Jump to content
Sign in to follow this  
Guest memo27

CCcam.cfg help

Recommended Posts

Guest memo27

lieve mensen ik wil graag via mijn internet ip adres , de dreambox beheren en de CCcam.cfg instelling veranderen is dat mogelijk zo ja welke programa en hoe?

hartelijk bedankt,:)

Share this post


Link to post

Beste Memo27, allereerst welkom op Satellite Fun.

 

Om gelijk met de deur in huis te vallen, moeten we je er op wijzen dat je voor interne cardsharing geen wijzigingen via internet hoeft te doen vanaf een andere plek, want interne cardsharing is statisch. Externe cardsharing supporten wij niet.

 

Om daarnaast te doen wat jij wilt is sterk af te raden aangezien je dan poort 80 en 21 zou moeten forwarden naar je Dreambox. Aangezien geen andere gebruikersnaam mogelijk is op de Dreambox, zou het dan voor kwaadwillenden eenvoudig zijn om het wachtwoord te gaan bruteforcen. Maar zoals gezegd, voor interne sharing is dat niet nodig dus dat supporten wij ook niet.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.