Jump to content

Parabolica

Members
 • Content Count

  339
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Parabolica

 • Rank
  Sr. Member
 • Birthday 06/30/1956

Personal Information

 • Location
  In the midlle of nowhere
 1. Een goede datakabel is zeker een vereiste om er de juiste software mee op te krijgen. In ieder geval veel succes met de Pro dvx 22 appc..
 2. Als je al zoveel stappen doorlopen hebt en niks werkt, dan ga ik me afvragen of er geen sprake is van een hardware probleem?
 3. Op de website van maastrichtbereikbaar staat al en tijdje te lezen dat i.v.m. werkzaamheden de webcams offline zijn. Andere (bewegende) webcams in Maastricht zijn er niet zo gauw te vinden behalve deze dan.
 4. Ik mag geen reclame maken maar bij deze provider is het voldoende om 4 á 5 x p/j even te bellen naar een ander (eigen) nummer, je moet dan wel opnemen zodat het beltegoed daadwerkelijk afneemt. Zodoende kan je dan heel lang met het beltegoed doen. Trouwens, zo heb ik mijn W10 ook geactiveerd. Mijn Facebook, die ik steeds verwijder en eens in de zoveel tijd even open en weer sluit, daar ben ik die twee-traps verificatie eigenlijk nog niet tegen gekomen. Maar als je WhatsApp gebruikt en iemand gebruikt Facebook op zijn mobiel dan gaan alle gesprekken inclusief jouw telefoonnummer toch naar Facebook toe terwijl ik daar nooit toestemming voor heb gegeven. Daarom ben ik overgestapt naar de app Signal.
 5. Een virtueel telefoonnummer is één van de mogelijkheden maar omdat twee-staps-verificatie steeds vaker gebruikt gaat worden heb ik een sim van een niet al te dure prepay aanbieder in een oude mobiel gestoken (zonder internet toegang) en die ik gebruik als het nodig is. €10,00 bel tegoed erop en eens in de 3 maanden effe bellen om het nummer actief te houden en klaar is Kees.
 6. Dit komt omdat ze niet zo verschijnen als in die ene Burcht. Wacht maar, leren lopen doe wel zo gauw ze roepen "pak me dan". Heel veel sterkte toegewenst en ik duim voor een spoedig herstel.
 7. @Freggel, als je nog Sata schijven hebt liggen dan kan je eventueel een usb hdd behuizing aanschaffen en de HD koppelen aan die WD My cloud of aan je PC.
 8. Dat bij jou jouw mail opstart is best wel apart. Gisteren kreeg ik op mijn oude PC een update binnen en na de installatie klapte er weer 3 vensters open. Eén venster met mijn startpagina, één venster met de MSN pagina en één met informatie over de update. De MSN pagina bezoek ik nooit en hij komt ook niet in mijn favorieten lijst voor dus dit voegt MS voor hun plezier en mijn gemak er zelf aan toe. Microsoft heeft er ooit voor gekozen om na een update een browser te openen met informatie over de nieuwe versie update. Blijkbaar is het niet eenmalig maar blijft het zich elke keer herhalen (foutje in W10?). Voor die draaiende fans na het afsluiten, probeer de drivers van het moederbord eens te verwijderen en op nieuw te installeren. Haal de drivers wel op bij de fabrikant van het moederbord en laat ze niet installeren via een update van W10.
 9. 2 PC's van mij met W10 (zowel oud als nieuw) hebben/hadden hier ook last van en dit heeft volgens mij echt te maken met de W10 software. Een tijdje opent zich er niks en daarna komt het voor een dag of 2 weer terug. Zou je vensters niet sluiten voor het afsluiten dan komt meestal de melding na het opstarten dat explorer onverwachts is afgesloten en of je de laatste sessie wilt herstellen, in mijn geval kwam die melding nooit dus W10 ziet het ook niet als een crash en wordt er gewoon goed afgesloten. Sinds de recente update van Versie OS-build OS 17763.529 is het bij al 10 dagen niet meer voorgekomen op mijn nieuwe AMD Ryzen PC.
 10. Begrijp ik het goed the matrix dat jij een kluis hebt gekocht maar dat je niet meer bij je geld kan komen? Het meest duidelijke is "bewaar uw combinatie op een beilige plaats, zodat u deze niet kunt vergeten. Dus stuur de code maar per e-mail door aan mij.
 11. Heel veel sterkte Freggel1 en ik hoop dat jouw ontwerp gekozen wordt.
 12. Ook namens mij de beste wensen voor 2019 en dat iedereen die goede voornemens heeft ze ook zal verwezenlijken in dit jaar.
 13. Ik sluit mij hierbij aan en ook ik wens iedereen prettige kerstdagen toe en een voorspoedig en gezond 2019 toe.
 14. ik zag het nu pas dus nog van harte gefeliciteerd Freggel1.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.