Jump to content
Sign in to follow this  
Black Tiger

Windows 9 gratis voor 8.x gebruikers

Recommended Posts

Black Tiger

Windows Threshold, ook wel Windows 9 genoemd, zou in 2015 op de markt komen, waarbij het besturingssysteem een mix van versie 7 en 8 zou zijn. Wat de potentiële overstap naar deze Windows-versie interessanter zou kunnen maken is dat deze nieuwe versie als gratis upgrade aangeboden gaat worden.

 

Windows 9 zal voor alle gebruikers van versie 8 en 8.1 gratis zijn, waardoor vele gebruikers met recente computers gratis zouden kunnen upgraden. Dit werd door de President van Microsoft Indonesië bekend gemaakt.

Ook gaan er geruchten dat gebruikers van oudere besturingssystemen, met de nadruk op XP, gebruik zouden kunnen maken van een speciale aanbieding.

 

Bron: hardware.info


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
aart44

Ja met een speciale aanbieding van dacht 30 euro ben ik ook aan mijn huidige W8 gekomen en inmiddels W8.1 als we dan ook de upgrade naar W9 krijgen is het een prima aanbod geweest.

 

 

Dus hou de computerforums in de gaten voor degene met een oud besturingssysteem meestal zijn die speciale aanbiedingen maar erg kort geldig een dag of 14 of zoiets.

Share this post


Link to post
Black Tiger

Ik heb 14,95 betaald voor de upgrade van windows 7 naar windows 8 dus is dat ook wel goedkoop. Ben alleen benieuwd of het ook iets wordt. Voorlopig hou ik het even op 7 nog.:)


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
freggel1

Ik ben benieuwd wat het gaat worden, wel weet ik dat binnenkort, ik dacht volgende week een zoon van een collega van mij w9 krijgt en moet gaan controleren of er fouten in zitten.


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post
Black Tiger

Het gaat helemaal niets worden.

Het is gebleken dat de medewerker van Microsoft die deze uitspraak gedaan heeft het bij het verkeerde eind had. Er komt dus GEEN gratis upgrade.

 

Sterker nog, windows 9 wordt zelfs overgeslagen en men gaat het meteen windows 10 noemen.

Een van de vermoedelijke redenem is dat je anders weer verwijzingen krijgt naar windows 9x en daar is al enorm veel op internet over te vinden v.w.b. windows 95 en 98. :)

Van Windows 10 is inmiddels al een gratis preview te downloaden, zie ander onderwerp. Deze gaat als het goed is voorjaar 2015 uit komen.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.