Jump to content

janblues

Members
 • Content Count

  738
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About janblues

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 02/21/1952

Recent Profile Visitors

712 profile views
 1. Bij ons was de keuken eerst ook klein.3.50 m bij 3 m. Toen een stuk er bij aan gebouwd kleine 6 bij 6 en daar een hoek keuken in geplaatst met een eiland.Maar die ruimte is nu de woonkamer geworden en de keuken staat nu bijna weer op zijn oude plek.Mijn vrouw houd van veranderen.Pffff. Geen afzuiging meer boven het aanrecht want die zit nu in de kookplaat. Ik moest vorig jaar wat we hadden een behoorlijke lekkage gehad en het plafond moest worden vervangen.Toen alles maar in een keer gedaan.
 2. Een aanrecht is gauw te vol. Vorig jaar een nieuwe keuken geplaatst. We hadden aan bij de kanten een aanrecht en opberg kast aan de ene kant en aanrecht aan de andere kant.Hij is nu maar een kleine 5meter meer.
 3. Inmiddels toch het signaal kunnen meten. Dat was 80 procent dus dat moet genoeg zijn.
 4. Na wat instellingen gaat het de goede kant op. De koffie begin al redelijk goed te smaken. Alleen het melk opschuimen is nog een dingetje met stoom. Ik had ooit al een melk opschuimer gekocht en die gaan we maar gebruiken. Een severin met inductie voor koud en 4 warmte temperaturen.
 5. Hij is binnen en staat nu in fabr. instelling maar dit smaakt al beter.
 6. Ga maandag maar even bellen. Bij coolblue doen ze alles met een 😀
 7. Hallo BT De firmware is wel goed. Maar het rare is soms zoek en vind hij ze wel maar ik zit nu al dagen te klooien. En normaal gesproken zou je zeggen hij moet ze vast houden. Maar de zenderlijst is helemaal leeg.
 8. Het heeft niet veel opgelost maar met ctrl alt en dan op de min toetsen wel.
 9. We hebben hier tv van ziggo. We zijn steeds de zenderlijst kwijt. Het gaat maanden goed maar op eens is alles weg. En dan lees ik geen signaal. Maar signaal is er wel want als ik er een ziggo kast gebruik kan ik via hdmi gewoon kijken. Hoe kan ik zien of er misschien teveel verlies is.? Tv is 4 maand oud.
 10. Bedankt voor jouw oplossing. Het is super irietant even aanraken en alles is heel erg groot.
 11. Onze laptop krijgt kuren. Als je over het stukje wrijft voor het pijltje wordt het beeld steeds groter. Is dit ook uit te zetten in windows 10?
 12. Valt alweer mee misschien morgen of zaterdag.
 13. Alles is wat langer onderweg tegenwoordig . Duurt 5 werkdagen. Ik had van onze dyson stofzuiger een onderdeel besteld. Heeft 9 week geduurd voor hij binnen was.
 14. Koffie apparaat besteld. Een Melitta Caffeo Solo & Milk. Nu maar hopen dat het wel lekker gaat smaken. Wordt vervolgd
 15. Zonder hoofdtelefoon klinkt het ook voor geen meter hoor freggel. Ik denk dat de rest van je installatie dat ook moet kunnen verwerken.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.