Jump to content

Bones

Members
 • Content Count

  1,449
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

137 Excellent

About Bones

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 10/23/1958

Personal Information

 • Location
  Muiden

Recent Profile Visitors

103 profile views
 1. Hoi Vrije Fries Alsnog van harte gefeliciteerd! (beter laat dan nooit toch?)
 2. Hoi vrienden, Ik herinner mij Catweazle ook nog als de dag van gisteren, speciaal die momenten dat hij aan de lichtschakelaar zat om een lamp aan te steken, dan maakte hij ook van die leuke geluiden en gebaren met zijn hand. Uiteraard ging de lamp branden als hij het lichtknopje aanzette.
 3. Ook namens mij voor alle members een goed en gezond 2019 gewenst!
 4. Bedankt! Het was een fijne dag.
 5. Hoi BT Hartelijk gefeliciteerd! :bier: :banaan:
 6. Ik zag pas later dat ik het in een muziek-draadje heb gepost, excuses, ik zag alleen de titel: Zo en nou even een.... BT je mag dit bericht verwijderen (of verplaatsen) Groetjes, Bones
 7. Trappist: Zundert 10 van brouwerij De Kievit; Ja jongens, 10% en echt heerlijk! Nou begrijp ik waarom Freggel daar woont!
 8. Hoi NR10 Ook namens mij van harte gefeliciteerd!
 9. Nog van harte gefeliciteerd Wing!
 10. Hoi BT Mijn dank is verpletterend! Ik heb precies gedaan wat je had geschreven en het euvel is verholpen! Nogmaals dank!
 11. Hoi iedereen! Sinds ongeveer 1 week heb ik iets merkwaardigs met mijn PC: als ik wil afsluiten, krijg ik een melding in beeld: QUOTE "1 app wordt gesloten en de pc wordt afgesloten Klik op Annuleren om eerst waar u mee bezig was op te slaan." "Task Host Windows" "Achtergrondtaken worden gestopt via de takenhost (Microsoft\Windows\DeviceDirectoryClient\Register User Device) UNQUOTE Dan kan ik kiezen uit twee knoppen aan te klikken: "Toch afsluiten" en "Annuleren". Ik kies dan voor Toch afsluiten, en dan gaat het afsluiten goed. Wat ik vreemd vind is: 1. Vroeger had ik die melding nooit. 2. Ik ben helemaal niet bezig iets op te slaan. Ik krijg deze melding dus iedere keer als ik wil afsluiten. FYI Ik draai met Win10 en gebruik IE11. Wie weet hier het antwoord op?
 12. Bones

  Provo beweging

  Hoi The Matrix Weet je DIT nog? We schelen maar 10 jaar in leeftijd (in october wordt ik zestig, maar ik herinner mij die acties nog goed). Al dat gelul over Zwart en Wit, ik bemoei me er niet mee.
 13. Bones

  Provo beweging

  Tsja, het is allemaal zo overtrokken; straks willen ze ook nog het dammen en schaken gaan verbieden. Weet je nog de Provo beweging Amsterdam? Die plaatste allemaal witte fietsen, zodat iedereen gewoon een fiets kon pakken. Let op die fietsen waren wit; Is dat dan ook discriminatie? Laat de regering zich maar bezig houden met echte discriminatie (dus als een man een buitenlandse achternaam heeft, dat hij niet buitengesloten wordt met een sollicitatiegesprek). En ieder jaar dat gelul over zwarte piet, die ambtenaren hebben gewoon niks beters te doen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.