Jump to content
Sign in to follow this  
oner

Openbox S10 problemen

Recommended Posts

Ik maak al 2 jaar gebruik, met volle tevredenheid, van de Openbox S10 HD, alleen de laatste tijd blijft de beeld hangen en soms reboot de Openbox zich zelf en gaat hij van zelf uit en daarna start hij uitzich zelf weer. Hebben Openbox gebruikers hier ook ervaring mee en wat te doen om dit oplossen?

Share this post


Link to post

Mijn openbox doet hetzelfde maar omdat deze op de slaapkamer staat heb ik er niet veel last van. Een oplossing heb ik ( nog ) niet kunnen vinden.

Share this post


Link to post

Ik ben niet bekend met Openbox, maar hebben deze ook firmware die je zelf kunt flashen? Misschien helpt het dan om er eens nieuwere firmware op te zetten of de bestaande firmware er opnieuw op te zetten?


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Jazeker daar is software voor en deze op n usbstick zetten erna in de box prikken en de nieuwe sofware erop, heb er hier 1 en dit gedaan vandaar, vend het verder echt geen leuk ding om mee te spelen .

 

groet Schapi


dm 800hd pvr, Strong 6855, phillips 6041, Extreme pvr +triax +duolnb, lg lcd scherm

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.