Jump to content
Sign in to follow this  
Redwhine

Afstandsbediening NanoXX 9800HD

Recommended Posts

Redwhine

Hoi allemaal!

Jaren geleden had ik en probleem met mijn Nanoxx 9800HD en daar heeft dit forum mij prima mee geholpen, ben benieuwd of dit nu ook het geval zal zijn :-)

Mijn satelliet ontvanger doet het nog steeds prima en ben er uiterst tevreden over alleen.....laten sommige opties van de afstandsbediening het afweten.

En dus mijn vraag is, weet iemand waar ik een nieuwe afstandsbediening voor mijn Nanoxx 9800HD kan kopen?

 

Share this post


Link to post
aart44

Nou de Nanoxx heeft nog steeds een website en die kan je volgens mij wel een AB leveren de dealers staan op v Hunen in Arnhem en Putten.

 

http://www.nanoxx.nl/

Share this post


Link to post
Redwhine

Dat weet ik, heb ook al met Arnhem gebeld maar de originele kunnen ze niet leveren, alleen namaak. Is natuurlijk een mogelijkheid alleen vraag ik me af of ze dan alle opties van de originele afstandsbediening kunnen meenemen. Het belangrijkste voordeel van de originele is het doorzappen van een opgenomen film via de nummertjes-toetsen, dat is echt ideaal.

Share this post


Link to post
Redwhine

Oh ja, en de website van Nanoxx-nl is volgens mij buiten gebruik tenminste, het vragenformuliertje daar werkt niet meer en een telefoonnummer van Nanoxx.nl is niet vermeld

Share this post


Link to post
aart44

Vermoedelijk is van Hunen zelf de importeur dus wat je nog kan doen is in Duitsland zoeken daar zie ik wel AB's van de 9600 nieuw maar helaas geen 9800.

Anders een universele de codes zijn wel te vinden.

Share this post


Link to post
Black Tiger

Of misschien anders eens denken over een van de Logitech Harmony modellen? Daar zal ie geheid mee werken en daar kun je ook nog je TV en andere apparatuur op instellen. Heb je nog maar 1 afstandsbediening nodig voor je apparatuur.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.