Jump to content
Sign in to follow this  
Paashaas

VU+ solo 4K c-lijn in oscam

Recommended Posts

Paashaas

ik heb sinds kort een VU+ solo 4 K, hier staat open atv 5.1 op, oscam is al geinstalleerd automatisch middels een bestand dat ik kant en klaar kon downloaden van een support site, alles werkt ook icm met mijn smartcard. Ik krijg echter niet mijn sharelijn aan de praat. Ik weet dat ik hier voor moet wezen in usr/keys maar is zie daar nergens een cccam.cfg file o.i.d.  Uiteraard kan ik deze wel kopieeren van 1 van mn dreamboxen en aanpassen, maar wat ik tot nu toe heb geprobeerd werkt niet.  Is er iemand die mijn precies kan zeggen in welke directory ik precies moet zijn en wat de naam van het config bestand is?

Share this post


Link to post
Black Tiger

Wij ondersteunen geen vragen betreffende illegale zaken dus ik ga er van uit dat je het hier over interne cardsharing hebt om te delen met een ontvanger op bijv. de slaapkamer. ;)

 

Waar je naar op zoek moet is de Oscam directory waar Oscam in geinstalleerd staat, deze kan echter verschillen. Hij kan bijv. in /etc/tuxbox/config/oscam staan. Het werkt zoals je ziet anders dan CCcam.

En oscam.server is het bestand wat je zoekt, daarin zijn de shares vermeld. Werp ook een blik in de oscam.cfg zodat je via de browser ook je Oscam kunt benaderen en configureren.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Paashaas

bedankt, ik zat steeds in het verkeerde bestand te kijken, maar ik moest idd oscam.server hebben, deze staat bij de VU+ solo 4K in de map usr/keys/oscam

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.