Jump to content

janblues

Members
 • Content Count

  724
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About janblues

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 02/21/1952

Recent Profile Visitors

575 profile views
 1. Zonder hoofdtelefoon klinkt het ook voor geen meter hoor freggel. Ik denk dat de rest van je installatie dat ook moet kunnen verwerken.
 2. janblues

  Ovenvers!

  We wijken weer lekker af. Je bedoeld een kook groep.2x de fase en 2x de nul. En de nieuwe kookplaten hebben nu maar 2x een fase nodig.
 3. janblues

  Ovenvers!

  Freggel als je overstap op electra met oven let dan wel even op de aansluit waarde. Ik moest laatst zoiets aansluiten maar dat ging niet. Aansluit waarde 14 Kw.
 4. janblues

  Ovenvers!

  Volgens mijn hoorde dit bij de koffie 😀 Ik hoefde voorlopig niet meer naar de HA voor controle. Mijn waardes waren perfect.
 5. Dit komt mij verhaal heb ik al eerder gelezen freggel. Hier of bij de eenden. Is mij een beetje te duur.
 6. Je lengte ja ja😆 Ik ben 179 cm was 78 Kg nu 71,8 alles uit behalve de lamp. En maar 2 jaar jonger hoor. 193 cm is toch niet iets boven de heup mag ik hopen voor jouw. Want dan snap waarom je de ramen niet schoon krijgt.🧗‍♂️
 7. Dat is best heftig zo hoog. En voelde dat wel goed dan? Ik merk eigenlijk niks van mijn cholesterol maar wel van mijn suiker spiegel. Mijn vrouw heeft het omgekeerde dat is een stuk minder. Het ouder worden merk ik ook wel wat maar ik kan nog best veel. Ik ben al zins de corona thuis en 6 kg afgevallen van het werken in de tuin. Kan mijn tenen weer zien.😃
 8. Ik heb eigenlijk ook al van alles geprobeerd. Zonder suiker is nu het probleem sterker nog ik vind het al gauw te zoet. Vroeger was het zo dat mijn vrouw zij al die suiker er is maar amper plaats voor je koffie. Ik gebruik ruim 4 jaar al geen suiker meer. Een opschuimer had ik ook al gekocht maar dat was ook geen oplossing. Begravenis koffie vond ik vroeger lekker uit een hoge pruttel pot. Mijn zoon heeft een koffie boon machine die is ik ook niet lekker. Thee vind ik best te drinken zonder suiker. The matrix die van mij tussen de 7 en de 8. Ik moet nu mijn cholesterol verlagen. Was 4.1 en de laatste keer 3.8 volgende week vrijdag de uitslag.
 9. Mijn suiker spiegel lag best wel hoog. Maar ik heb een hekel aan pillen en heb gevraagd naar een oplossing zonder pil of spuit. Ik mocht het wel proberen en het is mij met gezond eten wel gelukt. Maar die koffie die vind ik niet meer lekker.
 10. Vanwege onderdoms zuikerziekte neem ik geen suiker meer in de koffie. Door gezond te eten is mijn suikerspiel 4,5 dus perfect. We drinken senseo koffie en ik kan er niet aan wennen zonder melk en suiker. Koffie bij hema of tuinland vind ik wel lekker zonder melk en suiker. Onze senseo is bijna op. Maar waar maak je wel goede koffie mee.☕☕
 11. janblues

  Ovenvers!

  Dat kan jij ook BT. Hier doen we dit ook vaak. Laaste keer met kip gehakt, geen aanrader, maar je probeert wat.
 12. Die zien er idd lekker uit.
 13. Ik heb nog niks gehoord in het nieuws maar er schijnt een lek te zitten in deze app. Of is dit onzin.?????
 14. Hier in de provincie valt het gelukkig mee. Bij ons in het dorp 6 personen die het hebben gehad. Mijn dochter ook maar ze heeft ons gelukkig niet besmet. Ik denk dat ik nu ook al 7 weken het thuis ben.
 15. Wij hebben hier ook een echte Italiaan en het is er vaak druk. Dus ik kan ze daar ook halen. Jullie wonen wat ver weg anders zou ik zeggen kom eens proeven.👌 Een stenen oven moet je wel heel langzaam opstoken freggel. We stoken hem soms al een dag van te voren langzaam op.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.