Jump to content
Sign in to follow this  
Paashaas

bootloader en image voor DM800HD clone e-star 3.0

Recommended Posts

Paashaas

 

ik heb onlangs een DM800HD clone gekocht met e-star 3.0 sim, hier stond bootloader #76 op met een gemini image, ik wilde deze updaten en er openpli opzetten, ik weet dat deze tot 2014 ondersteund werd. Ik heb hiervoor bootloader 84 er opgezet, helaas zijn er geen multilanguage images te vinden die  hier mee werken en nu wil ik graag de bootloader 76 terug zetten maar ik kan dat nergens vinden om te downloaden. Het installeren zal me nog wel lukken ga ik van uit. Wie weet waar ik deze bootloader en software kan vinden, ik heb dus een 800HD, en niet een 800 SE. Wie kan mij helpen?

 

 

mvg Paashaas

 

 

Share this post


Link to post
Paashaas

in ieder geval bedankt voor je antwoord, maar ik ben deze site al ontzettend vaak tegen gekomen tussen zoek resultaten via google, ik heb zelfs een account aangemaakt om dingen te kunnen downloaden, maar de link die je stuurt is m.i. voor sim 2.01 en ik heb een e-star sim 3.0

Share this post


Link to post
scubadiver

kunt ook zoeken op e-star 30 daar vind je diverse bootloaders


07-08-1956

Share this post


Link to post
Paashaas

je hebt me toch een eindje op weg geholpen scubadiver, ik heb de bootloader 82 voor estar er in gezet samen met een oude image die ik nog had voor mn oude dm800 ik heb nu wel beeld.

Share this post


Link to post
scubadiver

mooi das goed om te horen.

Succes verder


07-08-1956

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.