Jump to content

the matrix

Members
 • Content Count

  413
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About the matrix

 • Rank
  Sr. Member
 • Birthday 04/06/1950

Personal Information

 • Location
  Almelo
 1. Het is altijd weer genieten van zo'n prachtig stukje natuur. 😍
 2. Top , ze zal niet winnen maar staat nu op gedeelde 10e plaats .
 3. BT. Vreemd ik heb gewoon via email gestemd en heb dat linkje genegeerd en kreeg gewoon stemrecht. Namens Jeanne iedereen bedankt.
 4. Stem op de foto van mijn vrouwtje gemaakt in ouwehands dierenpark. https://fotowedstrijd.ouwehand.nl/nl/wedstrijden/mei---fotowedstrijd/jeanne
 5. Ik had ook regelmatig varierende snelheden , ik heb in windows 10 de app ookla geinstalleerd en heb daarin een vast server gekozen. . Sindsdien meet ik mijn volledige up ~600mb en down ook 600mb. Meestal wordt geadviseerd om het modem ruim 10 minuten van de spanning te ontdoen, zodat interne spanningen afgebouwd worden. Ik neem aan dat je de test bekabeld uitvoert en niet via Wi-Fi.
 6. Normaal wil je dat als op de hdd informatie staat en je vermoedt dat de printplaat kapot is. Zo heb ik ooit een 3TB hdd weten te herstellen door een losse printplaat, 5€ , te kopen bij aliexpress en had weer een werkende hdd. Het is dan belangrijk een identieke printplaat en zelfs het revisienummer is dan essentieel. Voor het omzetten van platters is dat grote onzin omdat die platters onder de meest stofarme omgeving vervangen moeten worden . Een beetje stof op de platters is gelijk einde leven van de hdd.
 7. Bedankt , doet me goed! Weer een zooitje rimpels erbij.
 8. Je ziet steeds meer dat nieuws sites zoals nu.Nl een zwarte achtergrond hebben met witte.karakters. Dat vind ik persoonlijk het fijnst om te lezen . De kaders rondom deze vensters zouden zo kunnen blijven. Maar het is erg persoonlijk. Iig geen bonte mengeling van kleuren. Dat iets donkere thema is al wat mij betreft een goede verbetering. Top. 👍
 9. Je ziet steeds meer dat nieuws sites zoals NU.NL een zwarte achtergrond hebben met witte karakters. Dat vind ik persoonlijk het fijnst om te lezen . De kaders rondom deze vensters zouden zo kunnen blijven. Maar het is erg persoonlijk. Iig geen bonte mengeling van kleuren.
 10. Het is nog een heel gezoek waar alles verborgen zit. kan het beeld anders ingesteld wordenwitte achtergrond is erg vemoeiend. Als de website totaal gereed is dan Chapeau.👍
 11. Alvast gefeliciteerd voor 2020-2021-2022-2023-2024-2025-2026-2027-2028-2029 en 2030
 12. Die Hertog Jan (ook mijn favo biertje) maakt die italiaanse bol met lekkernijen helemaal af.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.