Jump to content

janblues

Members
 • Content Count

  698
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About janblues

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 02/21/1952
 1. Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. En gebruik messen alleen voor het bereiden van eten.
 2. Het is idd de telefoon. Op een andere j7 werkt alles wel.
 3. Het schijnt te liggen aan een software foutje bij de a50. De app komt er wel op maar er zit geen zenderlijst in. Ga het even proberen met een andere telefoon.
 4. Ik deelde het ook gewoon met mijn zoon en dat lukte wel. Maar ik ga dit proberen. Bedankt voor het advies.
 5. Ik wil tv kijken met een google chromecast. Je kan dat doen via een app op je telefoon. Alles werkt goed op mijn telefoon maar de app werkt niet op de telefoon van mijn vrouw. Ik heb een samsung j7 en zij heeft een samsung a50. Maar ik krijg het niet voor elkaar op haar telefoon. Kan iemand mij helpen aan een oplossing?
 6. Zucht........ Het wordt tijd voor wat ander om naar te kijken. Maar jij kan altijd nog naar dat bos met die dames.
 7. Nee Ik had een TOYOTA Corona 1964. http://www.cars-directory.net/specs/toyota/corona/1964_0/picture/ De auto was toen 12 jaar oud en had 300.000 km gereden. En ik heb er ook nog 100.000 in gereden. Zonder onkosten. Een prima auto. Het was een van de eerste Toyota's in ons land.
 8. Alle inverters die ik zelf heb geplaatst gingen opstarten bij een bepaalde spanning van de panelen. Maar nu weet ik nog steeds niet wat jouw inverter aan kan.
 9. Dan wordt hij dus niet te warm in die omgeving. En de panelen leveren die ook meer als de inverter aan kan? En je bedoelt drempel spanning 150 volt. Bij mij hadden ze dat wel gedaan 25oo Wp aan panelen en de inverter 2kw. En dan wordt hij te warm. Ten eerste heb je dan meer warmte van de zon en ook nog eens teveel vermogen op je inverter.
 10. Hallo the matrix. 5 jaar dat is wel snel. Nog garantie mag ik hopen. Vr.gr. Jan B
 11. Het is een gewone nette auto maar het is een diesel. En die wil men niet meer.
 12. Ja BT wat je schrijft dat weet ik. Maar je kan geen smartkaart meer los kopen. Dan kan je met een cam modul kijken en heb je maar 1 AB.
 13. Bij ons kan het analoog signaal niet meer ontvangen na 9-7-2019. Om iedere tv van een ontvanger te voorzien is geen optie. Een extra smartkaart is niet meer verkrijgbaar. Hoe kun je straks op meerdere tv's kijken.
 14. Maar er is ook nog een andere kant. We hebben een mooie auto maar is eigenlijk te groot. We keken uit naar een wat kleinere Toyota hybrid. Ik wilde de grootste auto inruilen,verkoop prijs garage tussen 8 en 10 duizend euro. Ik werd eigenlijk gewoon weg gestuurd. Of de auto achter laten voor 1500 euro.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.