Jump to content
Sign in to follow this  
Black Tiger

Nieuwe PopcornTime in browser te gebruiken!

Recommended Posts

Black Tiger

Popcorn Time is weer terug! De streamingdienst werd een tijd geleden offline gehaald, maar maakt nu een comeback. En niet zomaar één, want de dienst is nu zelfs in de browser te gebruiken, waardoor je Popcorn Time niet meer eerst hoeft te downloaden.

 

Dat laten de makers weten in een blogpost, die gehost wordt op een ander domein als de oorspronkelijke dienst.

Via http://popcorntime-online.io is het nu mogelijk om films en series direct in je browser te kijken, wat het kijken weer net een stukje makkelijker maakt voor de gebruikers.

 

De techniek werkt op een andere manier dan het oude Popcorn Time. De nieuwe versie maakt gebruik van Torrents Time, een plugin die gebruikers moeten installeren. Dat kan alleen in Internet Explorer, Chrome en Firefox. Nadat de plugin is geïnstalleerd, is Popcorn Time te gebruiken op iedere website waar de dienst op draait.

 

In een interview aan TorrentFreak zeggen de makers dat het op deze manier veel moeilijker is om Popcorn Time offline te halen. De dienst ligt al sinds de oprichting onder vuur vanwege zijn illegale karakter, maar auteursrechtenorganisaties kunnen maar moeilijk opboksen tegen de populariteit van de app.

 

Het is niet de eerste keer dat er een dienst wordt opgezet die vanuit de browser te gebruiken is. Er werden al vaker diensten opgericht die van hetzelfde protocol als Popcorn Time gebruik maakten, zoals BrowserPopcorn en Stremio. Al die diensten werden echter snel offline gehaald.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
boets

leuk, gaat allemaal gewoon door zie je wel  :D

 

B.

Share this post


Link to post
Black Tiger

Voorlopig nog wel. Het is en blijft een kat en muisspel. ;)


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.