Jump to content
Sign in to follow this  
Black Tiger

Tour de France Live op Eurosport en Eurosport HD!

Recommended Posts

Eurosport (ook in HD) doet ook dit jaar weer rechtstreeks verslag van de Tour de France. Met voorbeschouwingen, terugblikken, interviews én rechtstreekse verslaggeving van de proloog plus 20 etappes, is de zender van 30 juni tot en met 22 juli goed voor meer dan 80 wieleruren in totaal.

 

De zender met het meest complete wieleraanbod begint haar wielerverslaggeving op zaterdag 30 juni om kwart over 2 ‘s middags met de rechtstreeks coverage van de individuele tijdrit in Luik. Op 28 juni, om kwart over 7 ’s avonds, is echter eerst nog de ploegenpresentatie rechtstreeks te zien. Tot en met de finish op de Champs Elysées, op zondag 22 juli, wordt de karavaan op de voet gevolgd doen Danny Nelissen en Martijn Berkhout.

 

Eurosport zendt bijna de hele Tour rechtstreeks uit - de bergritten zelfs van begin tot eind - en is daarmee goed voor ongeveer 80 live wieleruren. Elk verslag wordt voorafgegaan door een korte show met een opsomming van de belangrijke parcoursdelen en favorieten van die dag en met voorspellingen van de renners. Na de etappe komen in Tour de France Extra de hoogtepunten voorbij.

 

Online is de Tour de France ook live te volgen, met de Eurosport Player, de streaming service waarmee sportliefhebbers online kunnen kijken naar onder meer Eurosport en Eurosport 2. Realtime de uitzendingen bespreken met onze commentatoren en medekijkers kan op Eurosport’s interactieve tweede scherm.

 

Ook de 69ste editie van de Ronde van Polen is overigens op Eurosport te zien, van dinsdag 10 tot en met dinsdag 17 juli. Oost-Europa’s voornaamste wielerwedstrijd is dit jaar voor het eerst opgenomen in de UCI World Tour kalender. Eurosport zendt van elke etappe, direct na de Tour de France uitzending, de finale rechtstreeks uit.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.