Australian Open Live op Eurosport 1 en 2

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.823
Waarderingsscore
1.023
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Eurosport en Eurosport 2 doen vanaf maandag 16 januari exclusief verslag van de Australian Open. Tot en met de finale op zondag 29 januari serveren Eurosport (ook in HD) en Eurosport 2 iedere nacht, ochtend en voormiddag dus mondiaal toptennis de Europese huiskamers in.

De Eurosport Groep zendt de 100ste editie van dit Grand Slam toernooi van begin tot eind rechtstreeks uit. Het inmiddels razendpopulaire - want door Mats Wilander - live vanaf Melbourne Park gepresenteerde dagelijkse tennismagazine Game, Set & Mats biedt aan het begin van elke avond interviews, analyses en reportages.

Het evenement Down Under is ook online te bekijken, met de Eurosport Player. Dat is een online sportservice waarmee sportliefhebbers vanachter hun PC of laptop of op hun iPad of iPhone live kunnen kijken naar de uitzendingen op Eurosport en Eurosport 2.

Het commentaar bij de wedstrijden op Eurosport en - het sinds begin november overigens via Ziggo, CanalDigitaal, Multivisie TV, Belgacom en TV Vlaanderen met Nederlands commentaar beschikbare - Eurosport 2 wordt verzorgd door Mariëtte Pakker, Kristie Boogert, Marc de Hous, Frank Balvers, Carlo Wilmots, Abe Kuijl, Krijn Schuitemaker en Robbert Reimering.

Het tennisaanbod op Eurosport, Eurosport HD en Eurosport 2 bestaat in 2012 uit - onder meer - de uitgebreide en rechtstreekse verslaggeving van diverse WTA- en ATP-toernooien, de Australian Open, Roland Garros, de US Open en de WTA Championships.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan