Jump to content

janblues

Members
 • Content Count

  691
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About janblues

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 02/21/1952
 1. Alle inverters die ik zelf heb geplaatst gingen opstarten bij een bepaalde spanning van de panelen. Maar nu weet ik nog steeds niet wat jouw inverter aan kan.
 2. Dan wordt hij dus niet te warm in die omgeving. En de panelen leveren die ook meer als de inverter aan kan? En je bedoelt drempel spanning 150 volt. Bij mij hadden ze dat wel gedaan 25oo Wp aan panelen en de inverter 2kw. En dan wordt hij te warm. Ten eerste heb je dan meer warmte van de zon en ook nog eens teveel vermogen op je inverter.
 3. Hallo the matrix. 5 jaar dat is wel snel. Nog garantie mag ik hopen. Vr.gr. Jan B
 4. Het is een gewone nette auto maar het is een diesel. En die wil men niet meer.
 5. Ja BT wat je schrijft dat weet ik. Maar je kan geen smartkaart meer los kopen. Dan kan je met een cam modul kijken en heb je maar 1 AB.
 6. Bij ons kan het analoog signaal niet meer ontvangen na 9-7-2019. Om iedere tv van een ontvanger te voorzien is geen optie. Een extra smartkaart is niet meer verkrijgbaar. Hoe kun je straks op meerdere tv's kijken.
 7. Maar er is ook nog een andere kant. We hebben een mooie auto maar is eigenlijk te groot. We keken uit naar een wat kleinere Toyota hybrid. Ik wilde de grootste auto inruilen,verkoop prijs garage tussen 8 en 10 duizend euro. Ik werd eigenlijk gewoon weg gestuurd. Of de auto achter laten voor 1500 euro.
 8. Hier moet het nog beginnen.Er moest eerste kerstdag nog gewerkt worden.En nu worden hier in de keuken veel lekkere dingen gemaakt.Mijn kook kunsten werden vroeger niet zo gewaardeerd en daar pluk ik nu de vruchten van. @ the matrixs ik hoop dat je gauw weer beter wordt.Volgende keer gewoon oordopjes in doen.
 9. Voor iedereen prettige kerstdagen van uit Baflo. Jan Blues.
 10. Herfstvakantie ja daar had ik even niet aan gedacht. Ik heb nog nooit langdurig in een zieken huis gelegen maar het lijkt me verschrikkelijk als het zo snel moet. Als je heel lang onderweg bent is natuurlijk ook niet goed en nu snap ik de keuze beter.
 11. Kon even niet meedoen. Maar ik vind dat Rutte toch wel iets meer had kunnen doen. Een ziekenhuis is geen pretpark voor de mensen die er liggen. En ik blijf er bij dat de mensen maar zo snel mogelijk moesten oprotten. En daar had hij moeten ingrijpen. Net als bij ons hier met de NAM. Nu hebben die gasten aardgas condensaat in het riool gedumpt. Dat had heel anders kunnen aflopen met een gemie park er naast.
 12. Zieken huis slotervaart. Dit kan toch niet. Waar is de "HEER" Rutte!!!! >
 13. @ freggel heb je dit nog gezien.
 14. Van harte gefeliciteerd nummer 10
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.