Jump to content
Sign in to follow this  
freggel1

Ach weet je wat....

Recommended Posts

freggel1

We schieten maar even een passagiersvliegtuig uit de lucht... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post
Black Tiger

Een regelrechte terreurdaad. :( :grrr2:


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Dirk Digicomm

Waar zit het verstand van die gasten. Eerst zijn ze er trots op dat ze een vijandig vliegtuig neer geschoten hebben totdat ze constateren dat het een burgervliegtuig was. Oeps foutje.

Ik denk dat er al heel wat weg is gehaald wat op brokken van een raket zou kunnen lijken om de afkomst te verbergen. Waarom werden de onderzoekers dan eerst niet toegelaten?

 


Groeten,

Dirk

Share this post


Link to post
Black Tiger

Ik denk dat onderzoekers ook niet toegelaten werden om de mensen die de boel nog leeg aan het roven waren de kans te geven er tussen uit te knijpen met de "gevonden" spullen.

Asociaal tuig.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
freggel1

Asociaal tuig dat sowieso, maar het treft ons allen veel meer dan dat de daders in de gaten hebben!

 

1 klein voorbeeldje: 

 

Buurtschap wilde exploderend vliegtuig bouwen voor bloemencorso Zundert

 

 

ZUNDERT - Corsobuurtschap Molenstraat wilde een praalwagen bouwen in de vorm van een exploderend vliegtuig, een Boeing 737, maar na de ramp met vlucht MH17 is dat plan van tafel. Dat meldt BN DeStem.

 

Het toestel dat zou bestaan uit dahlia's zou tijdens de stoet meerdere keren ontploffen, waarbij vleugels en romp uiteen zouden spatten en dat zou ook te horen zijn in de vorm van exploderende geluiden, zo schrijft BN DeStem.

 

Spoedberaad

Het bloemencorso is zondag 7 september in Zundert en dus moet er snel een ander ontwerp komen. In een spoedberaad met bestuur en ontwerpers heeft het buurtschap besloten de wagen aan te passen.

 

Na de ramp in Oekraïne. vinden alle betrokkenen het oude ontwerp 'echt niet meer kunnen', zo vertelde de secretaris van het buurtschap tegen de krant. De constructie van de bloemen Boeing was al bijna klaar.

 

Gesprek met buurt

Vrijdagavond wordt met de buurt besproken hoe het ontwerp aangepast kan worden.

 

 


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post
Black Tiger

Nja oke... maar ik vraag me sowiezo af, ook al was deze ramp niet gebeurt, waarom er gekozen is voor een exploderend vliegtuig.

Dat is mijns inziens ook niet iets van satire maar eerder iets lugubers. Dus al met al vind ik het persoonlijk toch al een keuze waar men vraagtekens bij kan zetten.

 


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
RobC

Ach weet je wat... Eerst denken dan plannen of schrijven. BT heeft gelijk, heeft niets met satire te maken die ontploffende bloemen . Waarschijnlijk bedacht onder invloed van het zelfde spul waar die rovers daar mee rond lopen, scharrelend de koffers leeg roven enzo.

Share this post


Link to post
freggel1

Ik weet zelf het verhaal achter dit onderwerp waar deze buurtschap voor gekozen had ook niet, en vindt het persoonlijk ook maar een raar idee.

 

Mocht ik de gedachtegang erachter nog vinden dan plaats ik het nog.


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.