Jump to content

the matrix

Members
 • Content Count

  505
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Very Good

About the matrix

 • Rank
  Addicted Member
 • Birthday 04/06/1950

Personal Information

 • Location
  Almelo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja dat zou best kunnen dat die tussen de rubbermanschet en de trommel is geschoten. Dun spleetje , laatst haalt mijn vrouw een dun bloesje uit de wasmachine zit er een gigantische scheur in , heeft ook klem gezeten Tussen rubber en trommel. Iig weer een big MAC in de pocket
 2. Heb zojuist alle specificaties van de OPPO A5 naast de Samsung A10 vergeleken. Op de site van MM
 3. Freggel, niet boos worden, ik heb het hele internet afgestruind en zie enkele reviews die het toestel adviseren mn mediamarkt. Nou heb ik geen hoge pet op van adviesverlening van mediamarkt want die gaan voor de hoogste winstpakkers. Nergens zie ik ervaringen betreffende het toestel en verwacht niet dat er op een satelliet forum met ca 10 vaste bezoekers ervaring zal worden uitgewisseld. Het toestel heeft idd zeer goede.specificaties en dat voor ~200€. Zoveel voor zo weinig laten mij de wenkbrauwen fronsen en hoop idd dat je lang plezier ervan zult hebben. Het is en blijft een android en hoop dat er updates voor uitkomen om bugs op te lossen. Samsung ervaring heb ik wel 🥴maar dat was ook de reden dat ik overgestapt ben naar 🍎. Sorry als de fotograp verkeerd overgekomen is, jij als moderator mag hem dan ook verwijderen met toestemming
 4. 😂😂Sommige providers geven er een gratis Oppo selfie stick bij.
 5. Nooit van gehoord dus helaas, hier is alles 🍎
 6. Aart zat in een brommobiel, botste tegen een auto (of andersom) en werd uit zijn brommobiel geslingerd. Vreselijk om zo aan je einde te komen. Vond hem de beste acteur voor kinderen. Jammer, nabestaanden sterkte!
 7. Genieten is er wel bij hoor, maar frustrerend is dat wat je graag zou willen doen, bv klussen, niet meer te doen is. En idd als je buiten kijkt geniet ik intens van onze vogelvoederboom bezoekers. Voor de rest is het al 2weken triest weer . Volgende week naar HA.
 8. Heel mooi vertolkt, maar als je veel pijn hebt is de lol minder. Snachts om de 1,5u ~2u wakker van de zeurende zenuw pijn . OnderBenen alsof die ingepakt in prikkeldraad zitten. En dat 24u/d .En het maakt niet uit of je links rechts of op de rug ligtof zit of staat of loopt. Smorgens je vol proppen met pijnkillers en spierontspanners. Daarna een paar boodschappen halen om toch in beweging te blijven en daarna weer plat op de bank.. Fysio heeft niets geholpen, ben nu aan het experimenteren met diverse spier supplementen. D3 B12 Magnesium geen koffie met caffeine meer. Te kort nog om te beoordelen . Vandaag een paar compressie sokken gekocht en die halen iets van dat prikkeldraadgevoel in onderbeen weg. Maar owee als ik wat actiever wordt dan doen die sokken (nog) niet veel. Etalage benen nou nee, keukenbenen , verder kom ik het in de loop van de dag niet. Boodschappen halen lukt nog net zo rond 10u30 nadat de pijnkillers en ontspanners op hun top beginnen te komen. 2 paracetamollen 1 tramadol 5mg diazepan 800ie d3 1000ie b12 400ie magnesium. En dat 4x per dag. Heerlijk!! zometeen zonder meds naar bed warme douche , 2 uur pitten , pissen en dan 1/2 dosis meds. Weer 2u pitten halve dosis meds en dan nog 4u liggen waarvan regelmatig wakker worden . HPDP virus wordt dan HPDPOP virus. (Hier Pijn Daar Pijn) (Overal Pijn) En dat allemaal door afgeklemde zenuwen in ruggewervels of in bilstreek. Uitstralend naar beide benen.
 9. Je bent niet de enige. Loop ook al ruim een half jaar met de klachten. HPDP virus.
 10. Maar 1e Kerstdag Gourmetten met de kids en kleinkids totaal 15 personen. Ossenhaas Varkenshaas Kipfilet Zalm Grote garnalen Kabeljauw Hamburgertjes Chipolata runder worstjes Runder vink Eierstruif voor gebakken eitje Pannenkoekjes. Met fruit Een grote schaal stoofpeertjes. Aardbeien Druiven. Diverse groentenschijfjes voor veganist. Rode biet Mais pompoen Groentenballetjes Kaassoufle Deze zijn wel kant en klaar. Moeilijk om die voor 1 persoon te bereiden . Courgette Rode ui Aubergine. Paprika Kastanje champignons Gewone champignons Geraspte kaas Diverse sauzen Vlees van de verse slager en zelf op maat snijden. Geen kant en klare troep. Diverse dranken , voor elk wat wils , een krachtige bordeaux is altijd prima. En voor de kids diverse drankjes naar hun smaak. En als toetje omdat iedereen mudje vol gevreten is simpel Viennetta na. 2e kerstdag uitbuiken en traditioneel met zijn tweeën, friet, kroket en mayo. Voor oudjaar en nieuwjaarsdag altijd normaal eten, geen uitgebreide gangen. Maar wel onze traditionele zelfgemaakte brabantse worstenbroodjes. That's it.
 11. Dit jaar gewoon kippen drumstick😎
 12. Fijne feestdagen gewenst uit het Oosten van het land. En dat 2020 een goed jaar mag worden.
 13. Verhoeven woedend op vechter Gerges tijdens persconferentie https://www.nu.nl/278093/video/verhoeven-woedend-op-vechter-gerges-tijdens-persconferentie.html
 14. Rico een fijne gast???? Moet jij zijn interview eens bekijken. Een bonk agressie die niet normaal kan reageren maar gelijk wil gaan meppen. Kan ook niet anders als je enige hersencel even de weg kwijt is.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.