Jump to content
Sign in to follow this  
freggel1

Melding Explorer werkt niet meer???

Recommended Posts

Wat is dat tegenwoordig weer met IE? Iedere de melding internet explorer werkt niet meer?

 

Ik heb er vandaag Fixit al op los gelaten, maar pfftttt, Microsj..

 

Iemand een andere oplossing voor dit probleem? ( behalve verwijderen en opnieuw installeren! ).

Share this post


Link to post

intussen heb ik de scans gedaan met bovengenoemde programma's. Er werden geen echte gekke dingen gevonden naar mijn mening.

De meldingen zijn nu wel minder, maar regelmatig krijg ik nog steeds de melding "internet explorer werkt niet meer" .

 

Heb bij internetopties ook al de geavanceerde instellingen hersteld, maar dit helpt ook niet....

 

Tumme, waar zit dit "foutje"???

 

Ik had deze week als voorbeeld nog iets wat ik totaal over het hoofd zag met een andere pc, ik kreeg iedere keer de melding dat het beveilingscertificaat verlopen was, ik dacht huh?? Is een compleet nieuwe installatie, dus die snapte ik niet, totdat ik ging zoeken via onze grote vriend Google, en zag een zelfde vraag, en daar gaf iemand een antwoord, staat jou klok bij?

 

Verrek, 1-1=2015?  en ja hoor na het bijzetten van datum en tijd melding weg. :stom: :D

 

Zoeken we het nu vaak te moeilijk?

 

 

Share this post


Link to post

Soms zoeken we het te moeilijk. Wat ik deze week ontdekte is dat bijv. Internet Explorer 10 en 11 ook niet wensen te installeren als je een te oude grafische kaart hebt.

Vraag me niet waarom, want Google Chrome en Firefox kunnen er wel gewoon mee overweg. Nadeel is dat dan een doos updates blijven draaien. Het was weliswaar een oudere pc, maar toch.... rare opties soms bij Microsoft.

Die tijd bij de updates en beveiligingscertificaat kan ik me nog wel iets bij voorstellen aangezien laatstgenoemde een bepaalde geldigheidsduur hebben.

 

V.w.b. je IE problemen, dat kan dus door bepaalde tooltjes komen. ;)

Ik zou het verder zo vlug ook niet weten. Upgraden naar 11 en als ie blijft k*tten dan eens op PCWebplus door de specialisten de pc laten nakijken.

Of gewoon doen zoals ik doe, IE alleen nog maar erbij gebruiken in noodzaak en voor de rest Firefox.

Share this post


Link to post

Ik begin er stilletjes aan achter te komen wat dit is, want in het tuinhuis staat ook een pc die nog maar pas voorzien is van Windows 7, maar daar begon het afgelopen weekend ook, ineens de melding, internet explorer werkt niet meer??? 

 

Weer maar eens gaan zoeken wat dit kan zijn...

 

Kom ik op een andere site iets tegen wat ik geprobeerd heb, en tot nu toe werkt.

 

Start/Bureauaccessoires/systeemwerkset/internet Explorer starten zonder invoegtoepassingen. En verrek geen foutmelding meer, alleen nu iedere keer wel een melding dat de invoegtoepassingen uitgeschakeld zijn.

 

Dus nou even gaan zoeken welke invoegtoepassing de oorzaak is. :D

Share this post


Link to post

Invoegtoepassingen kunnen inderdaad soms klieren met IE. Goed opletten welke je gebruikt en hou ze up2date, met name dingen zoals Flash.

Vanwege het geneuzel met IE elke keer ben ik er uiteindelijk ook al lang mee gestopt zoals je weet. Het loont echt om eens er over te denken over te stappen. Heb er zelf ook heel lang tegenop gezien, maar ben toch blij het uiteindelijk gedaan te hebben en ga ook niet meer terug.

Share this post


Link to post

Hoi Freggeltje,

 

Hier had ik dat dus ook met explorer11 en het programma ipcam, kreeg dan de melding explorer werkt niet meer. Heb het hier opgelost op de volgende manier: windows explorer starten, ga naar extra, internetopties, vertrouwde websites, dan websites aanklikken en desbetreffende url toevoegen aan vertrouwde websites. 

 

B.

Share this post


Link to post

Hoi Tijger klopt, ben het helemaal met jou eens, werk hier ook eigenlijk alleen nog maar met firefox (en thunderbird voor de email), heb windows explorer nodig om bij de instellingen van mijn ipcamera's  te kunnen komen, in firefox kan ik helaas alleen maar realtime meekijken.

 

B.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.