Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Cherrymo

CCcam probleem en aanbieder

Recommended Posts

Guest Cherrymo

Geachte,

 

Heb een EX9200 en heb een CCcam file gekregen en op de EX9200 gezet on de var directory. Nu werken er sommige posten wel maar andere niet terwijl ik normaal bundel voor alles had gekocht. Maar blijkt dat huidige aanbieder niet meer antwoord. Waar kan ik dus een goeie aanbieder van CCcamm config vinden, die mij enerzijds voor een jaar al een resem van zenders aanbiedt en ook support geeft.

Share this post


Link to post

Allereerst welkom op ons forum.

 

Maar ook jij lijkt tijdens het registreren alhier 1 ding te snel gedaan te hebben, en dat is het lezen van onze boardregels!

 

De vraag die jij steld daar kunnen en mogen wij geen uitleg over geven, en vanwege het feit dat dit deze week niet de eerste keer is dat dit gebeurt stel ik nu een voorbeeld en krijg jij helaas voor jou een berisping, en dit draadje gaat meteen op slot.

 

Gelieve dus voor ieder nieuw geregistreerd lid de regels die hier gelden er goed op na te lezen, we zijn bekend als het gezelligste satellietforum maar ook wij kunnen streng zijn!


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.