ipadres van mijn DB is?
 9. Hallo BT, Ik heb dreamboxedit opnieuw gedownload en een nieuwe zenderlijst gedownload. Vervolgens heb ik de stappen gevolgd zoals je ze beschreven hebt in de handleiding zenderlijst verzenden. Als ik bij de stap kom dat ik op verzend lijst/gegevens naar dreambox en dus ook erop klik, krijg ik de melding: could not connect to dreambox check ip adress netwerksettings and status of dreambox. Hierop heb ik het volgende gedaan, naar menu in mn dreambox --> instellingen --> systeem --> netwerk --> adapterinstellingen (gebruik interface: ja, DHCP: nee en vervolgens ip adres, netmask etc. handmatig ingevuld.) en ok geklikt. Als ik dan naar netwerktest ga en de test start, krijg ik het volgende resultaat. Lan Adapter : Lan verbinding, Lokaal netwerk: verbonden, DHCP: gedeactiveerd, IPadres: onbevestigd, nameserver: onbevestigd. Als ik nogmaals probeer om de lijst te verzenden naar de dreambox, krijg ik de melding: Telnetstatus connecting to 192... Telnetstatus connected Telnetstatus disconnected could not connect to dreambox.....
 10. Hallo Aart, Bedankt voor je reactie. Ik heb zo een kabel liggen, heb tevens ook een draadloos wifi apparaatje, ik weet niet of de dreambox dat ook pakt? Ik zal morgen eens kijken. Want ik probeer ook via Dreamboxedit een zenderlijst te verzenden naar de dreambox, maar ook dit wil niet lukken, dus ik dacht misschien komt dit omdat er geen (goede) verbinding is met het internet. Nee, er is helaas niemand in de buurt die mij op weg kan helpen, dat zou inderdaad het makkelijkst zijn, zodat ik het snel kan oppikken. Hierbij wil ik dan gelijk een oproep: Iemand in de buurt van Breda, Den Bosch, Tilburg die eventueel tegen een kleine vergoeding tijd vrij kan maken om mij op weg te helpen???
 11. Hallo beste forumleden, Ik heb me vandaag aangemeld op dit forum, omdat ik me een probleem op de hals heb gehaald dat ik niet aankan, ik heb namelijk een dreambox gehaald. Ik heb een paar weken geleden een DM800 HD PVR gehaald (kloon), omdat ik vind dat ik te weinig krijg voor wat ik betalen moet aan een ziggo, tele2 etc. Nu heeft een vriend van mij deze alvast voorgeprogrammeerd zeg maar, hij had al wat zenders geinstalleerd etc. Ik ontvang nu ook gewoon de vrije zenders die je met een schotel ontvangt. Ik begreep van hem dat wanneer ik een abbo erop wilde zetten ik verbinding moest hebben met het internet. Ook legde hij mij uit dat ik het programma Dreamboxedit moest downloaden. Ik ben nu al weken aan het lezen op allerlei fora, maar ik ben eerlijk gezegd niet veel wijzer geworden. Om te beginnen kan iemand mij uitleggen hoe ik verbinding moet maken tussen mijn dreambox en het internet?? Alvast bedankt en de groeten uit het zuiden des lands.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.