Jump to content

boksida

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About boksida

 • Rank
  New Member
 • Birthday 07/27/1966

Personal Information

 • Location
  Cuxhaven Duitsland
 1. Zojuist even bij de antenne gekeken en hij stond idd op Astra 3 nu we hem verzet hebben naar Astra 19.2 ben ik wel een stap verder het signaal komt binnen en krijg ik een extra lijn channels scanning als ik niets doe is het signaal stabiel tot 8 blokjes maar als ik begin te scannen stopt hij binnen een halve minuut en is het signaal verdwenen enkele seconden later komt het weer terug.
 2. Nee op die lokaal gekochte decoder heb ik enkel de free to air kanalen
 3. Met de posts in de link hierboven te lezen bedenk ik me zou het kunnen dat wij op de Astra 23.5 aangesloten zitten waar er geen software opzit. De decoder deed het wel voordien maar die is misschien al lang geleden ingeladen en nu na de reset kan de nieuwe software er niet op komen omdat we geen verbinding hebben met de 19.2?
 4. Ik heb al alle volgordes geprobeerd ook elke satteliet alleen met de andere Discq leeg lukt allemaal niet. We hebben nu een andere decoder aan boord gekregen die hier lokaal is aangekocht in Duitsland met een HD+ kaart. Deze heb ik wel aan de praat gekregen maar het probleem hier is dat ik mijn TVVlaanderen kaart er niet kan insteken het lijkt erop dat de decode gekoppeld is aan de HD+ kaart. Als ik de TV vlaanderen kaart insteekt ziet de decoder dat en vraagt voor de HD+ kaart. De enige Nederlands talige zender die ik hier mee kan ontvangen is TV Drente.
 5. Ik zojuist de instellingen op een andere decoder die nog werkt nagekeken en deze staan voor Astra 19 op 11739;2/3; Vertikaal en 29900
 6. Blz 23 zover geraak ik niet Na de reset moet ik de taal kiezen als ik dan verder ga dan zie ik SD Zenderlijst en Hd zenderlijst Als ik een van de 2 aanklik komt de signaal check en krijg ik wat ik in mijn openingspost beschreven heb verder gaat hij niet.
 7. Als ik Astra1 12722 H 23500 2/3. Dan valt het signaal weg
 8. Ik heb zojuist eens geprobeerd om alle andere DISCQ's leeg te maken en de eerste op Astra 19 te zetten daarna ook enkel op de 2 , enkel op de 3 en enkel op de 4 maar allemaal zonder success.
 9. Deze handleiding heb ik ook al gedownload maar de getallen die je moet invullen staan er niet in. Wat is de hoofd frequentie, wat is de polarisatie en wat is de symbol rate en we hebben geen canal digital aan boord maar TV vlaanderen.
 10. Ik werk op een schip met een satteliet antenne aan boord met 6 decoders. Ik heb per ongeluk de settings verloren van mijn decoder en heb de decoder gereset. Ik wil nu terug een eerste installatie doen maar ik geraak niet voorbij de stap Kies de gewenste zenderlijst. Als ik op HD zenderlijst klik krijg ik na 1 seconde de melding u dient signaal te hebben op Astra 1 .... maar 1 seconde later komen er 7 blokjes signaal kwaliteit Astra 19 op maar toch gaat de decoder niet zoeken naar kanalen. De DISEqC instellingen staan op 1 astra 19 2 Astra 23 3 Astra 28 en 4 Hotbird Ik heb op Lyngsat gezocht naar de instellingen voor de hoofdfrequentie /polarisatie /symbolrate en FEC maar kom er niet echt uit. Na veel proberen kreeg ik eindelijk een goed signaal met snel/11973/Vertikaal 29900 en 2/3 Maar nog steeds wil het zenderzoeken niet beginnen. De andere decoders werken nog wel naar behoren dus de satteliet antenne staat wel nog goed gericht. Het model decoder is een Phillips DSR7141 Kan er iemand mij vertellen wat ik verkeerd doe?
×
×
 • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.