Jump to content
Sign in to follow this  
boets

downloadverbod

Recommended Posts

De thuiskopieheffingen die voor komend jaar zijn gepland, gaan volgens Teeven nog wel door.

En daarom komt er dus in 2013 vooralsnog geen downloadverbod. Hooguit heel misschien in 2014 maar er is momenteel nog geen draagkracht voor.

 

Daarnaast schijnt Teeven het o.a. niet eerlijk te vinden dat er een heffing van 5 euro is voor mobiele telefoons, dit gezien er ook mensen zijn die er alleen maar mee bellen.

Nou, trek die lijn dan maar door naar pc's want er zijn ook mensen die daar alleen mee werken of internetten en email mee doen zonder te downloaden.

Net zoals bij de andere apparatuur waar die heffing op komt.

 

En wat denkt hij nu dan? Van de heffing op cd's en dvd's, hij vind het dus wel eerlijk dat mensen die deze lege media alleen voor betaalde muziek gebruiken (kopietje voor in de auto) of zelfs alleen voor backups en in elk geval niet-downloads, ook daaraan meebetalen?

 

Dus iemand die een dvd koopt voor zijn laptop installatiecd's te maken daar heeft hij geen moeite mee, maar wel met iemand die een gsm koopt om alleen mee te bellen?

Beetje scheve gedachten heeft die Teeven.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.