Jump to content

satshow

Members
 • Content Count

  346
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About satshow

 • Rank
  Sr. Member
 • Birthday 11/20/1968

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar.
 2. Is een mooie om heel het jaar te gebruiken.
 3. Namens mij iedereen fijne feestdagen en een gezond 2018.
 4. Nog gefeliciteerd met je verjaardag.
 5. Vandaar dat ik aangaf Antergos KDE gebruik omdat ik daar geen virusscanner gebruik. In windows zijn er zoveel scanners dat het gewoon lastig is een goede keuze te maken.
 6. Ik zelf gebruik linux, heb windows niet eens op mijn computer staan. Heb op het moment Antergos KDE draaien.
 7. Heb deze erop gezet. Draait tot nu prima.
 8. Ik ben voor mijn vrouw op zoek naar een goede virusscanner waarmee je ook veilig kunt telebankieren, bij voorkeur gratis. Is dit een goede? https://www.kaspersky.com/free-antivirus
 9. Gefeliciteerd met je verjaardag
 10. Fijne feestdagen en een gezond 2017.
 11. Heb je al eens geprobeerd linux te gebruiken? Heeft die dan ook van die toeren dat het zo traag is allemaal? Is maar een idee of hier eens naar te kijken, je weet maar nooit.
 12. Dank je wel Black Tiger, de dag is nog niet voorbij.
 13. Bedankt voor de tips, op de 1 of andere manier werd hij gevonden na het laten zoeken. Heb daarna de installatie cd erin gestopt maar die verwees me naar een app binnen windows 10 om die te installeren, nadat gedaan te hebben kan ik gewoon printen vanaf meerdere computers in huis. Via mijn mobiele telefoon kan ik ook printen als het nodig is.
 14. Ik heb deze printer gekocht HP OFFICEJET PRO 8715 en deze via mijn router aangesloten. Via mijn linux partitie heb ik de printer aan de praat gekregen. Nu heb ik ook windows 10 erop staan en als ik windows laat zoeken vind die de printer niet. Wat moet ik doen om ook via windows 10 te kunnen printen? Ik heb in mijn computer geen draadloze netwerkkaart zitten.
 15. Nog gefeliciteerd met je verjaardag.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.