Jump to content

edbe

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About edbe

 • Rank
  New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. heb nog geen Triax 88 ,maar hoogstwaarschijnlijk staat er net een boom in de weg...de 10 oost ontvang ik ook niks.
 2. nog steeds niks in UK werkt het wel goed
 3. komende week kunnen ze weer hard gaan blokken....😃
 4. gisteren even boodschappen gaan doen in Duitsland, meteen ook de auto volgegooid...1.10 euro p/l tegenover 1.50 euro in NL.
 5. als je er tijd voor hebt vindt ik het goed....hoop ooit ook ergens tijd voor een leuke hobby
 6. edbe

  Pin automaat

  De ING heeft in deze tijd een drive in bank automaat geopend. Zodat alle klanten de mogelijkheid hebben om geld op te nemen zonder de auto te verlaten, het belangrijk de volgende aanwijzingen te volgen. Voor de manelijke klanten; 1. Rijdt tot de bankautomaat 2. Open het raam 3. Stop de pas in de automaat 4. Tik u pin code in 5. Geef het gewenste bedrag aan en neem u geld uit de automaat 6. Neem u kaart uit de automaat 7. Sluit u raam en rijdt weg Voor de vrouwelijke klanten; 1. Rijdt tot de bankautomaat 2. Start de afgeslagen motor 3. Rijdt een stukje terug tot de automaat weer ten hoogte is van u raam 4. Open u raam 5. Open het juiste raam 6. Gooi u tas leeg op de bijrijders stoel en zoek u bankpas 7. Mocht u de eyeliner vinden, het is nu niet het juiste moment om u make-up te checken 8. Probeer u de pas in de bank automaat te stoppen 9. Open de autodeur om de automaat beter te kunnen bereiken 10. Bedenk een geloofwaardige smoes voor de deuk in de autodeur 11. Stop de kaart in de juiste gleuf 12. Neem de kaart weer uit en stop deze in de juiste richting in de automaat 13. Neem u handtas en zoek in u agenda naar het briefje met de tekst geheim code bankpas 14. Tik u pincode in 15. Druk op correctie en geef de juiste code in 16. Geef het gewenste bedrag aan 17. Kijk gelijk in de achteruitkijk spiegel of u haar en make-up nog goed zitten 18. Neem u geld uit de automaat 19. Open de deur en pak het uit u hand gevallen geld weer op 20. Gooi nogmaals u handtas leeg en zoek u portemonnee. 21. Doe u geld in de portemonnee 22. Trek u niks aan van de achter u toeterende auto’s 23. Start de auto 24. Start nogmaals de afgeslagen auto 25. Rijdt achteruit en neem de pas uit de bank automaat 26. Doe u pas in de portemonnee bij het geld 27. Niet nogmaals starten de auto loopt nog 28. Rijdt u weg 29. Na ongeveer 2 kilometer niet vergeten de handrem van de auto te halen.
 7. is deze Eutelsat 16A (16.0E) met een Triax 88cm te ontvangen ?? of heb je ook aan een 78cm voldoende...
 8. maar wel Duitsers en Belgen die hier komen shoppen...
 9. leuk, dan gaan we eens kijken wat ze aanbieden van films
 10. helpt geen ene fuck, je ziet bijna overal groepjes mensen of kinderen die buiten zijn aan het spelen....of naar bouwmarkten of supermarkten....
 11. straks horen we meer op het nieuws 😁
 12. ik heb van KPN het internet..... en mijn wifi bereikt is wel tot 20 meter vanaf mijn voordeur dan sta ik op openbare weg, en 8 meter van mijn achterdeur....en mijn tuin is 10 meter diep, zonder enige hulp aparatuur.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.