Roland Garros Live op Eurosport!

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.835
Waarderingsscore
1.026
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Vanaf komende zondag strijdt de internationale tennistop voor de 110de keer om de grand slam van Parijs. Met meer dan 177 live zenduren en camera’s op 7 banen, doen Eurosport, Eurosport HD en Eurosport 2 uitgebreid verslag.

Eurosport, Eurosport HD en Eurosport 2 bieden dus ook dit jaar weer een uitgebreide rechtstreekse coverage van Roland Garros. De uitzendingen van ’s werelds meest prestigieuze graveltoernooi starten iedere ochtend om ongeveer 11:00 uur en duren, met hier en daar een onderbreking, tot de duisternis valt.

Game, Set & Mats

Naast het rechtstreekse verslag van de wedstrijden zenden Eurosport en Eurosport HD ook elke avond, rond 20:30 uur, het live tennismagazine Game, Set & Mats uit, gepresenteerd door drievoudig Roland Garros winnaar Mats Wilander en Annabel Croft.

Commentaar

Het Nederlandstalige commentaar bij de tenniswedstrijden wordt verzorgd door Kristie Boogert, Marc de Hous, Mariëtte Pakker en Carlo Wilmots, en Game, Set & Mats wordt becommentarieerd door Robbert Reimering en Edward van Cuilenborg.

Roland Garros in 3D

Via een aantal Vlaamse televisieaanbieders is Roland Garros ook in 3D te bekijken. Het gaat hierbij om de wedstrijden op het central court. Nooit eerder kon in een Europese huiskamer gekeken worden naar een langdurig sportevenement in 3D. Het commentaar bij de 3D-beelden is Engelstalig.

Roland Garros online

Roland Garros is ook online (en vanaf zeven banen tegelijk) te volgen, met de Eurosport Player, de webservice waarmee sportliefhebbers van achter hun PC kunnen kijken naar Eurosport, Eurosport HD, Eurosport 2 en Eurosportnews, en naar exclusieve sport die niet op tv te zien is.

WTA in Brussel

In aanloop naar Roland Garros, wordt van 18 tot en met 21 mei het WTA toernooi van Brussel gespeeld. Net als alle andere WTA-toernooien en ook de WTA Championships (dit jaar gehouden in Instanbul), is ook dit evenement rechtstreeks te zien op Eurosport en Eurosport HD.

Met de excuses van Satellite Fun aan onze gebruikers. Wegens omstandigheden hebben we plaatsing van dit bericht op een eerder tijdstip vergeten.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan