Jump to content

dannyleverman

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About dannyleverman

 • Rank
  New Member
 • Birthday 08/10/1978
 1. weet iemand waar ik deze zenderlijsten voor de skybox/openbox S9 kan downloaden, heb me helemaal suf gezocht. Thnx...
 2. hoi, nou het gekke is dat ie wel een aantal zenders van een andere sat laat zien, een aantal transponders de rest geeft aan dat ze geen signaal hebben. instellingen zijn astra 1,3,2,hotbird en werken op andere stb ook. astra 1 op 1e positie werkt wel, maar als ik dan naar astra 3 schakel dan geeft ie alleen een aantal zenders weer. als ik dan vervolgens weer terug naar astra 1 ga, geeft ie ook aan geen signaal, en dan een keer hen en weer zappen en dan doet ie het weer. heel vreemd, deed ie voor de software swap niet. zit met me handen in het haar, heb echt alle instellingen herhaaldelijk gechecked. maar geen resultaat, daar komt bij dat astra 2 en hotbird al helemaal niets weergeeft, mischien dat ik hem alleen met een motor nog volledig kan gebruiken. Gr Danny
 3. hallo heeft iemand mischien een complete zenderlijst voor de CERYON 200+ met Favorites
 4. ja alles staat verder goed, het is echt de software denk ik die niet goed is. heb 4 lnb,s, 1.2.3.en HB. maar werkt op andere box prima. vanaf het moment dat ik PLI er op eb gezet doet deze box dat. toen weer terug geflashed naar gemini,en maar helaas euvel bleef. is er mischien een bepaalde gimini versie die alleen op originele boxen werkt. want dit is geen clone,mischien dat daar het probleem ligt.
 5. hoi, ik heb een nieuwe image op mijn box geflashed, sindsdien kan ik alleen de astra 19 nog maar kijken en bepaalde transponders van een andere sat. krijg dit er niet meer op. waarschijnlijk heb ik de originele software nodig van de dreambox 500 het is geen clone. heb er nu pli op gezet, stond gewoon originele gemini op. weet iemand raad...... thnx.
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.