Jump to content

Bones

Members
 • Content Count

  1,488
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

147 Excellent

About Bones

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 10/23/1958

Personal Information

 • Location
  Muiden

Recent Profile Visitors

474 profile views
 1. Hoi Nummer10 Ook namens mij van harte gefeliciteerd!
 2. Bones

  Ff wachtuh!!!

  Hoi Jongens, Hier een waar gebeurd verhaal waar ik niet trots op ben: Ten eerste moeten jullie weten dat er een pizzeria naast mijn stamkroeg zat. Ik zat op het terras van mijn stamkroeg lekker een Belgisch biertje te drinken; toen kwam de pachter van de pizzeria langs en ik vroeg aan hem: "Heb je ook een lekkere pizza voor mij?" (want ik had geen zin om te koken); hij zei tegen mij: "de lekkerste pizza die ik je wil aanbevelen is er een met zeevruchten". Ik zei tegen hem: "doe die dan maar". Een half uur later bracht hij mijn pizza in een kartonnedoos op het terras van mijn stamkroeg. Het zag er zeer smakelijk uit: een pizza met inktvis, mosselen, tonijn en nog met andere soorten vis. Mijn makkers uit de kroeg wilde die pizza ook wel zien (ik had er maar 7 euro voor te hoeven betalen). Toen ik die pizza-doos open deed keek iedereen zijn ogen uit; er was een run op die pizzeria naast mijn stamcafe. ze wilde allemaal diezelfde pizza en voor dezelfde prijs. Even later kwam de pachter van de pizzeria naar me toe en hij zei: "wat flik je me nou?" deze pizza was voor jou persoonlijk bedoeld". Hij heeft dus verlies geleden die avond. Ik heb daarna die pachter nooit meer gezien en nu zit er een Indonesisch restaurant in. Had ik me bek maar gehouden.
 3. Bones

  Ff wachtuh!!!

  Ik denk inderdaad @BT dat het is voor de inkomende lucht; in die link kun je een fotootje zien dat iemand iets zit te verstellen. Freggel, geniet van je pizza's en smakelijk eten!
 4. Bones

  Ff wachtuh!!!

  Lijkt op een Weber, Maar waarvoor die schoorsteen aan de onderkant dient weet ik niet; klik op onderstaande link. https://www.heuts.nl/weber-kolen-barbecue-mastertouch-57-cm
 5. Hoi Freggel Ook namens mij feliciteer ik je dochter en jou! Eindelijk goed nieuws in deze barre corona-tijden. Groetjes, Bones
 6. Hoi Freggel Ik weet niet hoe oud je dochter is, maar mijn huishoudelijke hulp is van het bedrijf Amaris; de leeftijdgrens ken ik niet, ik heb diverse hulpjes gehad, maar het varieerde van 18 jaar t/m ver in de 60. Nu heb ik een vaste hulp van 59. Laat je dochtertje goed informeren naar haar salaris want alle hulpjes die ik heb gehad waren ongeschoold. Het gaat via het CAK (dus Amaris werkt samen met het CAK, en ik moet ongeveer 17 euro per 4 weken betalen). Laat je dochtertje niet de kaas van haar brood laten afvreten. Nou groetjes man, Bones
 7. Thanks BT; Ik wil altijd lid blijven van jouw board, omdat het het beste board ter wereld is. Tevens bedank ik De Vrije Fries (L.Oosterhof) voor zijn bijdragen op dit board. Uiteraard dank ik ook Aart44 en Freggel1 en Nummer10; zo kan ik wel even doorgaan; Maar nu doet mn klauw pijn, dus ik stop met seinen. Iedereen bedankt voor jullie bijdragen, Ik blijf actief op dit board, hoewel het met enige moeite is ivm mijn gebroken linker pink.
 8. Nou jongens, ik heb CDS tabé gezegd. Ik ben overgegaan naar KPN alles in één. Scheelt me een hoop centen. Ik had eerst een download snelheid van 16,07 mbps, en die is nu meer dan 94.00 mbps; mijn download snelheid was 0,85 mbps en die is nu meer dan 25 mbps. Het leuke is dat ik nu ook veel minder ga betalen per maand. Mijn schotel doe ik nooit weg, die gebruik ik voor de FTA-zenders (bv The voice UK op ITV). Ik wil altijd lid blijven op dit board, ik zal alleen niet meer zoveel seinen omdat mijn linker pink is gebroken, dus kan ik niet meer goed tikken. Groetjes, Bones
 9. Jongens, hou de moed er Jongens, hou de moed erin! Ik heb zelf HSP (Hereditaire Spastische Paraparese) en kan bijna niet meer lopen. Denk aan de leuke dingen die je hebt meegemaakt! Kan ons wat schelen wat we mankeren! Denk aan de leuke dingen zoals bv die satelliet dag in het toenmalige zwembad van Nummer10 in Overschie. Of denk aan de eerste keer dat je je vrouw...…... laat vwb de laatste regel je fantasie maar op hol slaan.
 10. Hoi Freggel Wat geweldig mooi! Ik heb nog ergens onder het stof liggen een LP genaamd: A Friday night in San Francisco, daar speelden 3 gitaristen: Al Di Meola, John McLaughlin en Paco de Lucía. Nou Freggel, het is allemaal lang geleden, maar als je van bovenstaande muziek houd weet ik bijna zeker dat je hier ook van houdt.
 11. Voor de Kerst-wensen ben ik helaas te laat (ik post dit bericht op 27-12-19), maar voor alle members van dit board: Alvast een gelukkig nieuwjaar!
 12. Man, wat ben ik laat! Sorry daarvoor! Ik zit niet meer iedere dag achter de computer, dus dit bericht lees ik net pas. @aart44 Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ik wens je nog veel goede jaren!
 13. Iedereen bedankt! Groetjes, Bones
 14. Ik ben wel erg laat met deze posting, mijn excuses daarvoor. BT, nog van harte gefeliciteerd!
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.