Jump to content
Sign in to follow this  
freggel1

Tommy Ramone van The Ramones overleden

Recommended Posts

freggel1

Drummer Tommy Ramone van de Amerikaanse punkrockgroep The Ramones is op 62-jarige leeftijd overleden. Dat heeft het officiële twitteraccount van de band gemeld..

 

Tommy Ramone, zijn echte naam was Thomas Erdelyi, was het laatst levende bandlid dat er van begin af aan bij was. Volgens Amerikaanse media is hij in zijn huis in New York overleden. Hij leed aan k****r.

 

Erdelyi werd geboren in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Hij was eigenlijk manager van The Ramones, maar nam bij gebrek aan een drummer uiteindelijk plaats achter het slagwerk.

Hij was drummer van 1974 tot 1978, toen hij werd opgevolgd door Marky Ramone. Hij is te horen op de albums Ramones (1976), Leave Home (1977) en Rocket to Russia (1977). Later was hij nog wel producer voor de invloedrijke punkgroep..

 

 

 

 

 

 

De complete film:

 


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.