Jump to content

* * * Het Satellite Fun Team wenst u allen een Vrolijk Paasfeest! * * *


Paashaas Funboard Paasmand

janblues

Members
 • Content Count

  683
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About janblues

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 02/21/1952
 1. Hier moet het nog beginnen.Er moest eerste kerstdag nog gewerkt worden.En nu worden hier in de keuken veel lekkere dingen gemaakt.Mijn kook kunsten werden vroeger niet zo gewaardeerd en daar pluk ik nu de vruchten van. @ the matrixs ik hoop dat je gauw weer beter wordt.Volgende keer gewoon oordopjes in doen.
 2. Voor iedereen prettige kerstdagen van uit Baflo. Jan Blues.
 3. Herfstvakantie ja daar had ik even niet aan gedacht. Ik heb nog nooit langdurig in een zieken huis gelegen maar het lijkt me verschrikkelijk als het zo snel moet. Als je heel lang onderweg bent is natuurlijk ook niet goed en nu snap ik de keuze beter.
 4. Kon even niet meedoen. Maar ik vind dat Rutte toch wel iets meer had kunnen doen. Een ziekenhuis is geen pretpark voor de mensen die er liggen. En ik blijf er bij dat de mensen maar zo snel mogelijk moesten oprotten. En daar had hij moeten ingrijpen. Net als bij ons hier met de NAM. Nu hebben die gasten aardgas condensaat in het riool gedumpt. Dat had heel anders kunnen aflopen met een gemie park er naast.
 5. Zieken huis slotervaart. Dit kan toch niet. Waar is de "HEER" Rutte!!!! >
 6. @ freggel heb je dit nog gezien.
 7. Van harte gefeliciteerd nummer 10
 8. Van harte gefeliciteerd Wing.
 9. Het is een Fronius Galvo 2Kw Ik heb nog geen knopje gevonden maar misschien wil het wel wat anders. Een totaal reset. Heb ik bij in bedrijf zetten ook moeten uitvoeren. Toen wilde hij niet opstarten. Frequentie was in gesteld op 60 Hz. Moet even zoeken naar de code ooit gekregen van de importeur. Maar nu weg natuurlijk.K*T.
 10. @ the matrix het is idd voor zonnepanelen. Het rare is ik kan wel zien wat hij doet maar niet bij de instellingen. Ik ga het proberen.
 11. Ik heb een inverter die ik niet meer kan uitlezen. Na dat ik een nieuwe router heb vraagt hij om een gebruikers naam en een wachtwoord. De oude heb ik wel maar die kent hij niet.
 12. Ik denk dat je gelijk krijgt BT. Maar eerlijk is het niet. Bepaalde dingen doen me steeds meer aan vroeger denken. Dat de mensen met veel geld de regels bepalen.
 13. Blijft het kabinet zitten of niet.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.