Jump to content

the matrix

Members
 • Content Count

  440
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About the matrix

 • Rank
  Sr. Member
 • Birthday 04/06/1950

Personal Information

 • Location
  Almelo
 1. Je hebt gelijk maar als de regering zijn schuld aflost neemt het totale kas tegoed slechts 2% toe en dat is nooit genoeg om niet te hoeven korten en indexeren. Dat bedoel ik te zeggen. En volgens mij hebben ze alleen uit de pot van ABP gejat. Die hebben dan recht op de roof. Die zou dan een paar procentpunten meer omhoog gaan , of dat genoeg is betwijfel ik. Dus andere pensioenfondsen blijven buiten schot en gaan korten , dat roepen ze al 3 jaar. Mismanagement ten top, waarom ook? Korten is toegestaan en waarom zou je dan het rendement verhogen omdat je de rekenrente de schuld kunt geven. Makkelijke bedrijfsvoering. Toch. Het huidige gegraai van alle pensioenfondsen is buitenproportioneel.
 2. Heej waar is mijn "mossel" foto gebleven? Opnieuw dan maar
 3. Daar schiet me wat te binnen bij het zien van het filmpje Het mosselseizoen is weer begonnen. πŸ˜™
 4. Wat is nu 30 miljard gulden t.o.v wat er nu geroofd wordt. 30 milj gulden zal huidig naar ca 30 miljard € gegroeid zijn zeer ruim gerekend In kas ca 1500 miljard euro. Dus 30milj = 2% gejat destijds. Waar maakt men zich druk om. Kortingen nu ca 3-5 % Al jaren geen inflatiecorrectie ca 6-8% Hou het maar op 10% en dat is 150 miljard gejat. Dan zijn die 30 miljard gulden inpak papier voor de huidige stropers praktijken.
 5. Absoluut niet ik heb ook maar een paar vrienden geaccepteerd. En degene die rommel en onzinnige dingen deelt daarvan zet ik de berichten van uit. Heb geen behoefte aan foto's van een etentje of een nieuwe tatoo. Puur gebruik voor iteressante zaken gedeeld met hoofdzakelijk familie in brabant.
 6. Shit dat samenvoegen is niet grappig in eerste berekening was ik uitgegaan van 1 x per maand , dus paste ik dat aan naar 2 x per maand.
 7. Het reken je rijk topic. Het blijft bij ca 250€ per auto.En hopen dat je met de rit geen stukken krijgt. Maarrrrrrrr Volgens ANWB is de gemiddelde km prijs van een auto 40-45ct dus 14km a 42,5 = 5€95 Winst komt dan uit op 13€15 - 5€95 = 7€20 per maand = 86,40€ p/j per auto En haal het niet in je hoofd om een kop koffie te drinken met appeltaart πŸ˜‰ Als er ook nog voordeel met boodschappen is dan wordt het verhaal anders. Maar puur auto voordeel is nog geen 100€ per jaar per jaar In jouw rekenvoorbeeld : Had je 1000 auto's en allen deelnemers aan het verkeer dan was de besparing 250.000€ per jaar Het reken je rijk topic. Het blijft bij ca 250€ per auto.En hopen dat je met de rit geen stukken krijgt. Maarrrrrrrr Volgens ANWB is de gemiddelde km prijs van een auto 40-45ct dus 14km a 42,5 = 5€95 Winst komt dan uit op 13€15 - 5€60 = 7€20 per maand = 86,40€ p/j per auto x2 =172,80€ En haal het niet in je hoofd om een kop koffie te drinken met appeltaart πŸ˜‰ Als er ook nog voordeel met boodschappen is dan wordt het verhaal anders. Maar puur auto voordeel is nog geen 100€ per jaar per jaar In jouw rekenvoorbeeld : Had je 1000 auto's en allen deelnemers aan het verkeer dan was de besparing 250.000€ per jaar Het reken je rijk topic. Het blijft bij ca 250€ per auto.En hopen dat je met de rit geen stukken krijgt. Maarrrrrrrr Volgens ANWB is de gemiddelde km prijs van een auto 40-45ct dus 14km a 42,5 = 5€95 Winst komt dan uit op 13€15 - 5€60 = 7€20 per maand = 86,40€ p/j per auto x2 =172,80€ En haal het niet in je hoofd om een kop koffie te drinken met appeltaart πŸ˜‰ Als er ook nog voordeel met boodschappen is dan wordt het verhaal anders. Maar puur auto voordeel is nog geen 200€ per jaar. In jouw rekenvoorbeeld : Had je 1000 auto's en allen deelnemers aan het verkeer dan was de besparing 250.000€ per jaar
 8. Gelukt , slepen ging niet maar met copy van de services van de ene en paste in de tweede lijst en daarna alle bouquets in een klap met copy en paste , werkte jouw recept met dreamset precies zoal ik wil. Oploaden lukte niet maar had de settinglijst daarna in dreambox edit ingelezen en geupload. Hans + caiway en streams staan nu in de box met de juiste bouquets. Thanks
 9. Ik heb problemen met dreamset. Heb de dreambox ip adres etc goed gezet en bij de test zijn de gevonden mappen en ip adres keurig ok. Wil ik nu mijn setting lijst uploaden of downloaden dan verdomd deze de setting lijst van de dreambox (gigablue) te up- of downloaden. Voordat ik me weer wat op de hals haal. Kun je de de services en de bouquets van de 2e dreamset naar de eerste slepen of alleen de services??
 10. Ik heb een probleem met het maken (combineren) van mijn settinglijst. Ik heb caiway kabel deze is afwijkend van de standaard caiway. Daar heb ik een setting lijst van gemaakt met de nodige bouquets. Met dreamboxedit. Nu neem ik een settinglijst van Hans 9-13-19-23.5-28 en verwijder in deze lijst het onnodige. Nu moet ik van deze twee een geheel maken. Dus eerst maar in Hans de services en bouquets geexporteerd. Vervolgens mijn caiway lijst geopend en beide services en bouquets geimporteerd . En krijg keurig een samengestelde lijst. Goed toch........maar alle streams zijn niet meegekomen. Dus andersom eerst de aangepaste Hans geladen in dreambox edit. En daarna de geexporteerde kabel services en bouquet lijst hierin geimporteerd. Helaas 0 services geimporteerd. Hoe krijg ik het nu voor elkaar om zowel Hans met streams en caiway te combineren tot 1 settinglijst?
 11. Zou FB het eenmaal opgegeven telefoonnummer toetsen of deze nog bestaat?
 12. Ik heb om dezelfde reden als nono mij laten verleiden door fakebook te gaan gebruiken. Bij aanmelden heb ik geen adres en geen telefoonnummers opgegeven en staan ook als zodanig in het FB profiel.
 13. Top prestatie na al dat getobπŸ‘
 14. Indien iemand nog mest nodig heeft voor de tuin. Binnenkort komt er een hoop vrijπŸ˜‚
 15. Dit was niet voor jou bedoeld maar Freggel zei in zijn vorig reply. Nee hoor geen alzheimer lite maar gewoon een vol geheugen. Teveel met teveel dingen bezig . Ff een ssd bijplaatsen
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.