Jump to content

Bones

Members
 • Content Count

  1,457
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

137 Excellent

About Bones

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 10/23/1958

Personal Information

 • Location
  Muiden

Recent Profile Visitors

155 profile views
 1. Ach ja, het was leuk, tegenwoordig heb je -net zoals BT schrijft- allemaal restricties, dus je kan niet meer aanklooien zoals vroeger, zelfs mijn softcam heeft CDS buiten werking gesteld, dus ik kijk nu via mijn CI. Gelukkig kan ik nog wel reclame knippen uit een film die ik wil bewaren.
 2. Hoi Dirk, sorry dat ik te laat reageer; Nog vele jaren man!
 3. Mooie meid, maar denk aan je rug.
 4. Hoi Freggel, Gelukkig zit er nog voldoende pit in je sodemieter; ik bedoel: je kan nog stappen zetten terwijl je een incomplete dwarslaesie hebt. Ik raad je aan om aan de dokter te vragen welke bewegingen je absoluut niet moet maken. Heb je soms liggen stoeien met 50 bosnimfen in je grot? Hou je taai man! en geen onverwachte bewegingen maken.
 5. Rustig aan man! Ben blij dat het beter met je gaat!
 6. Och germ. @Freggel Beterschap en hou je taai!
 7. Nog een tip (voor degene die het niet wisten): 10773H, 22000, DVBS; hier zit BedButton1 SD, die zendt volgens mij altijd uit.
 8. Hoi Vrije Fries, Ik heb jaren geleden die RedButton zenders ingelezen (naar aanleiding van een van jouw postings) en ik wis ze nooit uit mijn zaplist als de evenementen zijn afgelopen, want ik weet dat ze weer terugkomen in het jaar daarop. Ik raad iedereen dan ook aan om deze zenders in te lezen -en als de evenementen stoppen- ze niet te verwijderen zodat je het jaar daarop gewoon weer kunt genieten van deze zenders. Er worden op die zenders ondermeer live tennis uitgezonden, Glastonbury en nog veel meer. @Vrije Fries, In ieder geval dank ik je voor deze posting, omdat ik nu weet dat ze weer in de lucht zijn; @Al onze members, deze freq niet verwijderen, als die RB's stoppen hoef je ze niet meer in te lezen het volgende jaar.
 9. Hoi Vrije Fries Alsnog van harte gefeliciteerd! (beter laat dan nooit toch?)
 10. Hoi vrienden, Ik herinner mij Catweazle ook nog als de dag van gisteren, speciaal die momenten dat hij aan de lichtschakelaar zat om een lamp aan te steken, dan maakte hij ook van die leuke geluiden en gebaren met zijn hand. Uiteraard ging de lamp branden als hij het lichtknopje aanzette.
 11. Ook namens mij voor alle members een goed en gezond 2019 gewenst!
 12. Bedankt! Het was een fijne dag.
 13. Hoi BT Hartelijk gefeliciteerd! :bier: :banaan:
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.