Jump to content

the matrix

Members
 • Content Count

  524
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Very Good

About the matrix

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 04/06/1950

Personal Information

 • Location
  Almelo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt voor de felicitaties, was een rustig dagje wegens ophok plicht. Maar ik mag nu de komende tijd in het extra bejaarden uur bij AH boodschappen doen. Het feestje wordt verschoven naar betere tijden. Grtjs
 2. Er zijn genoeg refurbished laptops te koop meestal voor een habbekrats en met licentie w10 home. Ook garantie. Heb dit jaar 5 stuks besteld voor mijn dochters en kleinkinderen en voor mij zelf. Prima toestellen en genoeg keuzes van simpel tot geavanceerd. Rebuy is prima te doen😉
 3. Op zich een zeer goed besluit. Maar ik verwacht een enorm aantal ziekmeldingen van ouders die hun kinderen nu niet kunnen laten opvangen. Mijn dochter heeft een 10 jarige zoontje , maar zij heeft aangegeven deze niet bij ons te droppen omdat wij bij de" kwetsbare ouderen " horen, die het advies hebben gekregen om sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden. En haar zoontje en heel veel kinderen snotteren in dit jaargetijde allemaal. Dus een probleem.
 4. Ik typ alleen met mijn rechter wijsvinger op mijn ipad., die is al een flink stuk korter dan mijn middelvinger.🙄
 5. En terecht, zoveel mogelijk indammen, hopelijk komt het tot rust. Als je de situatie in Italie onder de loep neemt, dan is het daar triest, mensen worden aan hun lot overgelaten en bij overlijden mogen dierbaren niet aanwezig zijn bij het afscheid. Pffffffffffffff. Ruim 1000 geregistreerde besmettingen nu in NL en 11 doden. Waarschijnlijk is het aantal besmettingen veel hoger maar te mild voor registratie. Dan is het sterftecijfer ergens tussen 0.3-1% op zich erg laag. Waar ik nieuwsgierig naar ben hoe het sterftecijfer normaal is in dit jaargetijde en nu met deze enge ziekte. Mss zijn de virus slachtoffers minimaal t.o.v. wat er normaal overlijdt. Maar wat er nu gebeurt laat zien dat de mensheid door een simpel virusje ontzettend kwetsbaar is. En er zijn nogal wat onbekende virussen die in de vriezers van de aardbol op de loer liggen door global warming. .
 6. Is oscam poort IP:8018 wel correct, ik dacht default IP:83 Kijk in bestand oscam.conf welke poort toegewezen is.
 7. Probeer een wagen vol met bosnimfen, succes verzekerd , Platte wagen met een stel bomen en struiken een soort bos en achter iedere boom een nimf . Net niet te, maar netjes.
 8. Erg sneu voor de grootste carnavalsoptocht in Twente --Oldenzaal, trekt normaal ruim 100.000 bezoekers en dat is niet zomaar van zondag naar maandag te verplaatsen. Iedereen hier weer aan het werk omdat de vakantie week in het noorden afgelopen week was. Moet op een zondag, . Optocht werd zondagmorgen afgelast terwijl praalwagens al op weg waren en groeperingen zich aan het schminken en zich aan het opdossen waren. Heel erg jammer zo'n laat besluit, maar veiligheid gaat voor alles
 9. Jammer voor de groepering "kozp" die kunnen nu geen discriminerende objecten afzeiken. Ze zouden diverse optochten bezoeken om te kijken of er figuren bijzaten die discrimenerend zouden zijn. Het wordt gvd met de dag erger, nog even en dan mag ik geen zwarte pet meer op. Of een blond biertje drinken. Pfffffffffff
 10. Een muli cd foto's en movie. Heb je al geprobeerd om de inhoud van de cd te "lezen" zonder autostart en dan het video gedeelte opstarten. Ook zou je kunnen proberen om de cd te openen en kopieren naar de pc. Mss werkt dan via de kopie op de pc wel.
 11. Gaat het hier om een eigen gebrandde cd of een originele cd. Eigen gebrandde cd's hebben geen lange levensduur, heb al tig gebrandde cd's en ook dvd's al verschrot.
 12. Probeer maar eens uit zou ik zeggen. Met mondkapje. Het is een taps toelopende soldeerpunt en die zorgt al voor snijvlak verschil. Als dat lukt kun je Freggel het typenummer doorgeven.
 13. Dat met een soldeerbout gaat helaas niet werken, 1) temperatuur is veel te hoog, tin smelt bij 240° dus van precisie is geen sprake. 2) als de soldeerpunt bevuilt wordt met smurrie van de tempex dan wordt de temperatuur onstabiel met nog meer gesmeer eraan. Wat wel kan is dat je om de soldeerpunt een koperdraad strak wikkelt met de nodige cm als uiteinde en met die uiteinde de templex behandelt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.