Jump to content

Bones

Members
 • Content Count

  1,480
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

144 Excellent

About Bones

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 10/23/1958

Personal Information

 • Location
  Muiden

Recent Profile Visitors

301 profile views
 1. Jongens, hou de moed er Jongens, hou de moed erin! Ik heb zelf HSP (Hereditaire Spastische Paraparese) en kan bijna niet meer lopen. Denk aan de leuke dingen die je hebt meegemaakt! Kan ons wat schelen wat we mankeren! Denk aan de leuke dingen zoals bv die satelliet dag in het toenmalige zwembad van Nummer10 in Overschie. Of denk aan de eerste keer dat je je vrouw...…... laat vwb de laatste regel je fantasie maar op hol slaan.
 2. Hoi Freggel Wat geweldig mooi! Ik heb nog ergens onder het stof liggen een LP genaamd: A Friday night in San Francisco, daar speelden 3 gitaristen: Al Di Meola, John McLaughlin en Paco de Lucía. Nou Freggel, het is allemaal lang geleden, maar als je van bovenstaande muziek houd weet ik bijna zeker dat je hier ook van houdt.
 3. Voor de Kerst-wensen ben ik helaas te laat (ik post dit bericht op 27-12-19), maar voor alle members van dit board: Alvast een gelukkig nieuwjaar!
 4. Man, wat ben ik laat! Sorry daarvoor! Ik zit niet meer iedere dag achter de computer, dus dit bericht lees ik net pas. @aart44 Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ik wens je nog veel goede jaren!
 5. Iedereen bedankt! Groetjes, Bones
 6. Ik ben wel erg laat met deze posting, mijn excuses daarvoor. BT, nog van harte gefeliciteerd!
 7. Geweldig! Wat een mop! Ik had de tranen in mn ogen van het lachen.
 8. Bones

  Nanoxx 9800HD

  Hoi allemaal, Een paar dagen geleden had ik op een ander sat board 2 filmpjes geplaatst, het ging over de MultiStream die weldegelijk mogelijk is met de witte CI(+) icm de oranje smartcard. Ik dacht net dat ik dit ook op het board van BT moet plaatsen; Jullie hebben mij altijd zo fantastisch goed geholpen; en jullie zijn zo vriendelijk. Het gaat dus erom dat ik via die witte CI(+) module 2 opnames tegelijk kan maken en tegelijk naar een andere zender kan kijken. Ik draai met de firmware 02.55.01T-A van Kampfrolli; deze firm is oorspronkelijk bedoeld voor de softcam. CDS had mijn softcam uitgeschakeld, ik kreeg de melding: "Wrong Card". Gelukkig had ik indertijd een witte CI(+) module gekregen van CDS (deze kreeg ik gratis omdat ik mijn module met wereldbol-afbeelding retourneerde). Beide modules had ik trouwens nooit gebruikt omdat ik mijn softcam gebruikte. Jullie gaan dus zien dat ik 2 opnames tegelijk maak en dat ik naar 1 zender tegelijk kijk; de 2 opnames zijn ongecodeerd, dus achteraf decoderen hoeft niet. Veel kijk-plezier!
 9. Hoi Nummer10 Van harte gefeliciteerd!!
 10. Hoi Vrije Fries, Ik kreeg m niet binnen. iig dank voor je reactie.
 11. Hoi Vrije Fries, Ik kreeg m niet binnen, wel kreeg ik MMG-D185 HD Enc Op 11471V kreeg ik deze binnen, maar met een symb van 7199, DVB-s2. Is 11472V, 13311 DVB-S2 toevallig ook de freq waar dat schip Huntegruden (of zoiets) op wordt uitgezonden?, dat zou dan alles verklaren omdat ik Huntegruden nooit meer heb kunnen ontvangen sinds ze van freq -jaren geleden- veranderd zijn. Veel groeten man! Bones
 12. Hoi Nummer10 Veel succes bij Team Onderhoud!
 13. Hoi Nummer10 Op 11472V, 13311 DVB-S2 trok ik niks binnen, totaal geen signaal; Daarna deed ik een blindscan van 11470 t/m 11474 vertikaal; Op 11471V kreeg ik signaal van een symbolrate van 7199 DVB-s2. De naam van dat station is: MMG-D185 HD Enc Ik hoorde duitse muziek (geen Rieu), beeld had ik echter niet. Ik heb getest tot 20:26 uur. Jammer man! Veel groeten en om de teleurstelling te verwerken raad ik ja aan om "Bommetje" te maken in je geweldig mooie zwembad.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.