Jump to content
Sign in to follow this  
freggel1

Bee Gee Robin Gibb (62) overleden

Recommended Posts

LONDEN - Robin Gibb, een van de drie zangers van de Bee Gees, is overleden. Hij stierf op 62-jarige leeftijd na een lange strijd tegen k**ker. Dat heeft zijn familie in de nacht van zondag op maandag bevestigd tegen de BBC.

 

Ongeveer anderhalf jaar geleden ontdekten artsen dat Gibb tumoren in zijn darmen en lever had. Hij werd daaraan behandeld en zei afgelopen februari dat hij ,,spectaculair'' was hersteld. De laatste tijd ging zijn gezondheid echter scherp achteruit. Na een longontsteking vorige maand raakte hij tijdelijk in een coma.

 

Robin Gibb, zijn tweelingbroer Maurice (overleden in 2003) en hun oudere broer Barry vormden in 1958 de Bee Gees. De groep werd bekend met nummers als Stayin' alive, Tragedy, How deep is your love en Night fever. De Bee Gees verkochten meer dan 200 miljoenen platen. Daarmee vormden de broers een van de meest succesvolle popgroepen aller tijden.

 

Bee Gees - Stayin' Alive (1977) (Official Video) - YouTube


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post

Bijzonder jammer. Vroeger luisterde ik nogal eens graag naar hun liedjes.

Heb er nog een paar lp's van. Het was me beken dat het slecht ging met Robin, maar niemand had toch eigenlijk verwacht dat het zo snel zou gebeuren.

 

Weer een goede artiest van ons heen gegaan.:(


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Het gaat snel met de bekende artiesten de laatste tijd. Vind de muziek best goed van de Bee Gees.


groetjes satshow

Share this post


Link to post

Ik was het vergeten, maar Donna Summer is vorige week ook overleden, er vallen er de laatste tijd steeds meer tussenuit, en ik vindt toch eigenlijk wel op een te jonge leeftijd...

 

Ik hoop toch wat ouder te mogen worden, en vanaf mijn 67 nog een beetje te kunnen genieten, of moeten we dan intussen tot ons 80ste werken. :D


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.