Jump to content
Sign in to follow this  
Guest irenapieter

Panasonic tx-50cxm710 + philips DSR 7141 sat ontvanger canal digitaal

Recommended Posts

Guest irenapieter

Wie kan me helpen,

 

 

nieuwe panasonic tx-50cxm710 gekocht en wil hem via hdmi kabel verbinden met philips dsr 7141 echter bij aanzetten van de satontvanger veranderd het rode lampje niet van rood naar groen. Er gebeurt dus niets. Doe ik de hdmi kabel uit de tv of satontvanger verwijderen dan veranderd het lampje wel van rood naar groen en steek ik dan de stekker in de tv of satontvanger

heb ik beeld en geluid. Het kan toch niet zo zijn dat ik nu telkens de stekker van de hdmi kabel moet uittrekken om verbinding te krijgen????

 

 

Groet Piete

Share this post


Link to post
Black Tiger

Beste Pieter, welkom op Satellite Fun.

 

Allereerst zou het interessant zijn om te weten welk groen lampje je bedoelt. Is dat het aan/uit lampje van de satelliet ontvanger?

Zoja, dan moet dit gewoon aan gaan (groen worden) als je de satelliet ontvanger aan zet, ongeacht of er nu wel of niet een hdmi of andere kabel aangesloten is. Er moet wel een geldige smartcard in zitten.

 

Wat je kunt proberen is om een andere, misschien nieuwere HDMI kabel te testen (eventueel eentje lenen). Het schijnt dat deze ontvanger namelijk heel kieskeurig is met HDMI kabels.

 

Wel hebben een soortgelijk onderwerp hier op ons forum gehad, dat kun je hier lezen:

http://www.satellitefun.org/forum/index.php?topic=14073.0

 

Gebruik van de daar aangegeven tips is uiteraard op eigen risico.

 

Een andere optie is om met je Philips naar de leverancier van je TV te stappen om te kijken of hij samen met jullie dit probleem kan oplossen, kan immers ook aan de TV liggen.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.