Jump to content

the matrix

Members
 • Content Count

  477
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Very Good

About the matrix

 • Rank
  Sr. Member
 • Birthday 04/06/1950

Personal Information

 • Location
  Almelo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heb jij ooit met de invoering van zorgpremies de illusie gehad dat je goedkoper uit bent. Ben zeer benieuwd welke medicijnen nu niet meer vergoed worden. Nieuwe patienten moeten maagzuurremmers bij kruidvat kopen , tenzij je medicijnen krijgt voor chronisch aandoeningen en daar die maagbeschermers nodig hebt. Vanwege zeer laag vitamine d3 opbouw door afbraak d3 door statines, kreeg ik dus (bijna) d3 niet meer op recept. 800ie per dag haal maar bij het kruidvat. Gelukkig heeft HA mijn dosis opgekrikt naar 25.000ie 1x per maand en dat wordt wel vergoed. Ook diazepam 2mg 3x daags vanwege spierklachten statines moest ik zelf betalen, HA heeft aantekening gemaakt en krijg ze nu ook vergoed. Paracod (paracetamol icm met codeine) niet meer vergoed, losse codeine wel. Paracetamol wel kopen en de combi zelf slikken. Deze vier medicamenten bespaart mij per jaar ca 150€ Soms zit het mee. Dus eens zien wat er nog meer gesneden wordt , want waar naald en draad samenkomen dan wordt er genaaid.
 2. Klagende deelnemers. 6€ op 120€ = + 5% valt eigenlijk best mee in vergelijk met melk begin dit jaar 1€29---nu 1€65 2 liter halfvol verse.
 3. De plug waar de binnenader zit voordat je die op de LNB monteert goed dik insmeren met siliconenvet. (geen olie) Er zijn rubberen doppen die je over de plug kunt schuiven bij de connector, de isolatie kapjes die BT bedoelt . Ook deze vullen met siliconenvet voor het monteren , vocht en zilt krijgt dan geen schijn van kans om deze aan te vreten.
 4. Special voor freggel en nieuwsgierigen www.georzie.nl/touchdown.zip
 5. Is Aart nu 44 of 55 , whatever , gefeliciteerd , een fijne frisse zonnige dag gewenst.
 6. Moet je wel rechtsonder de naam van de ontwerper/eigenaar weghalen. Copy Cat!
 7. Nu valt het kwartje, Mijn vader was ook brood en banket bakker. Hij heeft het mij kwalijk genomen dat ik hbo electronica ging studeren. En alsmaar slimmer werd. Maar ja dat was 1968-1975 In mijn jongere jaren heb ik veel geleerd in de bakkerij , brood gebak en echte speculaas rond deze tijd. Top product was chocoladebollen en worstenbroodjes. In die tijd was modelleren niet aan de orde. Gewoon recht toe recht aan, als het maar lekker was. Maar uiteindelijk won de interesse electronics. Ruim 40 jaar electronic ontwerper. En nu 8 jaar vooral plafond en bankzaken.
 8. Alleen 5 NL servers, niet zo moeilijk die op te zoeken en een voorstel tot sluiting over te gaan, (zonder rechtzaak, schikking namens rechter) is dat 80% van het totaal aantal ? Of staan er in het buitenland nog tig andere servers die je kunt aftappen met vpn. Brein pocht veel, eerst dwars liggen met de komst van Netflix , Videoland, alsmaar tegenhouden met stompzinnige argumenten, En nu doen ze net alsof die mede door hun beleid ontstaan zijn, hoe kun je pronken met andermans veren. Brein loopt gewoon achter de feiten aan. Straks AppleTv+ en Disney Netflix en Videoland, nog een grote erbij einde oefening BREIN. brexit 2
 9. Had je het geluid uit? En idd waren "china shops" ook via ebay gesloten van 1-7 okt vanwege feest
 10. https://www.dumpert.nl/mediabase/7769933/13ce93e6
 11. Op 6 okt vraagt een jong ijsbeertje aan zijn moeder Is papa ook een ijsbeer? Ja natuurlijk is hij ook een ijsbeer , waarom vraag je dat? Iiiiikkkk hhheeebbbb hhhettt zzzoo kkkooudd.
 12. Vraag eens aan R. Weiler of hij/zij er eens even naar kijkt. Ongetwijfeld krijgt Weiler er beweging in.
 13. PME met een ongelooflijk slecht rendement, dat fonds lijkt mi geen verstand te hebben hoe men het resultaat na ruim 10 jaar op een acceptabel niveau moet op krikken. Het lijkt erop dat ze gewoon gebruik maken van het vrijbriefje "korten" Al reeds 2x gekort ~5% en daarna nogveens 1.5% en geen indexering. Boeven zijn het. Ja ik zit vast aan PME. Een demonstratie van 1000 man helpt idd niet, maar als geheel nederland demonstratief investeringen , verbouwingen, etc een of meerdere jaar uitsteld. de auto 50% minder gebruiken noem maar op. Dan wordt er in Den Haag behoorlijk gepiept. Demonstreren is niet alleen de straat op gaan. Enkele besparingen. Supersnel internet 73€ terug naar basis 40€ = 30€/mnd in de pocket. Nee Nee sticker scheelt je 10-15 € met de kerstgroet van de folderbezorgers. Ongelooflijk hoeveel er dan ineens iets komen bezorgen. Folders en stadskranten worden door volwassenen hier bezorgd en rond kerst plots door een tienie. En bijkomend voordeel (nadeel gemeente)is dat de papierbak leeg blijft.
 14. Het goede pensioen in NL is een doorn in het oog van andere EU landen. Zou me niks verbazen dat de opdracht uit Brussel komt voordat Brussel zelf ingrijpt. Ik ben wel gepensioneerd maar verwacht een flinke aderlating, korten in 2020 en denk je dat we er dan zijn ? Absoluut niet dus het korten gaat jaar na jaar spoken. Dus maar een remedie, alle voorgenomen investeringen stop zetten, Geen nieuwe keuken (huis heb ik nu 38 jaar en een hoop is outdated) geen nieuwe badkamer, jammer dan. En zeker geen verbouwing. Keuken voldoet nog prima scharnieren vervangen en gaat weer 10 jaar mee. Waarom een keuken van 10.000 voor een potten, pannen en een stapel borden. Zelfde geldt voor badkamer douchen , tanden poetsen, schijten en snel wegwezen. Wat de zorg betreft hogere basis minder collectiviteit en daarbovenop waarschijnlijk duurdere extra pakketten en minder vergoedingen. En dan de energierekening poeh hé deel belasting +90€ alleen al voor electra. Belasting technisch is er nog maar 1 ding aftrekbaar . Duurt niet lang meer voor massale demonstraties
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.