Jump to content
Sign in to follow this  
Black Tiger

4Launch start inname V&D-cadeaukaarten voor korting

Recommended Posts

Black Tiger

De Eindhovense webshop 4Launch is gestart met de inname van V&D-cadeaukaarten voor korting op aankopen. Op aankopen in specifieke categorieën, waaronder laptops en televisies, kunnen bonnen met een waarde van maximaal 50 euro worden ingeleverd. Klanten betalen het volledige bedrag, maar krijgen de waarde van de cadeaubon daarna teruggestort op hun rekening.

 

Met de actie wil de webwinkel mensen tegemoetkomen die een V&D-bon bijvoorbeeld als kerstpakket hebben gekregen. Sinds het faillissement van het warenhuis zijn al die bonnen waardeloos en kunnen ze niet meer ingewisseld worden bij de keten. Volgens de NOS waren er eind december voor 9,5 miljoen euro aan waardebonnen in omloop.

 

Tot en met 31 januari kunnen klanten gratis via een antwoordnummer hun 'waardeloze' bon opsturen naar 4Launch. Alleen kaarten waarvan de pincode nog niet is weggekrast worden geaccepteerd. Bovendien kunnen ze enkel worden ingewisseld bij aankoop van witgoed, stofzuigers, desktops, notebooks, televisies en refurbished iPhones uit de zogenaamde 'approved selection'. Een volledig overzicht is terug te vinden op de site van 4Launch.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.