4Launch start inname V&D-cadeaukaarten voor korting

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.773
Waarderingsscore
998
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
De Eindhovense webshop 4Launch is gestart met de inname van V&amp:biggrin2:-cadeaukaarten voor korting op aankopen. Op aankopen in specifieke categorieën, waaronder laptops en televisies, kunnen bonnen met een waarde van maximaal 50 euro worden ingeleverd. Klanten betalen het volledige bedrag, maar krijgen de waarde van de cadeaubon daarna teruggestort op hun rekening.

Met de actie wil de webwinkel mensen tegemoetkomen die een V&amp:biggrin2:-bon bijvoorbeeld als kerstpakket hebben gekregen. Sinds het faillissement van het warenhuis zijn al die bonnen waardeloos en kunnen ze niet meer ingewisseld worden bij de keten. Volgens de NOS waren er eind december voor 9,5 miljoen euro aan waardebonnen in omloop.

Tot en met 31 januari kunnen klanten gratis via een antwoordnummer hun 'waardeloze' bon opsturen naar 4Launch. Alleen kaarten waarvan de pincode nog niet is weggekrast worden geaccepteerd. Bovendien kunnen ze enkel worden ingewisseld bij aankoop van witgoed, stofzuigers, desktops, notebooks, televisies en refurbished iPhones uit de zogenaamde 'approved selection'. Een volledig overzicht is terug te vinden op de site van 4Launch.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan